113 Konfirmations gaver til ham

Vi samler anmeldelser og tests, og baserer vores research på eksterne tests og fageksperter
Denne artikel indeholder annoncer.Læs mere her.

113top

Når man skal til konfirmation, så kan det for mange være svært at finde ud af, hvad man skal have med som gave. Hvad pokker giver man sådan en 13-14-årig dreng? Det er ikke altid, det ligger lige til højrebenet. Derfor har Louise og jeg her valgt at give dig hele 113 foreslag til konfirmationsgaver til ham. For at gøre det lidt nemmere for dig at finde en passende gave rent prismæssigt, så har vi valgt at dele indlægget op i interesser og prisgrupper.

Brug indholdsfortegnelsen nedenfor

Vi bevæger os i et spænd fra 100,- til 5.000,- kroner, så der er noget for alle

Den sjove gave til konfirmanden der har alt

Nogle personer bare umulige at finde en gave til. De har bare ALT. De har det fede tøj og mangler ikke noget.

Kender du typen? 🙂

Hvis ja, så prøv at tænk ud af boksen. Kom med en gave, som er sjov at give, og en han husker!

Jeg må indrømme, at jeg synes den er svær, men jeg fandt noget mega fedt inspiration til gode, sjove, anderledes gaver på Coolstuff side om netop konfirmationsgaver.

Ellers vil jeg anbefale et elektrisk skateboard hos Roadsurfing.dk, det er en VILD gave, som vovepelsen vil synes er fantastisk!

Prøv det! Jeg lover dig, at du finder et par rigtig gode!

Konfirmationsgaven til den fodboldinteresserede

Er konfirmanden én af de typer, der går enormt meget op i fodbold? Så er det en sikker vinder at give en den nyeste version af en af hans favoritholds fodboldtrøjer

På Unisport finder du det største udvalg af fodboldtrøjer, -støvler og udstyr.

Jeg er ikke selv fodboldinteresseret, men jeg ved, at alle mine fodboldvenner køber deres grej hos Unisport.

Idé: Du kan lave fodboldtrøjen (og endda fodboldsstøvlen) med tryk, så konfirmanden får sit eget navn på.

Køb gaven til fodbold-fanatikeren her

Unisports er landets ubetinget største site inden for spillertrøjer, fodboldstøvler og andet fodboldudstyr.

Gaven til gameren!

Bruger konfirmanden mere tid på gaming end at se eller spille fodbold, bør du absolut indtænke den interesse i din gave!

Enhver gamer er interesseret at have optimalt udstyr – uanset om det handler om en stærkt computer, hurtigt internet eller en god musemåtte.

Der er faktisk enormt mange gode gaveidéer til en gamer, men det kan være svært, hvis du ikke selv har forstand på gaming og e-sport. Vi har samlet de tre bedste gaveidéer her.

Coolshop har ALT udstyr til gaming

Lige fra gamer-tastatur & muse til headsets og accesories

Konfirmationsgaven til mode-fyren

De fleste unge fyre går op i, hvordan de klæder sig. Nogen vil gerne have deres egen stil, andre gerne vil følge mainstream moden, mens helt andre gerne vil være først på de nyeste trends og modetendenser.

Fælles for alle er, at nyt tøj næsten altid er en fed gave – særligt, hvis det er købt det rigtige sted.

De mest populære fashion-shops blandt unge fyre lige nu er:

 • Stoy.com
  Et meget hypet, men dyrt, mærke som kan være populært hos nogle konfirmander, der går (lidt for meget) op i det nyeste mode! Et stort minus er de høje priser og lidt atypiske stil, hvis konfirmanden læner sig mere op ad main-stream-moden.
 • qUINT.dk
  Streetwear er utrolig populært for drenge i konfirmationsalderen, og qUINT er én af de mest populære butikker i landet her. Det er nemt at bytte, da det kan byttes i de landsdækkende butikker – derfor et sikkert valg.

  TIP: Deres sweatshirts eller t-shirt er populære hos drenge i den alder – især mærket, Le Baiser trender blandt teenagere og konfirmander.
 • 2Trendy.dk
  Den her webshop er GENIAL! Man kan sammenligne den med H&M eller Zara – bare til mænd! Fedt tøj til virkelig gode priser. 2Trendy nyder kæmpe succes blandt teenagere og konfirmander er absolut ingen undtagelse!

  TIP: Gå efter deres comfort pants – den er stensikker hos 13-14 årige drenge!!

Gaven til sportsentusiasten

Er konfirmanden helt tosset sport? Om om det er løb, fitness, håndbold, cykling, svømning, triathlon, badminton, tennis, golf eller noget helt tiende, så er Sportmasters webshop altså. Der er næsten ALTID et godt tilbud på varer, som næsten ALLE kan bruge.

En sporty gave er en god gave

…. især hvis konfirmanden er en ægte sportsmand! Alternativt er de klassiske Adidas condivo joggingbukser en sikker vinder. Eller hvad med et par sneakers fra Nike eller Hummel?

Konfirmanden der har alt – giv en oplevelse

Nogle unge mennesker har så mange ejendele, at de ikke ved, hvad de skal ønske sig. Giv ham en oplevelse, som vil brænde sig ind i hans hukommelse for altid! 🙂

Giv en oplevelse for livet

Find oplevelsesgaver til konfirmanden. Alt fra ballonflyvning eller go-cart-tur med vennerne til mountainbike-tur eller faldskærmsudspring. Mulighederne er mange!

Billige gaveidéer: Pris: 0-200 kroner

De første 30 gaveforslag har jeg holdt indenfor max. 200 kr. Det er selvfølgelig begrænset, hvad man kan få til de priser, men jeg synes selv der er en del gode/sjove imellem 🙂

1. Le Baiser bæltetaske – 199,95 kroner

Bæltetasker er noget, der er begyndt at hitte hos de unge. Det er især noget, der bliver brugt flittigt på årets festivaler, hvor den som praktisk og med tiden moderigtige detalje er yderst populær.

Denne Le Baiser bæltetaske fra Quint står lige nu til 199,75 kroner, og det kunne være en fed gave til en konfirmation.

Den kan ikke fås i andre farver end lige kun sort, hvis den skal være mere farverig skal du gå efter et andet mærke, men de fleste foretrækker sort.

2. Verdenskort Wallsticker – 119 kroner

1


En super flot wallsticker designet som et verdenskort vil se stilfuldt ud på væggen af ethvert drengeværelse. Og denne wallsticker kan fås i 14 forskellige farver og tre størrelser, så den kan fungere på alle værelser.

Klask det op på væggen og se at værelset straks transformerer sig til et langt mere sammenhængende rum end bare et værelse med fire kedelige hvide vægge.

Hvis du er rigtig vild og verdensomrejsende, kan du jo også købe stjerner og sætte dem på kortet og på en cool og afslappet måde markere, hvor du har været på dine verdensomspændende eventyr.

Gå til wallstickeren her →

3. Butterfly – 99 kroner

2

Butterflys er så fede, at du tror det er løgn!

Kort sagt de er det nye sort. Og specielt denne lille sag er noget for enhver smag.

Du kan finde den i en klassisk navy blå, knald rød eller lækker brun, og designet med små hunde på giver den lige en ekstra lille edge. Forestil dig at tage i skole ,eller til den tid byen, med denne på og se drengene blive jaloux og piger dåne i dit kølvand.

Det kan blive en realitet for konfirmanden. Så har du lyst til at skubbe ham lækker ind i de voksnes rækker, er det da bare sådan en hamrende lækker butterfly, han skal have i konfirmationsgave.

4. Urban Classics Raglan – 199,75 kroner

Er konfirmanden trendy?

Så er det jo oplagt at købe gaven til ham fra websitet 2Trendy.dk. Og der kan du eksempelvis finde denne langærmede Urban Classics Raglan t-shirt. Sat sammen med en fed cap, er det den perfekte gave til en trendy 13-14-årig.

Den kan fås i størrelserne fra small til XXL. Så det burde være muligt at finde en størrelse, der passer perfekt til ham.

Skal du bruge en cap også, kan du med fordel tjekke udvalget ud inde på 2Trendy. Der er mange modeller, der godt kunne matche.

Gå til Urban Classics Raglan her →

5. Læder Keyhanger – 199,75 kroner

5

En keyhanger i sig selv er ikke specielt sexet. Det kan vi godt blive enige om.

Men når den ser ud som den her fra Konrad, så bliver det lige pludselig stilet at gå med en keyhanger.

Glem de gamle keyhangers, hvor der er trykt reklamelogoer eller BonBon Land henaf. Denne version fra Konrad tager lige hele keyhanger konceptet et helt niveau op og gør det til en seriøs accessorie.

Så du skal ikke være bange for, at den ikke går direkte ind hos konfirmanden. Der er 99% chance for, at han vil skifte sin gamle keyhanger ud med denne model, hvis han får den i konfirmationsgave.

Gå til keyhangeren her →

6. Montana – Pung – 149,75 kroner

Vil du give konfirmanden muligheden for at have styr på alle sine kontanter, nu hvor han får så rigeligt af dem, så kan du jo også overveje at give ham en ny smart pung. Det kunne eksempelvis være denne lækre pung fra Montana, som lige nu kun står til 149,75 kroner.

Med denne Montana pung er du sikker på at give den absolut fedeste pung. Der er sikkert andre gæster, der giver en pung i gave, men medmindre de har læst dette indlæg, så vælger de nok ikke at give den her.

Og ved at vælge den her er du sikker på at give den lækreste pung, en teenager på 13-14 år kan forestille sig.

Gå til pungen her →

7. Puma Jam parfume – 145 kroner

7

Er konfirmanden en sportsnørd, så vil det passe perfekt at give ham en Puma Jam parafume, som først og fremmest dufter fantastisk, og som passer ned i enhver sportstaske, så man kan dufte som en seriøs atlet både før og efter træningen.

Denne parafume får tankerne til at svømme hen mod hvide sandstrande, reggae rytmer og brasiliansk fodbold.

Oplevelsen af Sydamerika er pakket ned i denne lille parafume, som giver et eksotisk strejt og en garanteret velduftende essens døgnet rundet.

Den perfekte gave til den lille mand, der skal træde ind i de voksnes rækker.

Gå til parfumen her →

8. Ralph Lauren deodorant – 174,75 kroner

8

Selvom en parafume får en til at dufte skønt, så kommer man bare heller ikke udenom, at der også ofte er brug for en deodorant. Især når man kommer i den alder.

Så hvis du vil være sikker på, at den kommende charmør kan gå velduftende ind i det kommende år, hvor der måske begynder at komme piger ind i livet også, så kan du give ham denne fede Ralph Lauren deodorant.

Med denne deodorant fra et af verdens største modebrands kan konfirmanden være sikker på at kunne stå imod nervøsitetens sved, når den flotte pige fra klassen skal inviteres ud.

Gå til deodoranten her →

9. Bobblehead foboldfigurer – 49 kroner

Her kommer der en lille sjov ting, som du måske kan overveje som sidegave, hvis du ikke helt er kommet op på det beløb, du gerne vil give for.

For kun 49 kroner kan du nemlig købe en bobblehead fodboldfigur hos Unisport.

Her er det eksempelvis en version af Gareth Bale, den berømte Real Madrid kantspiller.

Er konfirmanden tosset med fodbold, men mindre pjattet med Real Madrid, så kan du også finde bobblehead figurer af mange andre spillere.

Så elsker han fodbold, er det her den perfekte lille sidegave.

Gå til fodboldfiguren her →

10. Lace Anchors – 79 kroner

10

Som ung fyr med fede sneakers er der ofte problemer med snørrebåndene.

Det ser bare ikke så fedt ud at komme gående med et par lækre sneaks, hvor snørrebåndene hænger ud over kanten.

Det er fedt at kunne gemme dem lidt væk nede i støvlen i stedet for. Men det har alle dage været et problem, da det både føles irriterende og kan se dumt ud.

Men til at løse det problem kan du jo give konfirmanden et par Lace Anchors. Til kun 69 kroner kan du løse et ellers tilbagevændende problem for den unge mand.

Gå til Lace Anchors her →

11. Star Wars Darth Vader Hjemmesko – 159 kroner

Er han en teenager, der er fuldstændig tosset med Star Wars, kan du give ham nogle af de absolut fedeste hjemmesko i hele galaksen. Nemlig disse Darth Vader sko, så han på en sej måde altid kan holde fødderne varme derhjemme.

Der er også en anden model, som er designet til Jedi’en. Men det kommer helt an på, hvilke karakterer han er til.

Selvfølgelig kræver det lige, at han er en stor fan af Star Wars. Men er han så også det, kan det blive den helt store favoritgave.

De står til 159 kroner inde hos Coolstuff lige nu. Så hop ind og tjek dem ud, hvis han er fan af Star Wars.

Gå til Darth Vader hjemmeskoene her →

12. Microcar – Fjernstyret bil – 75 kroner

12

Hvis der er noget, de fleste drengerøve har til fælles, så er det biler.

Desværre må man ikke køre en rigtig bil, når man er de 13-14 år. Så derfor må man jo tage til takke med det næstbedste.

Og her kommer Microcar ind i bileldet. Med denne 7 cm lange fjernstyret bil får konfirmanden fart over feltet på trods af den lille størrelse.

Den kan selvfølgelig ikke hamle op med en af de større fjernstyrede biler, men den har stadig kræfter nok til at give en del timers underholdning. Og så til kun 75 kroner.

Gå til den fjernstyret bil her →

Underbukser

Bambusunderbukser er det helt store hit i 2019. Det er miljøvenligt, sundt for kroppen og forebyggende over for svamp og irrittation i huden.

Du kan købe bambusunderbukser hos Bambusshop

13. ID Voks – 129,75 kroner

13

Så kom vi over i den lidt mere praktiske afdeling.

For når man er 13-14 år, er der fart over feltet, og det er vigtigt, at man ser skarp ud hele tiden i alle tænkelige situationer.

Og det gør man med en ID voks. Du kender sikkert selv mærket i forvejen, og konfirmanden har fortjent det bedste af det bedste til sit garn.

ID voksen er blevet utroligt populær inden for de sidste par år, og man er altid sikker på at få en fed frisure, hvis man har en ID voks i nærheden.

Gå til ID hårvoksen her →

14. Star Wars plakater – 89 kroner

14

Er konfirmanden en rigtig sci-fi nørd, og er han vild med alt, der har med Star Wars at gøre, så kan du jo overveje at give ham en stak Star Wars plakater.

Her kan du eksempelvis få fire forskellige varianter til 89 kroner stykket, og så kan du jo selv bestemme, om du vil give en enkelt plakat eller alle fire.

Det er alle reproduktioner af de originale plakater, der kom sammen med filmen tilbage i 1977. Så det er ægte fan-lir, vi har med at gøre her, og det er perfekt til den ægte Star Wars nørd.

Gå til Star Wars plakaten her →

15. Retro USB Ventilator – 89 kroner

15

Så er vi virkelig kommet over i gadget afdelingen.

Med denne fede USB ventilator i et komplet retro look er det nemt at holde hovedet koldt under pressede situationer.

Perfekt til konfirmanden, der tæsker mange timers computerspil hver eneste dag.

Så er det mulig at holde temperaturen nede på varme dage i sommerhalvåret, og det hjælper på koncentrationen under de tunge PvP kampe, så man hele tiden er klar.

Der er ingen tvivl om, at denne retro USB ventilator vil se godt ud på langt de fleste skriveborde, og den passer selvfølgelig også perfekt til alle de øvrige computer-nørder, der nødvendigvis ikke lige har en level 100 i World of Warcraft.

Gå til USB ventilatoren her →

16. Læderarmbånd til mænd – 199,75 kroner

16

Skal der være stil over looket, så kan du også vælge at give et fedt læderarmbånd til mænd.

Lige netop dette armbånd er både mulit at få i denne sorte model, samt i army, brun og tan, som du kan se, hvis du klikker dig ind på det.

Det koster oprindeligt 199,75 kroner, men lige nu er det sat ned med 40%, hvilket giver dig en pris på 119,80 kroner.

Et fedt alternativ til en billigere gave, som konfirmanden med garanti vil sætte pris på fra dag 1.

Gå til læderarmbåndet her →

17. Gavekort til Coolstuff – 100 kroner

coolsru

Hvis du har svært ved at beslutte dig for, hvilken gave du skal give konfirmanden, så kan du jo også overveje at give ham et gavekort til landets absolut største gadget butik.

Hos Coolstuff er der rigtig mange fede ting – du har endda oplevet nogle af dem allerede, og du kan være sikker på, at konfirmanden sagtens kan finde noget, han kan bruge, hvis han får et gavekort dertil.

Du kan jo selv bestemme, hvor mange penge gavekortet skal være på. Er 100 kroner fint nok, så er det jo bare det beløb, du vælger.

Gå til gavekortet her →

18. iPad etui som konvolut – 169 kroner

17

Har konfirmanden allerede en tablet, eller er du sikker på, han kommer til at få en i konfirmationsgave, så kan det være en ide at give ham et fedt etui til den.

Med dette konvolut etui kommer han i hvert fald til at få beskyttet sin iPad ordentligt, og den bliver godt sikret mod ridser og hakker.

Lige nu er dette etui på tilbud til 118,30 kroner, så der er lidt at spare, hvis du gerne vil give ham denne fede gave.

Lukningen er lavet med velcro, så det er nemt og hurtigt både at lukke og åbne etuiet og tage sin iPad frem – klar til brug.

Gå til iPad etuiet her →

19. Toiletgolf – 149 kroner

Er konfirmanden en drengerøv, som man godt kan tage lidt gas på, så kan du jo nu sørge for, at han kan komme til at bruge tiden effektivt, når han er på toilettet.

For med dette toiletbasket sæt bliver det aldrig mere kedeligt at gå på tønden.

Nu man kan sidde og lave 3-pointer, samtidig med man får klaret den anden opgave.

Så i stedet for at læse damemagasiner eller kigge på Facebook for 4. gang på sin mobil, så kan man altså nu få langt mere sjov ud af et ganske almindeligt toiletbesøg.

Gå til toiletgolfspillet her →

20. Skrabe verdenskort – 149 kroner

19

Kommer konfirmanden fra en familie, der er meget berejst, og er han en rigtig eventyrer, så er denne gave perfekt til ham.

Det er et verdenskort, men ikke bare et hvilket som helst verdenskort. Her er det nemlig muligt at skrabe af de steder, hvor man har været.

På den måde kan man let have overblik over, hvor i verden man har været, og hvor man mangler at tage hen.

Det kan pryde enhver væg med sådan et fedt verdenskort, og til kun 149 kroner får du altså en gave, der er så stor, så den ikke minder om en gave til 149 kroner.

Gå til verdenskortet her →

21. DIY Projektor til smartphones – 179 kroner

Det her er også en af de mere kreative gaver, som jeg personligt er stor fan af. Dette er en byg-selv projektor til smartphones, så man kan blæse billedet fra skærmen op på væggen, så alle andre også kan følge med.

På den måde er det altså slut med at sidde kigge på en lille skærm, når man ser Youtube klip eller film på sin smartphone. Nu kan det gøres ordentligt og med stil.

Du kan altså give konfirmanden hans helt egen hjemmebiograf for kun 179 kroner. Det er da en af de lidt sjovere gaver på bordet. Det kan du roligt være sikker på.

Gå til DIY-Projektoren her →

22. Fjernstyret helikopter – 169 kroner

silverlit

Er bilen ikke lige konfirmandens kop te, så kan det være, at helikopteren er det.

Vi kiggede tidligere på den fjernstyrede bil, men det er også muligt at give ham en fjernstyret helikopter i stedet for.

Den kræver lidt mere præcision at styre, men det sætter bare koncentrationen på en udfordring.

Til kun 169 kroner kan du altså give ham en fed fjernstyret helikopter, så han allerede nu kan øve sig i at blive en hæderlig helikopter pilot.

Der er til mange timers underholdning i denne lille sag, og den er bestemt ikke kedelig.

Gå til den fjernstyret helikopter her →

23. Quizspil – Det burde man jo vide! – 199 kroner

21

Hvis konfirmanden er lidt af en braniac, der elsker at tæve modstanderne i Trivial Pursuit, så kan du sætte ham på lidt af en prøve ved at give ham dette brætspil, der hedder ‘Det burde man jo vide!’.

Der er lagt i ovnen til mange timers solid konkurrence, hvis du vælger at give ham dette spil i konfirmationsgave.

Her er der ikke kun point for at svare rigtigt, men der er også minuspoint, hvis du svarer forkert.

Hold tallerkener, mobiletelefoner og andet kasteskyts væk fra ham, hvis han er en dårlig taber. For her er der kamp til stregen.

Gå til quizspillet her →

24. Multi kuglepen – 139 kroner

22

Har han et gør-det-selv gen i sig, og kan han allerede nu finde ud af at bruge værktøjet, så vil han måske sætte pris på denne Multi Tool kuglepen.

Her er der alt det, man kan få brug, når man er på farten. Udover selve pennen, så er der skruetrækker, mini knive, en lille sav og mange, mange andre ting.

Den minder meget om Schweizer kniven, som også har mange af disse funktioner. Den mangler bare at kunne skrive. Og den mulighed har man altså med denne Multi Tool kuglepen.

En gadget alle drenge burde eje.

Gå til Multi kuglepennen her →

25. Hængekøje – 129 kroner

23

Vil du give konfirmanden plads til at nyde livet henover sommeren, så er det oplagt at give ham en hængekøje – og det kunne eksempelvis være denne lomme hængekøje.

Den er lavet af robust nylon, så den kan holde til både en og to personer. Derudover er den lille og let at transportere rundt. Dermed skal du ikke flytte meget, hvis man vil flytte den rundt i haven eller ind og ud af huset.

Så mener du, at han fortjener et fortjent hvil efter denne dag, er det den perfekte gave at give ham.

Gå til hængekøjen her →

26. Mini iPhone højtaler – 79 kroner

24

Vil man afspille noget på sin iPhone, så andre kan høre det, så er de indbyggede højtalere ikke altid så rare for ørerne at lytte på. Det kan du gøre om nu med dette iHorn (ikke det mest sexede navn, i know).

Den er nem at tilslutte din iPhone, og på få sekunder kan du spille musikken ud af hornet i stedet for de indbyggede højtalere i telefonen.

Til kun 79 kroner er dette en lille nem gave. Sørg dog lige for at undersøge, om konfirmanden har en iPhone til at starte med, hvis du ikke er sikker på det. Bare et godt råd.

Gå til iPhone højtaleren her →

27. Smartphone handsker – 139 kroner

25

Vi kender alle det med at fryse om fingrene om vinteren, når vi skal have fat i smartphonen, men vi skal jo død og pine ind og læse den seneste sms fra mor, om hvornår der er aftensmad.

Nu kan man undgå at skulle fryse fingrene af, bare fordi man lige skal låse din iPhone op eller besvare et opkald.

Med disse smartphone handsker er det muligt at bevare lidt varme i fingrene, samtidig med at man kan få slidet til siden og trykke rundt på sin smartphone.

Gå til Smartphone handskerne her →

28. Ninja Multi Tool til tegnebogen – 119 kroner

26

Ja, okay, der er nok ikke så mange 13-14-årige, der stadig kalder det en tegnebog.

Men ikke desto mindre passer dette fede Ninja Multi Tool perfekt i pungen, grundet den fikse form der er på størrelse med et kreditkort.

Her får man 18 små smarte værktøjer, som gør hverdagen lidt nemmere. Og du behøver ekstra lommer for at have dem med dig – blot en ekstra lille plads til et kreditkort i din pung.

De mange værktøjer tæller blandt andet skruenøgler, telefonholder, lineal, oplukker (vigtig), skruetrækkere og meget andet.

Perfekt til drengen, der vil have alle værktøjer lige ved hånden hele tiden. Især oplukkeren.

Gå til Ninja Multi Toolet her →

29. Kør Gokart Drop-in – 120 kroner

27

Er konfirmanden vild med benzin i blodet, og kan han lide, når farten stiger eksplosivt, så er denne gave med garanti noget for ham.

For 120 kroner kan du give ham muligheden for at køre i gokart og føle sig som en ægte racerkører.

Dog får man ‘kun’ 10 minutters kørsel for de 120 kroner, så hvis du har lyst, kan du også vælge lidt længere tid – eksempelvis 30 minutter i en Drop-in hal for 330 kroner.

Drop-in betyder, at man bare kan komme en dag og få lov til at køre. Dermed kræver det næsten ingen planlægning, og enhver knægt i teenageårene vil blive ellevild med denne oplevelse på gavebordet.

Gå til Gokart Drop-in her →

30. Unity Duck Bill hat – 199,75 kroner

28

Elsker han at gå med hat, så kan du jo også overveje at give ham sådan en her i konfirmationsgave.

Denne model er i navy blå, og der er lidt mere hipster over den, hvilket måske appellerer meget godt til den konfirmand, du snart skal være med til at fejre.

Den står lige nu til 199,75 kroner hos Stylepit, og der er ikke mange andre på gaden, der går med lige netop sådan en her.

Så kunne du forestille dig konfirmanden gå med en hat som denne, er det jo bare med at give ham den på den store dag.

Gå til Unity Duck Bill hatten her →

Pris: 200-500 kroner

31. En fed skammel til værelset – 299 kroner

29

Hvis du mener, at konfirmandens drengeværelse godt kunne blive peppet lidt op med noget anderledes inventar, så er denne sorte skammel med fodaftryk helt klart en mulighed.

Den er anderledes end så mange andre møbler, og den har et særligt teenage præg over sig. Hvis du ved, at konfirmanden står og kunne bruge sådan en på sit værelse, så er det da den oplagte gave.

Den koster omkring de 300 kroner, hvilket gør det til en fin prismæssig konfirmations gave. Men det er selvfølgelig op til dig, om du vil give noget praktisk, eller om du hellere vil kigge videre på listen.

Gå til skamlen her →

32. Homer Simpsons plakat – 300 kroner

30

Er konfirmanden vild med The Simpsons og i særdeleshed Homer, så kan det også være en mulighed at give ham denne fede plakat til værelset i stedet for en skammel.

Der findes rigtig mange Simpsons plakater på markedet, men det er sjældent, man falder over en så fed en som denne her. Den skiller sig i hvert fald ud fra de almindelige The Simpsons plakater, og den vil klæde ethvert drengeværelse.

Så er han vild med Homer, så er det da bare med at få bestilt denne lækre plakat til ham. Enhver The Simpsons fan vil blive vild med den her plakat.

Gå til Homer Simpsons plakaten her →

33. New Era Cap – 349 kroner

newera

Elsker han at gå med cap, så kan du jo også give ham sådan en.

Og denne cap kunne være et godt bud på en, som enhver cap-glad dreng ville være glad for at få i konfirmationsgave.

Den er fra New Era med teksten LA henover sig, og den står lige nu til 349 kroner.

Det ville bestemt ikke være et dårligt bud på en fed og lidt anderledes konfirmationsgave, som alle de andre i hvert fald ikke kommer med.

Gå til New Era kasketten her →

34. Eksklusivt læderarmbånd – 499,75 kroner

32

Tidligere i dette indlæg kiggede vi lidt på et læderarmbånd. Og nu er vi nået til endnu et.

Dog er der her tale om et langt mere stilrent og eksklustivt armbånd, som også står til en lidt højere pris.

Her får du et elegant Atlas læderarmbånd i sort til 499,75 kroner. En meget flot gave, som vil klæde enhver teenagearm.

Den perfekte accessorie til drengen, der godt kan lide at se godt ud over for pigerne, og som gerne vil gøre noget ud af sig selv, uden det bliver for meget.

Gå til det eksklusive armbånd her →

35. Lacoste parfume – 444,75 kroner

33

Hvis du gerne vil give en duft med stil, så skal du overveje denne Lacoste parfume, som du lige nu finder på lager hos Stylepit.

Denne intense og maskuline parfume fra Lac Rouge serien fordobler selvtilliden og modet hos enhver ung mand, der gerne vil tages alvorligt.

Der er ingen tvivl om, at han aldrig har duftet bedre, end han vil komme til at gøre med denne Lacoste parfume.

Så vil du give ham den bedste parfume, han nogenisnde har prøvet? Så er det denne Lacoste model, du skal vælge.

Gå til Lacoste parfumen her →

36. Paco Rabanne deodorant – 204,75 kroner

34

Skal han dufte som en million, så kan du også vælge at gå efter denne 1 Million deodorant fra det populære mærke Paco Rabanne.

Her får du en skråsikker og stabil deodorant, som altid holder duften frisk og energien i top.

Er konfirmanden til bling og lir, så er der da ikke noget bedre end denne gyldne deodorant. Her er der tale om en ultimativ herreduft, der båder fremmer maskuliniteten og charmesmilet.

Der er ingen tvivl om, at pigerne vil falde pladask for ham, der er mand nok til at gå med denne 1 Million deodorant fra Paco Rabanne.

Gå til Paco Rabanne deodoranten her →

37. Trådløse høretelefoner – Miiego AL3 Freedom – 499 kroner

35

Er konfirmanden den sportslige type, der elsker at hoppe i løbeskoene eller en tur i fitness, så vil det være oplagt at give ham et par trådløse høretelefoner fra et af de mest stabile mærker på markedet.

Med dette par Miiego AL3 Freedom høretelefoner får man den ultimative frihed til at kunne høre lækker musik, mens man træner.

De har en rigtig behagelig pasform, og den lange levetid på batteriet gør det nemt at holde tempoet oppe i lang tid af gangen.

Det kan også være, du er nødt til at købe et sæt med til dig selv?

Gå til de trådløse høretelefoner her →

38.Herschel Supply Co. taske – 399,75 kroner

Skal han være med på moden, så er denne smarte sorte Rains taske også en mulighed.

Den kan både benyttes som en almindelig skoletaske, hvis den nuværende godt kunne trænge til at blive skiftet ud, og som en rejsetaske, hvis man skal have tøj eller andet med sig på et forlænget weekendophold.

Lige denne taske står til 499,75 kroner hos Stylepit, og den fås både i sort og grøn. Jeg er mest til den sorte version, men det er jo ikke sikkert, du er enig. Hvis du vil se den i grøn, klikker du dig bare ind via linket herunder.

Gå til tasken her →

39. Fifa 15 til Xbox One eller Playstation 4 – 499 kroner

37

Har han en Xbox One eller en Playstation 4, som de fleste drenge i den alder nok er i besiddelse af, så er det ikke sikkert, han har fået anskaffet sig det nyeste Fifa.

Skulle det være tilfældet, så er det jo oplagt at købe en udgave af Fifa 15 til ham. Og både Fifa 15 til Xbox One og Playstation 4 kan fås til 499 kroner.

Så hvad enten han er en Xbox eller Playstation kind a guy, kan du altså få det bedste spil til konsoller, der nogensinde er lavet (min mening).

Gå til Fifa 15 her →

40. Mini bordfodbold – 499 kroner

38

Elsker han bare fodbold, så har han nok allerede Fifa 15. Men så kan du jo overveje at give ham dette fede mini bordfodbold.

Det kommer uden tvivl til at blive en af de største gaver på bordet, hvis den skal på gavebordet sammen med alle de andre gaver.

Denne model står lige nu til 499 kroner, og der er hurtig levering på, så du skal ikek være bange for, det ikke kan nå at komme frem i tide.

Der medfølger også bolde til, så det er lige til at sætte op og gå i gang med at spille.

Gå til bordfodboldspillet her →

41. Fodbold sengetøj – 349 kroner

39

Er han tosset med fodbold, og kan bare ikke få nok, så er det måske en ide at sørge for, at han, selv om natten, også kan være sammen med sin klub.

Her er der lige et sengesæt fra Tottenham, men der er også mange andre sengesæt inde hos Unisport, som du kan tage og kigge nærmere på, hvis det ikke lige er Christian Eriksens klub, som teenageren holder med.

Der er bl.a. sengesæt fra de helt store klubber som Manchester United, Barcelona, Real Madrid, Arsenal, Liverpool, Chelsea og mange andre. Så hop ind og kig, hvis du er interesseret.

Gå til sengetøjet her →

42. 5 kg håndvægte – 319 kroner

40

Er han vild med træning, og er han allerede gået i gang med at udvikle de store muskler, så kan et sæt håndvægte måske også være den oplagte gave.

For 319 kroner kan du i hvert fald købe to 5 kg håndvægte til ham, så han kan komme i gang med at træne ordentligt.

Der er nok ikke kommet meget fart over feltet med overamene endnu, men med disse to kan han da så småt begynde på at bygge dem op til en ordentlig størrelse.

Selvfølgelig skal man starte roligt ud i den alder, hvilket også er derfor, jeg har valgt 5 kg modellerne, da de er til en blid opstart.

Gå til håndvægtene her →

43. Skjorte – 299,95 kroner

Er du glad for at give bløde pakker, så kan denne Hound skjorte også være en mulighed.

Lige netop denne skjorte er også en del af vores 7 fede sæt konfirmationstøj til drenge, så det er en god ide lige at tjekke op på, at det ikke er den samme skjorte, han har på til konfirmationen.

Det kan jo være, han er faldet over vores fede indlæg og ikke har kunne stå for denne skjorte. Men hvis ikke, så kan du jo vælge at give denne fede skjorte til ham.

Gå til skjorten her →

44. Bluse – 200 kroner

42

Er skjorten lige lidt for pricy, så kan du jo også give ham en stille og rolig bluse i stedet for, hvis du stadig står fast på, at det gerne må være en blød pakke.

Denne Hound Granddad bluse står til kun 200 kroner, og den kunne sagtens være en fin gave til en konfirmation.

Den passer i hvert fald til de fleste unge knægte, og hvis du vil, så kan du lige nu få 2 af dem for 250 kroner samlet. Det er jo værd at overveje, hvis du alligevel vil give ham en af dem.

Gå til blusen her →

45. Waterspeakers – 249 kroner

43

Waterspeakers er perfekte til at sætte en fest i gang. Også selvom man bare fester med sig selv.

Dette sæt waterspeakers kan fås fra 249 kroner hos Coolstuff lige nu, og de passer pefekt ind ved siden af computeren på skrivebordet.

Disse waterspeakers følger takten på musikken, og det hele kommer til at gå op i en højere enhed, når konfirmanden blæser op for Tiesto, Djämes Braun, Mozart eller hvad han nu måtte høre.

Det skaber en lidt federe stemning at have et par waterspeakers, når man hører musik. Det sætter lige prikken over i’et.

Gå til waterspeakers her →

 46. Eazy2Fly Nano Drone – 249 kroner

44

Denne lille finurlige drone kan også være et godt bud på en af de mere sjove gaver til konfirmationen.

Dog har den ikke fået så gode ratings inde hos Coolstuff, men der er dog nogle af anmeldelser, der er positive over for den.

Selvom størrelsen ikke er så stor igen, så er det en kraftfuld lille drone, der har fart på, og som det tager nogle hardcore skills at kunne styre 100%.

Hvis man skal have det ultimative ud af denne lille Eazy2Fly nano drone, så er det en rigtig god ide ikke at flyve den i vægge og døre, da det nemt kan få den til at lande.

Gå til dronen her →

47. Bælte fra Outfitters Nation – 249,95 kroner

Den næste gave, som vi skal omkring ,er et super fedt bælte fra Outfitters Nation, som vil passe perfekt til enhver ung mand, der gerne vil have en fed stil.

Dette bælte finder du hos Teenstyle, og det får du lige nu for 249,95 kroner.

Der er ikke så meget at rafle om, når det kommer til dette bælte. Det et enkelt og elegant, og det vil passe perfekt i ethvert par bukser, som man nu går med som 13-14-årig. Fordelen ved dette bælte er også, at det kan følge med op i teenage-årene, da det ikke vil gå af mode.

Så vil du være med til at poppe stilen lidt op hos den kommende konfirmand, så er det bare med at købe ham dette bælte.

Gå til bæltet her →

48. Stylophone Beatbox – 225 kroner

Hvis du, ligesom jeg, også hader at løbe tør for strøm på farten, så er der en god chance for, at konfirmanden også gør det. Men det problem kan du hjælpe ham af med nu.

For du kan nemlig vælge at købe ham denne Vooni solcelleoplader Deluxe, som de lige nu har hos Coolstuff.

Med denne solcelleoplader er det muligt både at få opladt sin mobil og tablet på farten. Dermed er det slut med at løbe tør for strøm, selvom man ikke lige er i nærheden af en stikkontakt.

Gå til Stylophone Beatboxen her →

49. Controller til Android – 349 kroner

47

Denne Moga Pocket Controller kan benyttes til alle Android platforme.

Den gør det muligt at opnå maksimal kontrol over avanceret spil som eksempelvis GTA og Virtua Tennis samt mange andre spiltitler.

At spille med en controller kan være utroligt befriende, da man har langt bedre mulighed for at styre karakteren, bilen eller tennisspilleren.

Så hvis konfirmanden har en Android telefon eller tablet, så kan det da være værd at overveje at give ham denne controller, der lige nu står til 349 kroner inde hos Coolstuff.

Gå til controlleren her →

50. Slackline – 419 kroner

48

Er konfirmanden glad for gymnastik eller lignende sportsgrene, eller kunne han bare godt bruge lidt balance i sit liv, så er det da en Slackline, han skal have.

Det er en ganske almindelig line, som man nemt og hurtigt kan sætte op imellem to træer, hvorefter man så kan øve sig i at gå på line.

Det kan være, det virker lidt fesent at give til en dreng. Men balance er en stor del af mange sportsgrene, så der er utroligt mange sportsmænd, der kunne nyde godt af at få styrket balancen – eksempelvis med sådan en balanceline.

Gå til Slacklinen her →

51. Popcornmaskine – 499 kroner

49

Her er en af de mere ultimative gaver, som du kan have med til konfirmationen.

Det er en vaskeægte popcornmaskine, som man kender dem fra biograferne. Nu er det bare muligt at få den derhjemme, og hvem vil ikke gerne have en ægte popcornmaskine på værelset? Jeg ville i hvert fald ikke brokke mig.

Det er en af de lidt sjovere gaver, som jeg selv godt kunne finde på at tage med til en konfirmand, hvis jeg skulle til konfirmation.

Så hvad siger du? Er det ikke sådan en fætter her, som konfirmanden skal have i år?

Gå til popcornmaskinen her →

52. Spion kuglepen – 299 kroner

50

Man er ikke en ægte 007’er uden en vaskeægte spion kuglepen.

Det kan godt være, at tøjet er på plads, bilen står i indkørslen og de flyver rundt med flotte piger omkring en. Men det betyder ingenting, så længe man ikke er udstyret med en Spy Pen.

Så vil du gøre konfirmanden til en ægte Bond-fyr, så bør du overveje at købe ham denne spion pen.

Den kan bruges til at optage video og lyd 100% diskret, så ingen lægger mærke til det.

Derudover kan man selvfølgelig også lige signe en autograf her, eller skrive under på købet af den næste Bentley der.

Gå til Spion kuglepennnen her →

53. iPad 2 højtaler horn – 219 kroner

51

Jeg synes personligt, de er herre grimme, men det betyder jo ikke, at de ikke virker, som de skal.

Denne højtaler er bygget som et horn, og den kan nemt tilsluttes din iPad 2, så du kan få lidt ekstra lyd på, når du gerne vil have det.

Det er en anderledes højtaler, som jeg i hvert fald ikke har set før. Og til 219 kroner er det da en sjov lille gave, hvis konfirmanden vel og mærke har en iPad 2 i forvejen.

Har han ikke det, så er det nok ikke denne gave, du skal gå efter.

Gå til iPad 2 højtaleren her →

 54. iPad case – 139 kroner

52

Har han en iPad, så er det, i stedet for hornet, måske en ide at købe ham en iPad case, der kan være med til at beskytte den, så den ikke lige så nemt bliver ridset eller skadet på anden vis.

Den står lige nu til kun 139 kroner, hvilket jo ikke er særlig meget for en fin lille gave.

Udover bare at beskytte, så er der også en funktion i, der gør det muligt at rejse iPad’en op, hvilket er ekstremt brugbart, hvis man eksempelvis skal se film på den.

En fin gave til en skarp pris.

Gå til iPad casen her →

55. Tetris lampe – 299 kroner

53

Tetris er et fedt, klassisk og nostalgisk spil. Og nu kan det blive foreviget med denne fede lampe, som passer perfekt til at lyse ethvert teen-værelse op.

Selve lampen består af syv forskellige seje små lamper, som du selv bestemmer, hvordan skal sættes sammen.

Der er altså frihed til selv at styre, hvordan din Tetris lampe skal se ud. På den måde er der stadig en ægte Tetris glød over lampen.

Gå til Tetris lampen her →

56. F16 simulator – 299 kroner

54

Hvis du vil give konfirmanden en vild oplevelse, så kan du overveje at give ham denne gave.

Det er 15 minutters adgang til en F16 simulator, hvilket står til 299 kroner lige nu.

Det foregår i Aarhus, og man kommer altså så tæt på at flyve en vaskeægte F16, som man kan, uden egentlig at gøre det.

Cockpittet ligner nøjagtig det på en ægte F16, så der mangler bestemt ikke noget i denne oplevelse.

Skal det vare længere tid, så er det muligt at købe ydereligere tid for ekstra penge.

En fed gave til enhver teenage dreng.

Gå til F16 simulatoren her →

57. Wakeboarding introduktion – 375 kroner

55

Siger wakeboarding dig noget?

Måske ikke. Det er en form for suring og skateboarding kombineret til en smuk blanding.

Her kommer man til at blive introduceret til wakeboarding og selv få en smagsprøve på det.

Det er den perfekte oplevelsesgave til ham, der godt kan lide fysisk aktivitet, vand og en masse fed action, som man ikke får lov til at prøve hver eneste dag.

Det sker i Hvide Sande, og det koster 375 kroner at give konfirmanden denne uforglemmelige oplevelse.

Selve oplevelsen varer to timer, så det er godt givet ud for en fed aktivitet, som virkelig kan sparke gang i dagen.

Gå til wakeboarding introduktionen her →

58. Surfing introduktionskursus – 250 kroner

56

Bor der en skjult surfer inde i teenageren, så kan det være, at han vil synes godt om lige netop denne oplevelse.

Herhjemme i Danmark er der ikke altid de mest optimale muligheder for at surfe, men nu kan du give ham muligheden for at opleve det helt tæt på.

Med dette introduktionskursus til surfing, kommer han til at ridde på bølgerne, som han aldrig har prøvet det før.

Det er fantastisk for ham, der elsker fart, tempo, vand og aktivitet i højt gear. Og til kun 250 er det jo en perfekt gave til en nybagt konfirmand.

Gå til surfing introduktionen her →

59. SUPSurf introduktion – 299 kroner

57

SUPSurf er også en mulighed for ham, der gerne vil skrue lidt ned for farten, men som ikke lægger skjul på sin begejstring for vand.

Ved SUPSurf bliver der skruet lidt ned for tempoet, da det er Stand Up Paddle Surfing, der her er tale om.

Det foregår altså ved at stå op på brættet og bruge en paddle til at skubbe sig fremad.

I denne oplevelse får man to timers god underholdning, og det egner sig virkelig godt til den mere rolige type, der ikke nødvendigvis vil ud og kaste sig i bølgerne, som ved almindelig surfing.

Gå til SUPSurf introduktionen her →

60. Indendørs ski i København – 459 kroner

58

For en håndfuld år siden blev Indoor Ski åbnet i Rødøvre, og nu kan du give konfirmanden mulighed for at stå på ski i selveste Danmark.

Denne indendørs skibakke er den perfekte mulighed for at lære eller videreudvikle sine evner på skiene.

I denne pakke får han en times lektion, hvilket både inkluderer undervisning fra nogle af de super dygtige skiinstruktører samt fuld fart på skibakken.

Ved du, at konfirmanden er glad for at stå på ski, eller bare godt kunne tænke sig at prøve det, så er det da den perfekte time, du kan give ham på den store dag.

Gå til Indoor Ski her →

61. Super 7 Highspeed – 399 kroner

59

Er det bare fart og tempo, der går lige i hjertet på konfirmanden, så er det måske også en mulighed at give ham en tur i en vaskeægte Super 7 racerbil.

I denne bil går det ikke stille for sig. Fra 0-100 km/t på kun fire sekunder kan kun betyde en ting – adrenalin og sus i maven, man aldrig har prøvet før.

Her er det ikke konfirmanden selv, der kommer til at køre, men han kommer til at sidde som passager i en ægte Super 7 bil med en professionel chauffør, der giver den max gas på banen.

Den perfekte gave for en ægte fartdjævel.

Gå til Super 7 Highspeed her →

62. Hummel sneakers – 450 kroner

hmls

Skal han være med på moden med de helt rigtige sneakers, så kan du jo også give ham et par sorte og hvide Hummel Slimmer Stadil Low sneakers.

De er lige på hylderne til 450 kroner, og det vil være en super fed gave at have med.

De er der i rigtig mange størrelser, så det burde kunne lade sig gøre at finde et par sneakers, der passer til konfirmandens fødder.

Alle har fortjent at gå fedt klædt til daglig, og det kan du hjælpe teenageren på vej til her, ved at give ham et par gode råd med på vejen om mode.

Gå til Hummel sneakersne her →

63. Jack and Jones loafers- 399,95 kroner

Skal stilen opdateres en smule, så kan det være, at han skal have sådan et par lækre Jack and Jones loafers.

Det er et par lækre sko, der kan bruges stort set hele året rundt, pånær når det sner eller regner.

Men det gør dem stadig perfekte til sommeren, efter- og foråret.

Så hvis du tror, at han godt vil kunne bruge et nyt par sko som disse, så er det da bare med at bestille dem til ham med det samme.

Med disse på kan man i hvert fald være sikker på, at fodtøjet ikke fejler noget.

Gå til dette par Jack&Jones loafers her →

64. In-ear øretelefoner – 349 kroner

inear

Musk skal lyde godt. Og det gør det altså bare ikke med et par billige høretelefoner nede fra det lokale supermarked.

Der skal være kvalitet over dem, og det kan du være sikker på at få med, hvis du vælger at købe dem inde fra SoundStoreXL.

De har mange års erfaring med salg af kvalitetslyd, og dette par LD Systems MEI 1000 EP øretelefoner er virkelig noget af det solide på markedet.

Du får dem lige nu for 349 kroner, hvilket gør dem til en fin konfirmationsgave til enhver ung teenager, der elsker at høre musik.

Gå til In-ear øretelefonerne her →

65. Gavekort til Wupti.com – 200 kroner

63

Har du svært ved at beslutte dig for, hvad du skal købe til ham, og vil du gerne overlade friheden til konfirmanden selv, og er det lidt kedeligt bare at give ham penge direkte, så kan du give ham et gavekort til Wupti.com.

Du kan eksempelvis give ham et gavekort på 200 kroner, hvilket han nok sagtens kan finde noget fedt for inde i deres store webshop.

Gavekort bliver mere og mere udbredt som gave, så du kan sagtens give ham sådan et, hvis det kniber med selv at finde på noget, som du er sikker på, han vil glad for.

Gå til gavekortet her →

Pris: 500-1000 kroner

66. Hugo Boss parfume – 684,75 kroner

64

Så træder vi lige et step op på prisstigen. Nu er vi nået til gaverne mellem 500 og 1000 kroner.

Og vi lægger ud med denne Hugo Boss parfume. Der har været en del dufte efterhånden, men dette er en af de mere eksklusive, som ikke mange andre har.

Denne version er på 100ml, og når den kommer fra Hugo Boss, er der ingen tvivl om, at duften er af den bedste kvalitet.

De lægger altid meget arbejde i at udvikle de bedste dufte til mænd, og denne skal ikke undervurderes.

I følge Stylepit er den fuld af maskulinitet og energi, så du får styrket din selvtillid og mulighed for at lykkes i livet.

Om det lige passer, skal jeg ikke stå inde for. Men der er ingen tvivl om, at man her får en af de mere kvalitetsfulde parfumer på markedet.

Gå til Hugo Boss parfumen her →

67. iPhone US patent tegning – 750 kroner

65

Denne gave er lidt mere speciel, og den er med garanti heller ikke egnet til alle og envher.

Det er en tegning af den originale US patentansøgning for iPhonen, som den så ud dengang Apple sendte den af sted.

Så hvis han er en Apple fanatiker, så er der ingen tvivl om, at han vil blive glad for lige netop denne gave.

Det er en kopi af tegningen fra 2006, hvor Apple først ansøgte om patent i USA på deres første iPhone.

Gå til iPhone patent tegningen her →

68. North Face Base Camp Duffel taske – 899 kroner

66

Konfirmationsgaven kan du også finde hos Carrie Along. De har denne skønne North Face Base Camp Duffel taske på hylderne lige nu, og det er en fantastisk taske.

Den kan både anvendes til sportsbrug, eller når man skal på tur, ferie, ud i naturen eller hvad der nu ellers lige måtte være på programmet.

En utrolig praktisk taske, der er rummelig, og som er utrolig komfortabel at gå med på ryggen.

Den går egentlig under kategorien rejsetaske, men som sagt kan den også nemt bruges til mange andre ting. Den er ikke kun beregnet til at rejse med.

En komplet taske, som kan bruges til det hele.

Gå til tasken her →

69. Dartspil – 799 kroner

67

Hvis der er noget, der virkelig hører hjemme på et teenage drengeværelse, så må det være et dartspil.

Og det kan du købe til konfirmanden her for 799 kroner. Det er noget, som jeg længe godt har kunne tænke mig, men som jeg bare ikke har fået købt endnu.

Det kommer helt sikkert op på væggen på et tidspunkt. Og måske bliver det lige netop denne model.

Der er to sæt pile med i denne pakke, og skiven kan lukkes magnetisk, så den ikke behøver at være fremme hele tiden. Det kan give et bedre look til værelset måske.

Gå til dartspillet her →

70. El-guitar – 799 kroner

68

Det her er også en af mine favoritgaver. For jeg elsker selv at spille musik, så jeg kan ikke bare nok op om, at konfirmanden skal have en guitar i gave.

Og her får du altså en el-guitar for kun 799 kroner. Det skal selvfølgelig siges, at det bestemt ikke er en af de bedste guitarer i verden, men til opstart og nybegyndere er den fantastisk.

Man skal jo lige lære strengene og akkorderne at kende først, og det kan man lige så vel gøre på sådan en guitar her, som man kan gøre det på en dyrere model.

Gå til el-guitaren her →

71. Spansk guitar – 999 kroner

69

Du kan også overveje at give ham en spansk guitar i stedet for.

Her er strengene lidt blødere end på en almindelig akustisk guitar, og det er langt bedre at lære at spille guitar på en akustisk guitar frem for en el-guitar.

Det er nemt på en el-guitar, men til gengæld er skiftet til en akustisk derefter også langt sværere, hvorimod det ikke er svært at skifte fra en akustisk guitar til en el-guitar.

Så vil du gerne bakke op om, at han skal i gang med at spille musik, så giv ham eventuelt en spansk guitar.

Gå til den spanske guitar her →

72. Barcelona fodboldtrøje – 599 kroner

Er han en stor fan af FC Barcelona, så vil du gøre hans dag perfekt ved at give ham det ypperste, han overhovedet kan få. Nemlig en lækker FC Barcelona fodboldtrøje.

Denne Barcelona trøje kan du få hos Unisport lige nu, og den står til 599 kroner, hvilket er en helt almindelig pris for en ægte fodboldtrøje. Der er selvfølgelig også mange andre fodboldtrøjer fra mange andre klubber derinde, så hvis det ikke lige er FC Barcelona men derimod en anden klub, som han er fan er, så er det jo bare med at finde den klubtrøje.

Denne trøje er skræddersyet efter den rigtige model, som Barcelona spillerne render rundt i til daglig.

Så hvis han er fan af FC Barcelona, så er det måske en ide at give ham denne trøje. Den sidder godt til, og den ligner den oprindelige på en prik, så du kan væer sikker på, at han bliver glad for den, når han pakker den op og prøver den.

Gå til fodboldtrøjen her →

73. Fodboldstøvler – 629 kroner

71

For at blive i fodbolduniverset, så er det måske også en ide at give ham et par lækre fodboldstøvler.

Fodboldsæsonen er nok ved at gå på hæld så småt, nu hvor det er hans konfirmation. Men så er han sikker på at have et par, når den nye sæson for alvor går i gang efter sommerferien.

Når man er fodboldspiller, så er det aldrig dårlig at få et par nye fodboldstøvler. Der findes næsten ikke noget bedre (tag det fra en gammel fodboldspiller).

Det er ikke sikkert, det behøves at være lige dette par. Du kan eventuelt smutte ind og kigge nærmere på nogle af alle de andre modeller, der er hos Unisport.

Gå til fodboldstøvlerne her →

74. Målmandshandsker – 899 kroner

72

Er han målmanden på holdet, så er det måske oplagt at give ham et par målmandshandsker i stedet for.

Selvfølgelig har han også brug for et par gode fodboldstøvler, men en ægte kepper vil også blive mega glad for at få et par virkelig solide handsker.

Lige netop dette par er fra Nike, og det står lige nu til 899 kroner hos Unisport. De har igen mange andre målmandshandsker på lager, hvis du hellere vil give et par til en lavere/højere pris eller fra et andet mærke.

Gå til målmandshandskerne her →

75. Blazer – 799,95 kroner

73

Skal han være fin på den, og mangler han noget virkelig lækkert tøj i den afdeling af klædeskabet, så er det måske en ide at give ham en rigtig lækker blazer.

Denne her er i hvert fald i orden. Den står til 799,95 kroner hos Betweens, og den kommer i en navy blå farve, der vil se godt ud på enhver teenage knægt.

Der er ingen tvivl om, at han kommer til at få pigeren til at dåne, når de kommer i nærheden af ham.

Denne Houn blazer får du også fri fragt på, når du bestiller den, så det er jo ikke så ringe.

Gå til blazeren her →

76. Jack & Jones Original jeans – 799,95 kroner

Sammen med en lækker blazer hører jo også et par lækre jeans. Så hvis han allerede har en masse fede blazers i skabet, så er det måske et par fede jeans, han skal have i stedet for.

Lige dette par kommer fra Jack and Jones, som passer godt sammen med blazeren herover. Det er et par lækre jeans, som helt sikkert vil komme til at sidde godt på den nybagte konfirmand.

Og til 799,95 kroner er det jo ikke så galt igen for et par fede jeans. De kunne i hvert fald sagtens have kostet endnu mere end det.

Gå til dette par jeans her →

77. Tony Perotti pung – 549,95 kroner

Tony Perotti står bag næste gaveide. Det er en fænomenal skind pung, som virkelig sætter prikken over i’et på en komplet stil.

Man kan have alting kørende for sig, men for lige at give looket et ekstra sprødt touch, så er det altså ikke ringe at kunne hive sådan en pung op af foret.

Denne pung kan du finde for 549,95 kroner inde hos Stylepit lige nu, hvilket faktisk ikke er så galt igen for en pung som denne.

Så hvis konfirmanden sætter pris på mærkevarer, så er dette altså et must for ham. Man falder i hvert fald sjældent over en lige så fed pung som den her.

Gå til pungen her →

78. LED taburet – 829 kroner

76

For at komme med en lidt mere original ide, som du måske ikke selv ville have tænkt over, så kunne det også være, at denne LED taburet var en henrivende ide.

Den er i hvert fald festlig at have på sit værelse. Især hvis der på et tidspunkt skal holdes et par privatfester, hvilket unægteligt kommer til at ske inden for et par år.

Denne taburet står lige nu til 829 kroner hos Coolstuff, og det er da en af de federe gadgets at kunne have på sit værelse.

Så tjek den ud, hvis du er interesseret.

Gå til LED taburetten her →

79. Fjernstyret bold – 899 kroner

77

Denne bold har du nok ikke set før. En fjernstyret bold. Det er en af de mere interessante gadgets, som du vil finde her på siden.

I sig selv lyder det måske ikke af så meget. Men denne bold er utrolig interessant. Den kan holde til ekstremt meget – eksempelvis at du står på den.

Den er kickstarteten til en masse udfordringer og games med vennerne. Den er eksempelvis oplagt til at dyste med i baner, som man selv har bygget.

Hvis man krydrer det med et par væddemål om, hvem der kan gøre det bedst, så bliver det pludselig til rigtig god underholdning.

Gå til bolden her →

80. USB Snakescope kamera – 649 kroner

78

Denne gave er nok mere til nørden, der har behov for at se rundt om hjørner eller under vand.

Dette er et USB Snakescope kamera, som er beregnet til at kunne filme ting, man ellers ikke lige kan komme til med et ganske almindeligt kamera.

Udover at være vandtæt, så er det ogås udstyret med et lille LED lys, så man nemt kan se, hvad man filmer.

Det kan eksempelvis egnes til ham, der er roder med elektronik eller biler, hvor det kan være praktisk at kunne se ind i de mindste kroge, hvor man ellers ikke lige kan komme til.

Gå til Snakescope kameraet her →

81. Helikopter flyvetur – 699 kroner

79

For kun 699 kroner kan du også give ham en uforglemmelig oplevelse i form af en helikoptertur over landet.

Her er det muligt at komme højt op og få et overblik over byen, landskabet eller hvad man ellers har lyst til at kaste sit blik på, når man er deroppe.

Der er ingen tvivl om, at dette vil være en af de lidt mere specielle gaver. Selvom det måske ikke lyder af så meget i sig selv, så er det nok fordi, man ikke selv har prøvet at være oppe at flyve i en helikopter. Det er en hel speciel oplevelse.

Gå til helikopter flyveturen her →

82. Undervandsjagt – 599 kroner

80

Skal den stå på jagt under vandet, så kunne denne oplevelse være en fantastisk gave.

For kun 599 kroner kan du give konfirmanden en oplevelse af undervandsjagt helt tæt på kroppen.

Det er en helt utrolig naturoplevelse, som man bare skal opleve på et eller andet tidspunkt i sit liv. Og hvorfor ikke nu?

På denne tur vil man lære at jage under vandet, og man kommer til at benytte det helt rigtige udstyr, som de professionelle også bruger.

Det er en hel speciel gave, og en som han helt sikkert vil sætte stor pris på at kunne prøve. Det er ikke en Ferrari eller helikopter tur, men det er stadig lige så specielt at få lov til at prøve det her.

Gå til undervandsjagten her →

83. Ariel Atom Highspeed tur – 549 kroner

81

Hvis man siger Ariel Atom til en motorsport interesseret, så er der ingen tvivl om, at han absolut er klar over, hvad man taler om.

En Ariel Atom går fra 0-100 på 2,7 sekunder, så at være passager i sådan et stykke fantastisk farttøj skal man helt sikkert være en mand for at turde.

Og det er der ingen tvivl om, at konfirmanden er klar på, hvis han elsker fart og tempo.

For 549 kroner kan du give ham en helt særlig oplevelse – nemlig at sidde på passagersædet og blive kastet rundt i en Ariel Atom på Sjællandsringen af en professionel racerkører.

Gå til Ariel Atom Highspeed turen her →

84. Vandscooter tur – 699 kroner

82

Er det en anden slags fart og tempo, konfirmanden er glad for, så kan det måske være en ide at give ham en vandscooter tur.

Det foregår i Aarhus og bliver arrangeret af Jetgames.

Maskinen kan komme op på en hæsblæsende fart i form af 100 km/t, så der er ingen tvivl om, at man skal holde på hat, briller og bøjle, hvis man skal ud og fræse på vandet med en solid maskine af en vandscooter.

Gå til vandscooter turen her →

85. Formel 1 simulator – 599 kroner

83

Skal han selv være i førersædet, så kan du også give ham en tur i en Formel 1 simulator.

Det er altså ikke for sjov, når man kommer op og sidde i sådan en maskine. Her gælder det om at holde tungen lige i munden, så man ikke kører af banen, når der første kommer fart på.

Det er en oplevelse, der er perfekt for alle drengerøve. Og dem er der alligevel en del af blandt årets konfirmander.

Så mon ikke det også ville være en god gave for den konfirmand, som du snart skal til at fejre?

Gå til Formel 1 simulatoren her →

86. Mountainbike tur – 595 kroner

84

Her er der tale om en vaskeægte naturoplevelse som ingen anden.

Man kommer direkte ud i den flotte danske natur, og det hele foregår via mountainbike.

Så hvis han er glad for at køre mountainbike, eller hvis han bare er glad for at cykle generelt, så er det måske lige netop denne gave, han skal have som konfirmationsgave.

Der er næsten ikke nogen grænser for, hvor i landet denne tur kan finde sted. Det bliver både tilbudt i Jylland og på Sjælland, så der burde være rig mulighed for at finde et sted, der passer ind for hans vedkommende.

Gå til mountainbike turen her →

87. En tur i en Ferrari – 849 kroner

85

Det her er nok enhver drengs drøm. At komme ud at køre i en vaskeægte Ferrari. Det er ikke noget, man får lov til at prøve hver dag.

Men det er noget, der kan ske for konfirmanden, hvis du vælger at købe ham lige netop denne oplevelse.

For kun 849 kroner kan han komme ud og køre i en lækker Ferrari ved siden af en superb chauffør, som kan give ham hans livs oplevelse.

Hvis jeg på et tidspunkt får tilbudt en tur i en Ferrari, så er der i hvert fald ikke nogen tvivl om, hvad jeg vil sige.

Gå til Ferrari turen her →

88. Kitesurfing kursus – 995 kroner

86

Et kursus i kitesurfing kan også være på plakaten for teenagerne, hvis du vælger at give ham det i konfirmationsgave.

Selve oplevelsen består af hele 4 timers kursus i kitesurfing, hvilket kommer til at foregå i Aarhus eller Ebeltoft.

Alt udstyret bliver sat til rådighed under kurset. Det eneste konfirmanden skal gøre er at dukke op med godt humør og en masse eventyrlyst.

For når der først kommer fart over feltet, så er det virkelig en oplevelse, der sparker røv.

Og fire timers intensiv kursus for 995 kroner er ikke så galt igen, når man tænker over det.

(Arrangementet er dækket af skolens ulykkeforsikring, så ligegyldigt hvor galt det går, kan det ikke gå helt galt).

Gå til kitesurfing kurset her →

89. En tur i en Lamborghini Gallardo – 849 kroner

87

Er det mere en Lamborghini, der gør det for konfirmanden, så er det da sådan en tur, han skal have i stedet for i en Ferrari.

En Ferrari tur er bestemt ikke dårligt, men er man nu engang en Lamborghini fyr, så er det jo det mest oplagte at give ham.

Her er der tale om en tur i en rigtig Lamborghini Gallardo, som virkelig er en superbil ud over det sædvanlige.

Her får man et kvarters tur i den lækre superbil, og det er nok til at få håret blæst af – næsten i hvert fald.

Gå til Lamborghini Gallardo turen her →

90. Prøvedyk – 599 kroner

88

Elsker han at være i vandet, og er han en ægte vandhund, så er det måske nu, han skal have muligheden for at dykke rigtigt.

Her kan du give ham et prøvedyk for 599 kroner, hvor man, ledsaget af en uddannet dykket, kan få lov til at prøve at dykke sådan rigtigt.

Hvor mange gange har man ikke set de mange dykkere på fjernsynet, der har set det vidunderlige under havet. Det kan du nu give konfirmanden en smagsprøve på, hvis det er noget, han kunne være interesseret i.

Her kan man komme til det uden at skulle binde sig til et længerevarende kursus, der koster en masse penge.

Gå til prøvedykket her →

91. Vest – 549,95 kroner

vest

Jeg har før haft tøj med på listen, og her kommer der lige et stykke mere. Bare lige for at sætte prikken over i’et.

For når man virkelig skal være fin på den, så kommer man ikke uden om en vest.

En vest kan passe til rigtig mange ting – både blazers, jakkesæt, en almindelig t-shirt, en skjorte og meget andet. Så hvis du vil give ham det ultimative look, så er en vest altså en del af det.

Denne her fra Hound er virkelig lækker, og den står til 549,95 kroner lige nu.

Gå til vesten her →

92. Gavekort til Unisport.dk – 500 kroner

90

Hvis du ikke ved, om han er målmand på fodboldholdet, eller om han har brug for et par nye fodboldstøvler her og nu, men du bare er sikker på, at han spiller en masse fobold, så kan du jo også give ham et gavekort til landets største fodboldbutik på nettet.

Unisport har rigtig meget gear til den komplette fodboldspiller, som hvad enten han vil have en ny fodboldtrøje, en fodbold, et par målmandshandsker eller et par nye fodboldstøvler, så kan han jo finde det med et fedt gavekort.

Det kan eksempelvis være på 500 kroner, hvilket kan give adgang til rigtig mange lækre ting på siden.

Gå til gavekortet her →

93. Champions League 2014 Fodbold – 999 kroner

91

Sidst, men ikke mindst, så kan du jo også selv give ham den ultimative fodbold.

Her kan du få en Champions League 2014 fodbold fra adidas. Den står godt nok til 999 kroner, og det kan virke som en stor sum penge for en fodbold.

Men dette er ikke bare en hvilken som helst fodbold. Her er der tale om en kopi af den berygtede Champions League bold fra 2014 sæsonen.

Man finder nok ikke nogen mere populær fodbold – det skulle da lige være den fra VM slutrunden i Brasilien. Den kan du også kigge nærmere på, hvis du vil give den i stedet.

Gå til Champions League fodbolden her →

Pris: 1000-5000 kroner

94. Doreen Bansko taske – 1595 kroner

94

Så bevæger vi os op i den helt dyre ende af skalaen. Hvis du kan følge med her, så er det virkelig en heldig konfirmand, der snart skal forkæles.

Til at starte med begynder vi med en Doreen Bansko taske. Lavet af læder og med plads til en 17″ bærbar må man virkelig sige, at det er den ultimative herretaske.

Jeg kunne vildt godt tænke mig en taske som denne. Ærgerligt det ikke er mig, der snart skal konfirmeres.

Den kan også sagtens bruges som skoletaske, så hvis du vil give konfirmanden lidt stil med på vejen, så er det da bare denne taske, han skal have.

Gå til Doreen Bansko tasken her →

95. North Face Base Camp Duffel taske – 1099 kroner

95

Den næste er også en taske, og den minder en del om den, vi kiggede på tidligere.

Denne er også fra North Face, og det er en super lækker rejsetaske, som både er smart og praktisk, når man enten skal til sport, ud at rejse eller bare skal over og overnatte hos en kammerat eller et familiemedlem i et par dage.

En fantastisk taske til ham, der gerne skal have meget med sig på farten, og som har brug for stor komfort og en stilet taske på en og samme tid.

Gå til North Face tasken her →

96. Original Grain herreur – 1495 kroner

96

Skal det være en lidt mere personlig gave, så kan du jo også give ham et ur.

Og dette herreur kunne helt sikkert være et godt bud.

Det er et Original Grain herreur i rosewood, som virkelig er en fantastisk farve. Det får en dybde og en karakter, som intet andet ur har.

Det er så smart og stilet, og samtidig ligner det ingen af de andre ure, der er på markedet.

Man kan få mange forskellige herreure, men det her er et af de absolut fedeste, der er.

Gå til Original Grain uret her →

97. iPad Air – 4999 kroner

En af de største gaver, der er med i dette indlæg.

Jep du læste rigtigt. En iPad Air. Det er en stor gave, men det er også en af dem, som konfirmanden helt sikker vil blive mest glad for.

Det er ikke hver dag, man lige pakker en iPad Air op, så du skal også sørge for at gøre det til noget specielt, hvis du beslutter dig for at give ham denne her i konfirmationsgave.

En iPad Air er utrolig lækkert, hvilket du også vil vide, hvis du selv har prøvet at lege med en på et tidspunkt.

Så du kan nok ikke give ham nogen meget bedre gave end denne.

Gå til denne iPad Air her →

98. iPhone 5 – 3699 kroner

98

Det skulle da lige være denne her iPhone 5.

Det kan være, du undrer dig lidt over den lave pris, men det er simpelthen fordi, du kan vælge at give ham den brugt.

Brugt betyder ikke ridset og ufungerende. Det betyder bare, at den har været brugt før, men er blevet sat i stand af en forhandler, og virker som ny.

Det er en smart måde at spare penge på en iPhone.

Så hvis han endnu ikke har en iPhone, kan du jo overveje at give ham hans første. Og her får du en solid model for 3699 kroner. Et røverkøb uden lige.

Gå til denne iPhone 5 her →

99. LED Sony TV – 3099 kroner

99

Har han endnu ikke fået sig et fladskærms tv på værelset, så er det måske på tide nu.

For du kan nemlig give ham dette lækre LED Sony TV. Det er et 40″ fjernsyn med Full HD og 100 Hz, og så er det i energiklasse A, så det bruger minimal strøm.

Det er et super lækkert fjernsyn, som de lige nu har hos Wupti. Der er fri fragt, så du skal ikke ud og give ekstra for at få det leveret hjem til dig.

En stor gave til en speciel lejlighed, som man jo må sige, at konfirmationen er.

Gå til dette LED Sony 40″ TV her →

100. Packard Bell Easynote – 2199 kroner

100

En anden stor gave kunne også være en bærbar computer. Og her kunne det måske være en Packard Bell Easynote.

Jeg har selv en Packard Bell Easynote, som jeg efterhånden har haft i 3,5 år. Og den er fantastisk. Jeg har i hvert fald været glad for den.

Jeg tror ikke, det lige er denne model, men det er i hvert fald ikke sidste gang, jeg køber en Packard Bell computer.

Så hvis han endnu ikke har fået sig en bærbar computer, så er det måske på tide, at han får det.

Gå til computeren her →

101. SONY kamera med objektiv – 2699 kroner

101

Vil du give ham de bedste muligheder for at tage skarpe billeder, og er han vild med at lege fotograf, så er det jo bare med at hjælpe ham på vej med et solidt kamera.

Dette SONY ILCE-5000L m. 16-50 mm objektiv gør det i hvert fald nemt at tage nogle skarpe billeder.

Kameraet er lille og let, og det gør selv en ringe fotograf til en dobbelt så god fotograf på få sekunder.

Dette kamera har 20,1 megapixels og FullHD, så han kommer ikke til at mangle noget, hvis du vælger at købe dette til ham.

Gå til kameraet her →

102. Xbox One med Kinect – 3499 kroner

102

Jeg har tidligere skrevet lidt om Fifa til enten Xbox One eller Playstation 4. Men hvis han ikke har en konsol, så kan det jo være ligegyldigt at give ham spillet i gave.

Derfor kan du jo overveje at give ham en Xbox One, hvis han endnu ikke har fået den installeret på drengeværelset.

Enhver teenager drømmer om at få en Xbox One eller Playstation 4. Det kan være en god ide lige at tjekke op på, hvilken maskine han mest er til, inden du bare bestiller den.

De koster nogenlunde det samme, så du kan jo lige så godt være på den sikre side, inden du køber den.

Gå til denne Xbox One med Kinect her →

103. Playstation 4 – 2927 kroner

For hvis en Xbox One ikke lige er det mærke, han plejer at bruge, så er det jo bare med at købe en Playstation 4 i stedet for.

Det er den nyeste Playstation på markedet, og det ville passe perfekt med et Fifa 15 til.

Du kan også vælge at købe et par andre spil med i stedet for, hvis han ikke lige er den store fodboldnørd.

Denne kommer med 500 gb, og som sædvanlig kan den også bruges som Blueray afspiller, hvilket bare er en af de mangle fordele ved at vælge Playstation frem for Xbox.

Gå til denne Playstation 4 her →

104. Fatboy Original sækkestol – 1699 kroner

104

Fortjener han en rigtig flyder, så kan du give ham en vaskeægte Fatboy Original sækkestol.

Det er den mest populære sækkestol på markedet, så han får det bedste af det bedste, hvis du vælger at købe sådan en til ham.

Det gode er, af den er fra Wupti.com, så du skal ikke bekymre dig om fragten, hvis du vælger at bestille denne fætter.

Den fås i flere forskellige farver, så hvis den røde model, som du kan se her på billedet, ikke lige passer ind i farvetemaet på værelset, så kan den eksempelvis også fås i sort og blå, som er lidt mere rolige farver.

Gå til sækkestolen her →

105. MegaLeg bordfodbold outdoor – 3799 kroner

105

Hvis du vil give ham det ultimative bordfodboldspil, så er du nødt til at give ham dette bord.

Det koster godt nok 3799 kroner, men til gengæld får du også et kompakt spil, som ikke er en børnemodel på 20 centimeter. Det kan være praktisk at have de mindre modeller, men de bliver også bare hurtigt kedelige at spille på.

Dette er den ægte vare. Derudover er det oplagt at bruge udendørs, så hvis du ved, at han er glad for at konkurrere og vild med fodbold derudover, så er det jo en oplagt gave at give ham til hans konfirmation.

Gå til bordfodboldbordet her →

106. HANVON Wireless tegneplade – 1999 kroner

106

Er han mere den kreative type, så er der ingen tvivl om, at han vil sætte stor pris på at få en tegneplade.

Med denne Hanvon Wireless Tablet på 135 x 245 x 20 mm. kan han komme til at tegne, som han altid har drømt om.

Det er svært at tegne på computeren kun med en mus. Men nu kan det lade sig gøre at tegne med hånden direkte på computerskærmen.

På den måde kan man lave helt vanvittigt fede tegninger, som ikke først skal scannes eller tages billede af, før man kan dele den eller arbejde videre med den i Photoshop.

Gå til tegnepladen her →

107. Elektrisk trommesæt – 1999 kroner

107

Vil han gerne i gang med at spille musik, og er det ikke lige guitar, der har fanget hans opmærksomhed, så er det måske en ide at give ham et elektrisk trommesæt i stedet for.

Jeg kan huske, at det var sådan, min bror lærte at spille trommer i tidernes morgen. Det er nemt at gå til, og så kan man sætte et headset til, så man ikke forstyrrer resten af huset, når man skal øve.

Det kan blive ufatteligt vanedannende, når man først kommer i gang. Men det er også en af de bedste og mest stille måder at lære at spille trommer på.

Gå til trommesættet her →

108. Airwheel X3 – 4799 kroner

Denne gave er til vovepelsen, der ikke er bange for at falde og få nogle knobs engang imellem.

Er han vant til at stå på skateboard, så er dette den ultimative gave til ham.

Denne skatecycle er en helt ny og enestående måde at skate på. Det giver en ultimativ bevægelighed og frihed, og så koster en skatecycle kun 1195 kroner, hvilket jo er mindre end de fleste skateboards nu til dags.

Man skal blot vride sig frem og tilbage på boardet for at komme fremad, og det er noget, som enhver oprindelig skater nemt kan lære.

Gå til Airwheel X3 her →

109. Triwa Ivory Lansen Chrono ur – 1944,75 kroner

109

Var Rosewood uret ikke lige dig, men vil du stadig forære konfirmanden et pænt og unikt ur i konfirmationsgave, så er der også dette sølvfarvet Triwa ur.

Det er et virkelig pænt og elegant ur, som måske kan minde en del om mange andre herreure, men som stadig skiller sig ud på sin helt egen usædvanlige måde.

Der er ingen tvivl om, at dette ur vil pynte enhver teenagedrengs arm. Så hvis du vil gøre ham unik og lade ham træde ind i de voksnes rækker med et af de fedeste ure på markedet, så er det denne model, du skal give ham.

Gå til Triwa Ivory Lansen Chrono uret her →

110. ION Block Rocker højtaler/forstærker – 1889 kroner

110

En ultimativ højtaler skal kunne spille uden strømtilslutning. Den skal være bærbar, og så skal den kunne spille i lang tid uden at blive ladet op.

Og det kan denne ION Block Rocker højtaler/forstærker.

Den har en spilletid på mere end 12 timer, så der er rigelig med tid til at banke en fest på benene.

Derudover kan du tilslutte dine enheder via Bluetooth, hvilket gør det utroligt nemt at høre musik på den.

Du kan også tilslutte den via et kabel, hvis din enhed ikke har Bluetooth tilslutning.

En perfekt højtaler til at tage med på stranden, i skoven, i parken eller hvor du nu ellers skulle have lyst til at fyre op for sprøde toner.

Gå til højtaleren her →

111. Pebble Steel Smartwatch – 1895 kroner

111

Var de originale ure ikke lige noget, så kan det måske være, at dette Smartwatch kan vække din interesse.

Dette Pebble Steel Smartwatch giver dig øjeblikkeligt informationer om indgående sms’er, Facebook notifikationer, e-mails og meget andet.

På den måde er du ikke nødsaget til at skulle hive din mobil op af lommen hver eneste gang, der kommer noget i nettet.

Nu kan du bare nøjes med at kigge direkte på uret for at se, om det er noget, du skal tage dig af her og nu, eller om det sagtens kan vente.

Den perfekte gave til gadget-nørden.

Gå til dette smartwatch her →

112. Sunrise System 320 vækkeur – 1349 kroner

112

Hvis vinter-tristhed er noget, der kan plage ham, så er det måske en ide at give ham dette Sunrise System 320.

På den måde kan han hver eneste dag vågne op til en lys og blid morgen, hvor lampens stråler blidt vækker ham fra en god nats søvn.

Her får du en lysterapilampe på op til 10.000 lux, der gør det langt nemmere at komme op om morgenen, og som kan være med til at udrydde det dårlige humør om vinteren.

Gå til Sunrise vækkeuret her →

113. Kæmpe solbrillespejl – 1749 kroner

113

Så nåede vi til vejs ende. Og vi slutter af med stil. Nemlig med dette kæmpe solbrillespejl.

Der er ingen tvivl om, at det vil passe godt ind på ethvert teenage værelse. Også selvom det ikke nødvendigvis bliver brugt til at tjekke looket ud med solbriller på.

Det kan sagtens bruges som almindeligt spejl, og der er ikke mange andre rundt omkring i landet, der kan prale af at have sådan et fedt spejl hængende på værelset.

Så hop ind og tjek det ud, hvis du vil give ham en af de fedeste og mest unikke gaver i år.

Gå til solbrillespejlet her →

Comments are closed.