Konfirmationskjoler

Vi samler anmeldelser og tests, og baserer vores research på eksterne tests og fageksperter
Denne artikel indeholder annoncer.Læs mere her.

Hvilken konfirmationskjole skal jeg vælge? 

Der er snart ikke lang tid til, den store dag står for døren. Måske har mange af dine veninder allerede købt konfirmationskjolen, og du står stadig på bar bund?

Bare rolig.

For det er slet ikke for sent at finde den perfekte kjole til din konfirmation. Selvom det altid er godt at være ude i god tid, er der stadig mange muligheder for at finde den helt perfekte model, som passer på en prik til dig.

konfirmationskjoler 2016

Hvis du ikke har en ide om, hvor du skal lede henne, håber jeg, at du her i denne lille guide vil finde inspiration til at blive klogere på det.

Butikker der sælger konfirmationskjoler

For at give dig lidt inspiration til, hvor du kan købe din nye konfirmationskjole, har jeg herunder listet et par af de butikker, der hvert år med garanti har et kæmpe udvalg til årets konfirmander.

Boutique Yasmin

Hjemmeside: http://www.boutiqueyasmin.dk
Adresse: Mågevej 1, 4270 Høng
Tlf: 51218103
E-mail: info@boutiqueyasmin.dk

Miss Nicolai

Hjemmeside: http://www.missnicolai-konfirmationskjoler.dk
Adresse: Nørregade 36, 1165 København K
Tlf: 33132393
E-mail: info@missnicolai.dk

Bride Fashion

Hjemmeside: http://www.bridefashion.dk
Adresse: Kongevejen 139, 2830 Virum
Tlf: 45855151
E-mail: info@bridefashion.dk

MM Design

Hjemmeside: http://www.mmdesign.dk
Adresse: Absalonsgade 3, 4180 Sorø
Tlf: 57821717
E-mail: email@mmdesign.dk

Lilly

Hjemmeside: http://www.lilly.dk
Adresse: Find den nærmeste butik her
Tlf: 75859955
E-mail: info@lilly.dk

Copenhagen Bridal

Hjemmeside: http://www.cph-brudekjoler.dk
Adresse: Vester Farimagsgade 3, 1606 København V
Tlf: 33240300
E-mail: info@cph-brudekjoler.dk

Lykke Brudekjoler

Hjemmeside: http://www.lykke-brudekjoler.dk
Adresse: Jonstrupvej 121, 2750 Ballerup
Tlf: 40783706

Askepot og Valentino

Hjemmeside: http://www.askepot-brudekjoler.dk
Adresse: Østergade 16, 6270 Tønder
Tlf: 74738787
E-mail: mail@askepot-valentino.dk

Sandberg Designs

Hjemmeside: http://www.sandberg-konfirmationskjoler.dk
Adresse: Skolebakken 7, 8000 Aarhus C
Tlf: 42505460
E-mail: sandberg.designe@gmail.com

Hvilken konfirmationskjole skal du have? Tag testen

Det kan være svært at finde ud af, hvilken kjole du skal vælge. Hvis du også har det sådan, kan det være en god ide at tage en test for at få en ide om, hvilken kjole der passer bedst til dig.

Jeg har herunder lavet en test til dig, der gerne vil have en ide om, hvilken kjoletype du bør gå efter. Efter kun nogle enkelte spørgsmål kan du få en ide om, hvilken kjolepige du er, og hvad du derfor bør kigge efter.

Hvad koster en konfirmationskjole?

Prisen på konfirmationskjoler er meget varierende, ligesom det også er med helt almindelige kjoler. Valget af kjolen afhænger jo også meget af, hvilken stil du er til.

Hvis din venindes kjole koster 1.500 kroner, er det jo ikke sikkert, at din ligger i det samme prisleje. Den kan koste halvt eller dobbelt så meget.

Du kan finde konfirmationskjoler for helt ned til 5-600 kroner, hvis du er heldig. Dog kan du også sagtens komme op og give 2500-3000 kroner for den eller måske endda mere, alt afhængig hvor fin en butik du kigger i.

Er du inde i en rigtig kjoleforretning, hvor de er specialister i netop kjoler, kan du godt se frem til at skulle af med et par tusinde kroner for at få en af kjolerne med hjem. Men på nettet kan du sagtens finde en kjole til 1000 kroner eller mindre.

Kvaliteten på selve kjolen er selvfølgelig også derefter. Vælger du en rigtig kjoleforretning og en kjole til eksempelvis 3000 kroner, kan du være ret sikker på, at kjolen også er i en langt bedre kvalitet, end hvis du havde valgt en til 500 kroner fra Kina.

Skal man købe sin kjole fra udlandet?

Som nogle måske ved, er det også muligt at købe sin kjole fra udlandet. Men er det sikkert at købe den på nettet, og hvad med de billige kjoler fra Kina – kan man være sikre på at de er gode nok?

Der kan være mange spørgsmål forbundet med at købe sin kjole fra udlandet, men i bund og grund bør du bare tænke dig rigtig godt om, inden du vælger en kjole uden for Danmarks grænser.

For selvom det kan virke som et godt tilbud, kan der være mange problemer med at finde en perfekt kjole på en udenlandsk side.

Først og fremmest kan der være utrolig lang tids levering på pakken, og det kan især være problematisk, hvis man nærmer sig konfirmationsdatoen. Så er det noget mere sikkert bare at gå ned i en forretning og købe kjolen.

Ud over at have en risiko for en lang leveringstid, kan der også være en risiko for, at kjolen ikke er af nær så god kvalitet, som du måske har set på billederne. Og hvis du bestiller din kjole fra Kina, kan det tage rigtig lang tid bare at få pengene refunderet. Og selv hvis du gør, står du stadig med en kjole, du ikke kan bruge til noget.

Derudover kan der være fejl i selve syningerne, hvilket blandt andet sker ofte, hvis det er en masseproduktion. Så er der ofte komplikationer, som ikke står til at redde, hvor god din veninde så end er til at sy.

Så jeg vil egentlig ikke anbefale dig at købe din konfirmationskjole fra udlandet. Selvom der selvfølgelig også er chance for, at det går godt med at købe en kjole udefra, er der bare en så stor risiko forbundet med det, og umiddelbart er det ikke fedt at gamble med noget, der er så vigtigt for en.

Derfor anbefaler jeg dig at finde din kjole i en dansk forretning, hvor du nemt kan få service, hvis der skulle være nogle problemer.

Vær ude i god tid

Når du skal have fat i en kjole til din konfirmation, kan det være en rigtig god ide at være ude i god tid. Hellere starte i dag med at lede end i morgen. Og det er der flere grunde til.

Først og fremmest bliver der solgt flere og flere kjoler i de forskellige butikker, jo tættere vi kommer på slutningen af april og maj måned. Ergo bliver udvalget af kjoler mindre og mindre, jo længere hen i foråret vi kommer.

Så hvis du vil være sikker på at have et fint udvalg at kunne vælge imellem, kan det være en god ide at starte tidligt. Mange vælger sågar at købe deres kjoler allerede i efteråret, så de er sikre på at få lige den model, de har kastet deres kærlighed på.

Når du er ude i god tid giver det dig også bedre tid til at få ændret på kjolen, hvis dette er nødvendigt.

En pæn del af de kjolebutikker, der også sælger konfirmationskjoler, har også mulighed for at ændre på kjolen, hvis det skulle ønskes. Og at lave ændringer kan tage tid, hvilket du ikke har meget at give af, hvis du først kommer en uge eller to før konfirmationen.

Du skal selvfølgelig være opmærksom på, at det kan koste en del ekstra penge at få gjort noget ved en kjole. Alternativt kan det være, at du har en i din familie eller vennekreds, der kan finde ud af at sy, og så kan du jo høre hende, om hun kan gøre noget ved kjolen. Det kan i hvert fald gå hen og blive en del billigere end at få en professionel til det.

Brug ikke for lang tid på at træffe en beslutning

Hvis du har fundet din kjole, bør du ikke bruge for lang tid på at træffe en beslutning om, hvorvidt du vil have den eller ej.

Er det en unik kjole, hvilket konfirmationskjoler som regel er, er der kun en mulighed for at få fat i den kjole. Og venter du bare en uge eller måske bare en dag, kan du være uheldig, at der har været en anden pige inde i butikken for at købe lige netop den kjole, som du havde udset dig.

Selvfølgelig har man nogle gange brug for noget tid til at tænke sig om, men lige når det angår køb af konfirmationskjoler, bør du ikke trække beslutningen i langdrag. Det er ikke sikkert, der er en anden, der når at snuppe den før dig, men skulle det ske, ville det jo være mega surt.

Så når du har fundet den kjole, som du kan forestille dig selv blive konfirmeret i, er det bare med at få købt den, så du har den i sikkerhed hjemme hos dig selv, hvor der ikke er nogle andre, der kan tage den fra dig.

Comments are closed.