Gør klar til konfirmationen med personlige konfirmationsgaver

Vi samler anmeldelser og tests, og baserer vores research på eksterne tests og fageksperter
Denne artikel indeholder annoncer.Læs mere her.

Konfirmationsgave til ham? Sådan finder du den helt rigtige

Konfirmationen er en milepæl i et ungt menneskes liv og selvom der ikke er mange, der tager den religiøse del af denne milepæl seriøst, så vælger de fleste unge mennesker stadig at bekræfte deres tro i kirken, om ikke andet for at få del i den efterfølgende fest og de gaver der naturligt følger med. Uanset hvad den ungens baggrund for at blive konfirmeret er, så skal man finde en gave at medbringe til festen, men det i sig selv kan være sværere end at skulle tage stilling til sin tro. Mænd er kendt for at være notorisk svære at købe gave til, hvilket også inkluderer unge mænd, så det kan være en svær disciplin at kaste sig ud i, med et godt resultat til følge. Dette skal vi være de første til at anerkende så i denne artikel får du derfor et par gaveidéer, til hvad du kan give den unge mand i konfirmationsgave. Så hvis du er på bar bund, kan du med fordel læse med og måske finde den inspiration du mangler og dermed den helt rigtige gave til konfirmanden.

1) Den traditionelle og nemme gave

Rigtigt mange mennesker, som er inviteret til konfirmation, vælger at give en pengegave sammen med et kort. Dette kan der være flere grunde til. Mange aner ikke hvad de skal give i gave og en pengegave er derfor den letteste løsning. Andre vælger denne gave, fordi de gerne vil give konfirmanden friheden til selv at bestemme, hvilket man lettere kan gøre med en pengegave. En anden gave der også er let at give, er et gavekort. Det kræver blot at man ved hvad den unge mand interesserer sig for eller ønsker sig.

2) Den personlige gave

Personlige konfirmationsgaver til ham, er en svær opgave hvis man er inviteret med som ven af familien, men hvis man kender den unge mand indgående, kan det være en god gave at give. Det kan være alt lige fra et en personlig bibel, hvis den unge er troende og har bekræftet sin tro på den baggrund, til en halskæde eller andet smykke, med en personlig indgravering. En personlig gave er, som sagt, dog mest oplagt, hvis man er et familiemedlem eller en som kender den unge mand rigtigt godt, eller hvis man for eksempel er kæreste til ham. Personlige gaver er gode, men virker bedst, hvis de er givet af familien.

3) Oplevelsesgaven

Oplevelsesgaver bliver mere og mere populære, hvilket der er flere grunde til. Først og fremmest fordi det kan skabe minder for livet, alt efter hvilken type gave det er. Et cafébesøg for 2 eller en biograftur for 2 er ganske hyggelige, men sjældent noget der skaber varige minder. En tur i en luftballon eller en Formel 1 racer kan derimod være en gave, som den unge mand vil huske tilbage på med stor glæde, resten af sit liv. Alt efter hvad hans interesser er, kan dette være den oplagte gave, da den ikke forgår, men varer ved.

Posted in Gaver | Kommentarer lukket til Gør klar til konfirmationen med personlige konfirmationsgaver

Comments are closed.