DJ til konfirmation

Vi samler anmeldelser og tests, og baserer vores research på eksterne tests og fageksperter
Denne artikel indeholder annoncer.Læs mere her.

Find den rette DJ til din konfirmation

Screen Shot 2015-05-27 at 17.28.22

*Sponsoreret indlæg*
Til en konfirmation kan der være mange ønsker til underholdningen for aftenen. Nogle vælger en jukeboks hvilket kan være nemt og tilgængeligt alternativ til eksempelvis en DJ.

En DJ med fuldt mobildiskotek kan levere en super danse-aften for både konfirmandens venner og tilhørende familie. I denne artikel sætter vi lys på nogle ting du som konfirmand skal overveje når du booker en DJ til din store aften.

Mobildiskotek og DJ

Den rigtige DJ til konfirmationsfesten er selvfølgelig alt afgørende for at det bliver en god dansefest. Start med at kigge på nettet og find to til tre DJ-bureauer, som virker pålidelige og fremstår som noget ala den stil du tænker for aftenen. Skriv til dem og fortæl dem dit behov for musik, spilletider, lokation osv.

I og med at dine forældre højst sandsynligt betaler for festen er det en god ide at tale med dem inden festen omkring hvilken musik de tænker der skal spilles og den du tænker der skal spilles. Det er naturligvis sådan at unge ofte hører noget meget anderledes end det ens forældre lytter til. Derfor er det vigtigt at få afstemt musikken og denne karakter familien i blandt inden du booker en DJ. Lav eventuelt en playliste som inspiration til DJen. På denne måde kan han forberede sig på genre og spæde til med sin egen erfaring.

Der skal selvfølgelig også lys med til konfirmationsfesten. Der er uanede muligheder for lys og lyd, hvorfor det er vigtigt at have talt om budgettet for DJ, lys og lyd inden du bestemmer dig for DJ til konfirmationsfesten. Hos MusikDJ plejer at vi anbefale 2-4 lys-effekter da det giver en god stemning samtidig med at det ikke er for voldsomt med scannere, movingheads, LED og UV-lamper, hvilket måske er mere relevant til blåmandagsfesten.

Budget, referencer og spørgsmål

Når du skal vælge netop den rigtig DJ til festen er det en god ide at have talt budgettet igennem, som tidligere nævnt. Hvis du gerne vil spendere lidt ekstra til fed lyssætning kan dette ofte arrangeres uden den store meromkostning. Se eventuelt billeder og referencer fra DJ-firmaet i forhold til hvordan de tidligere har gjort tingene. Skriv eventuelt til firmaet og spørg ind til hvad deres oplæg kan være for sådan en aften. På denne måde får du testet deres måde at håndtere events på og deres professionalisme.

Comments are closed.