13 sjove indslag (du selv kan lave) til konfirmationen

Vi samler anmeldelser og tests, og baserer vores research på eksterne tests og fageksperter
Denne artikel indeholder annoncer.Læs mere her.

13fedeindslag1: Lav din egen video med gamle klip

Det her er et punkt, som jeg selv lavede til min søsters 18 års fødselsdag. Jeg havde så stor succes med det, at jeg ikke er et sekund i tvivl om, at det også vil kunne hitte til en konfirmation.

Det går i alt sin enkelthed ud på at lave en video, som man afspiller foran hele forsamlingen til selve konfirmationen. Derfor kræver det også, at du enten selv er god til at redigere filmklip og klippe en video sammen, eller i det mindste har mulighed for at teame op med en nørd, der kan.

Jeg var heldigvis selv nørd nok til at kunne klippe sådan en film sammen, og det endte med at blive en bragende succes, da jeg som sagt viste den frem til min søster 18 års fødselsdag.

Det jeg gjorde, var at tage gamle videoklip fra hele min søsters barndom og klippe dem sammen til små sjove input, som tilsammen så udgjorde hele denne film.

Der var klip, hvor hun kom uheldigt, som kunne få folk til at grine, og der var klip, hvor hun bare var sød, som fik folk til at udbryde “nååårh”. Alt i alt fik jeg ramt hele følelespalletten med min video, hvilket også er dit mål.

Så har du eller din familie gamle videoklip fra konfirmandens barndom, så kan det være, du har mulighed for at sætte det sammen til en kort, sjov og underholdende bid, som kan være et dejligt afbræk til en konfirmation, hvor der indimellem godt kan blive lige lovlig mange taler og sange.

Her er en video en måde at få lidt anderledes konfirmations underholdning på banen. Dog skal du sørge for at træde varsomt. For der er ikke langt mellem en forrygende film og en totalt fiasko. Lyd, billeder og den tekniske opsætning til selve konfirmationen er utrolig vigtig.

Det nytter eksempelvis ikke noget at vise det frem til hele forsamlingen på en 13” bærbar computer med højttalernes lyd. Skaf en solid højttaler, en projektor og et lærred eller en god væg, som du kan afspille filmen op af. Så bliver det helt klart bedst, når alle kan se med.

Har I ikke nogen film eller klip fra dengang, konfirmanden var lille, så kan det jo godt blive lidt svært. Men hvis i har, så er det her altså en alletiders måde at lave et anderledes stykke underholdning til konfirmationen.

Hvis du skulle have spørgsmål til dette punkt, så er du mere end velkommen til at smide mig en mail eller skrive en kommentar herunder. Så skal jeg nok gøre alt, jeg kan, for at give dig et brugbart svar retur.

2: Lav et simpelt diasshow

Hvis du ikke er god til at lave film, så kan det også være, at et diasshow er den rette løsning for dit vedkommende. Her kan du eventuelt koble billederne sammen med lidt musik, så det ikke bare er de rene billeder, som folk skal følge med på.

Igen er det en god ide at ramme alle, eller i hvert fald mange følelser hos folk, så de ikke bare sidder og falder i søvn henover rødvinsglasst. Gør det sjovt, underholdende, nuttet og meget andet, så de kommer til at være underholdt hele vejen igennem dit show.

Igen er det en rigtig god ide at have styr på den tekniske opsætning med et lærred og evt. en projektor, med mindre du har andre måder at gøre det på.

Der er altid en eller anden onkel eller fætter i familien, der har adgang til sådan noget udstyr. Og hvis det endelig skulle ske, at det ikke er tilfældet, så må du jo leje en projektor ude i byen. Alt afhængig hvor du lejer den, kan det gøres til en fair pris.

Og sørg også for at længden på dit diasshow ikke er alt for langt. Gør det kort, godt og underholdende, og sørg gerne for at teste det på folk inden selve konfirmationen, så du kan få deres umiddelbare reaktion. Med mindre du selvfølgelig er så selvsikker på din ting, at du ikke føler det nødvendigt.

Jeg holdt eksempelvis min søsters video hemmelig helt op til selve tidspunktet, hvor den skulle afspilles. Selv ikke de personer, der havde været med til at arrangere surprise festen fik lov til at se den. Men jeg var også sikker på, at den var skruet godt sammen. Her havde Louise blandt andet været en rigtig stor hjælp under redigeringsprocessen.

Men ja, diasshow er en god løsning for dig, der måske ikke er den bedste filmklipper.

3: Skriv en sang

Og så kommer der selvfølgelig lige en klassiker med, som vi jo bare ikke kan undvære, når det kommer til konfirmationer. En konfirmation er bare ikke det samme uden sange. Også selvom vi efterhånden har fået nok af dem.

Næsten alle kan finde ud af at skrive en festsang. Selvom det som udgangspunkt kan virke svært, så er det egentlig ikke så komplekst igen. Så længe du sætter dig ned og tager det i små bidder, skal det nok gå.

Det mest populære er nok at skrive en festsang over en i forvejen kendt melodi. På den måde er du sikker på, at alle kan være med på din sang, og du ender ikke med at skulle stå og fremføre den alene foran hele forsamlingen. Det vil blive noget juks.

Så vælg en melodi, du med 100% sikkerhed ved, at alle andre gæster også kender. Så langt så godt.

?Styr på gaven til konfirmanden? Få GENIALE idéer her.  

Dernæst skal du jo så bare i gang med at skrive din egen tekst til denne melodi. Og det handler egentlig bare om at sætte to og to sammen. Gør det ikke sværere, end det er.

Selvfølgelig er der nogle folk, der er bedre til at skrive festsange end andre. Og det er klart, da der er nogle, der er bedre til at rime end andre. Men næsten alle folk kan sagtens sætte to rim sammen, og så er det ellers bare med at få linje for linje til at fungere.

Og på et tidspunkt vil du have skrevet dig en hel sang.

Føler du stadig, det er en for svær opgave, kan du jo altid alliere dig med en, der har en lidt bedre musikalsk sans end dig selv, og som måske kan være med på sidelinjen, når du har brug for et ord eller et godt råd.

Og er du ikke helt sikker på dit sangskrivertalent, så er det altid en god ide at få den sunget igennem med en eller flere personer inden selve konfirmationen, så du er sikker på, de holder. Og gør det gerne i god tid, så der eventuelt er tid til rettelser.

Det kan være meget personligt at få en hel forsamling til at skulle synge en sang op, som du har skrevet. Men der skal gå meget galt, før den er dårligere end mange af de andre festsange, der har været igennem historien.

Et godt tip er at have humor og historie med i din sang. Det kan få folk til at trække på smilebåndet, og det kan måske redde dig her og der, hvis det ikke lige rimer perfekt eller passer 100% med melodien og takterne i den.

Men igen kan jeg kun råde dig til lige at få den kigget eller sunget igennem af en kyndig, når du synes, du er færdig med den. Så er du i sikker på, den er i orden, når den skal serveres for gæsterne til konfirmationen.

4: Hold en tale

Kan du finde ud af at holde en brandtale, så er det måske den form for indslag, du skal vælge at lave til konfirmanden. Det kommer dog nok bedst til at fungere, hvis du kender konfirmanden godt, og du nogle gode historier, du kan fortælle om.

Hvis du aldrig har holdt en tale før, behøver du ikke lade det slå dig ud. For du kan stadig ende med at lave et rørende, sjovt eller underholdende indslag, alt afhængig hvad dit mål med talen af. Erfaring er godt, men det kan du jo kun få på en måde.

Så hvis det er en tale, du har lyst til at holde, så er det da bare det, du gør, selvom du måske ikke har erfaring med det fra tidligere. Øver du dig nok på det, så skal det nok gå hen at blive godt.

Der findes efterhånden en del tips og guides til, hvordan man holder en rigtig god tale. Her på siden kommer der også fokus på lige netop det område inden længe – vel og mærke primært målrettet mod taler til konfirmationer.

Og her på siden bliver det meget bedre end mange af de andre derude, for der er ikke en ultimativ guide til lige netop det område. Og det har jeg tænkt mig at lave, så du kan blive den bedste til at holde taler. Og så du kan nå at blive hamrende god, inden du du skal tale foran din søn, datter, bror, søster eller hvem konfirmanden nu engang måtte være for dig.

Har du et konkret problem eller punkt indenfor taler, som du gerne vil være bedre til, eller som du ikke føler, der er andre steder, der kan tilbyde dig hjælp til, så lad mig endelig vide det. For jeg vil gerne være med til at klæde dig så godt på som overhovedet muligt, når du skal holde din bedste tale.

5: Kombiner billeder og tale

Du kan også vælge at lave en kombination af billeder og tale, hvis du er mere tryg ved det. Det kan også være med til at leve et diasshow lidt op, når der er en, der står og taler til. Er det bare rene billeder, kan det nemt blive kedeligt for tilskueren.

Så hvis du kan formå at lave et rigtig godt diasshow, og hvis du har modet til at tale hen over sådan et, så er det da bare det, du skal gøre. Så bliver billederne bragt til live på en helt anden måde, som kan øge underholdningsværdien betragteligt.

Igen er det selvfølgelig en god ide at bringe følelser med ind i dit indslag, da du igen nemmere kan ramme folk på den måde. Få dem til at grine eller græde. Så er de tilhørende mere til stede. Og sørg så selvfølgelig på at have fokus på konfirmanden i dit indslag. Det er jo ham eller hende, det hele skal handle om.

Og så er det måske altid en god ide at få folk til at grine til sidst, hvis du nu måske har fortalt en lidt sørgelig historie. Så er stemningen ikke helt så trykket, når du er færdig.

Du kan selvfølgelig også bare vælge en udelukkende humoristisk vinkel på tingene. Så er der ingen, der behøver at græde. Så længe du holder dig på en grænse og ikke bare gør grin med konfirmanden. Så kan det også gå hen at blive for plat. Find den gyldne mellemvej, og du er sikker på at holde alle mand fanget under dit indslag.

6: Sjovt indslag: Arranger en leg

Det er også en mulighed at lave en leg, hvis du kan finde på en, hvor hele forsamlingen kan være med. Er det en leg kun for få personer, så kan du hurtigt miste resten af gæsterne, og det ville jo være en skam.

Så kender du en leg, der på en eller anden måde inddrager alle gæsterne til konfirmationen, så er det måske en lidt aktiv form for indslag, hvor man ikke bare skal sidde og lytte på sin dertil indrettede.

Der er mange forskellige lege, som du kan tage fat på. En af dem kunne eksempelvis være den, hvor man skal holde fremføre et lille skuespil med udvalgte gæster. En fortæller står så og læser diverse replikker op, og skuespillerne skal så agere derefter. Udført ordentligt kan det gå hen at blive rigtig morsomt.

Hvis du så gerne vil have alle med i legen på en eller anden måde, så kan du jo eventuelt bede alle gæsterne om at skrive en sætning ned på en seddel. Den sætning kan så komme med i selve stykket, og så vil folk sidde og vente spændt på, at deres sætning dukker op.

7: Lav en Tips 13 quiz

De næste to punkter kommer til at handle om to forskellige tip 13 quizzer.

Den første går ud på at lave en tip 13 med spørgsmål om konfirmanden. Alle gæsterne får så udleveret et ark med 13 spørgsmål og tre svarmuligheder ud for hvert spørgsmål.

Den der så gætter flest spørgsmål rigtigt vinder en præmie. Det kunne jo eventuelt være en flot gavekurv, et par flasker vin eller noget tredje, som kunne fungere som en fin præmie

Dog er det så ikke konfirmanden, der vinder præmien, men personen spiller alligevel en hovedrolle i legen, da alle spørgsmålene er om ham eller hende. Og så kan konfirmanden stå og bekræfte de rigtige svar på de 13 spørgsmål.

Det kræver lidt koordinering, og du skal nok have nogle til at gå rundt med svarark, blyanter og lignende. Men hvis i bare er tre-fire stykker, og hvis det ikke tager for lang tid, så kan det fungere som et fint indslag til en konfirmation.

8: Genial indslag: Tips 13 quiz med dueller 

Den næste tip 13 konkurrence er bygget op på en lidt anden måde. Derfor får den også sit eget punkt, selvom jeg nok godt kunne have smidt den med op sammen med den forrige.

Her får gæsterne igen et svarark. Men denne gang skal de ikke svare på spørgsmål. Her skal de gætte på, hvem af de to duellanter, der kan klare en opgave hurtigst.

De to duellanter skal så være konfirmanden og en af gæsterne. Det behøver ikke være den samme gæst hele vejen igennem. Det kan også være 13 forskellige gæster, der skal udfordre konfirmanden i 13 forskellige små lege.

Gæsterne skal så gætte på, om det er konfirmanden eller gæsten, der kan klare opgaven bedst eller hurtigst, alt afhængig hvilken form for opgave det er.

Igen kan du vælge at bringe en præmie i spil til den, der gætter flest rigtigt. Så er gæsterne måske også lidt mere interesseret i selve konkurrencen, da de har en chance for at vinde noget. Det virker hver gang. Hvorfor tror du, bango er så udbredt?

Hvis det kunne lyde som et godt indslag, er det jo bare med at komme i gang med at finde på de 13 små lege eller opgaver, som du vil slæbe konfirmanden og gæsterne igennem.

Her er det en god ide at tænke på, at det nok ikke skal svine for meget, da både konfirmanden og gæsterne har pænt tøj på. Og det ville jo være ærgerligt at ødelægge resten af konfirmandens dag, hvis der nu skulle komme noget på hendes kjole. Drengene er nok lidt nemmere at gøre glade igen.

Hvis du ikke selv kan komme på 13 ideer, så har jeg herunder lavet en liste med 13 forslag til lege, som du kunne have med på din top 13. Du er velkommen til at kopiere lige så mange af dem, som du har lyst til.

 1. Hvem kan hurtigst drikke en sodavand?
 2. Hvem er hurtigst til at binde et par sko?
 3. Hvem kan tage flest armbøjninger?
 4. Hvem kan spise mest chokolade på et minut?
 5. Hvem kan holde balancen på et ben med lukkede øjne i længst tid?
 6. Hvem kan hoppe højest?
 7. Hvem kan svare rigtigt på flest spørgsmål? (Giv begge deltagere 5 spørgsmål)
 8. Hvem er bedst til dart?
 9. Hvem kan tage flest jongleringer? (Beregnet til fodbold konfirmanden)
 10. Hvem kan løse en udvalgt gåde hurtigst?
 11. Hvem regner bedst?
 12. Hvem ved mest om konfirmanden? (Konfirmanden eller et familiemedlem?)
 13. Hvem kan med en snurretur og bind for øjnene finde først frem til 3 udvalgte gæster

9: Alternativt indslag: Lav en flash mob

Dette er et punkt, som man også selv kan lave, men det kræver lidt mere forberedelse og lidt mere talent/færdigheder. For det er ikke bare lige sådan et sætte en succesfuld flash mob sammen.

Hvis du ikke ved, hvad en flash mob er, så kan jeg hurtigt lige ridse det op for dig. Det er en gruppe af mennesker, der laver en pludselig handling, som de andre tilstedeværende ikke har en anelse om. Det kan både være offentligt eller i privat forbindelse.

Der har eksempelvis været mange offentlige flash mobs, men der er også mange, der har taget konceptet og brugt det i en privat sammenhæng som ved frieri, bryllupper, fødselsdage eller andre overraskelser. Det er et super fedt koncept, og jeg kan personligt sidde og bruge flere timer på at se flash mobs på Youtube.

Har du ikke før set en flash mob, så kan jeg i hvert fald anbefale dig at smutte en tur på Youtube og tjekke de mange videoer ud, der allerede er online. Så kan du få en ide om, hvordan det fungerer, og du kan måske også få lidt inspiration til, hvad du selv kan gøre, hvis det er noget, som du har tænkt dig at kaste dig ud i.

En af mine absolut favoritter fra et privat arrangement er helt klart den video, som du kan se herunder. Det er fra Sune Svanekiers bryllup (Anders Matthesens substitut i Jul på Vesterbro – anyone?). Sune har en stor interesse for musicals, og derfor fik hans gæster så den ide at lave et flash mob til bryllupsfesten med en sang fra Les Miserables.

Hvis du ikke har set den før, så kan jeg helt klart anbefale dig at tjekke den ud. Det er bare et eksempel på, hvordan sådan en flash mob kan fungere.

Hvis der ikke er nok i din familie, der kan synge, så er det måske ikke lige sang, i skal kaste jer ud i. Så kan det også bare dans eller noget helt tredje. Dansen behøver ikke at være svær, før det kan se super fedt ud.

Og du skal bare tænke på det overraskelsesmoment, det bliver, hvis halvdelen af gæsterne ud af det blå bare lige pludselig rejser sig op og begynder at danse koordineret med hinanden. Du kommer til at kunne overraske alle de andre gæster samt konfirmanden. De vil på ingen måde have gættet på det. Flash mobs har det med at komme bag på folk.

Det er en kæmpe udfordring at koordinere så mange mennesker. Men er du frisk på sådan en udfordring, så er det da bare med at give det et forsøg. Vær eventuelt ude i god tid, så du har tid til at planlægge det hele i.

Start eventuelt med at lave hele serien selv, så der er styr på, hvad de udvalgte gæster skal lære, når i skal have det hele på plads. Det skaber så lidt forvirring som overhovedet muligt.

10: Få et idol til at deltage 

Det her er et tip, som faktisk godt kan lade sig gøre, hvis du er lidt fræk og heldig.

For hvis der er noget, der kan tage røven på folk, så er det, når kendte mennesker eller idoler lige pludselig dukker op ud af det blå.

Hvem vil ikke blive overrasket, hvis et kendt ansigt lige pludselig dukkede op til en fest, uden at nogen vidste noget om det? Jeg ville i hvert fald.

Jeg har ikke selv leget så meget med dette punkt, så det gør noget. Men jeg havde da en videohilsen med i min føromtalte film til min søsters 18 års fødselsdag.

Det var en videohilsen fra sangeren Bryan Rice, som min søster i sin tid har været ret tosset med. Min kæreste og jeg skulle tilfældigvis en tur til Næstved Storcenter en dag kort tid før fødselsdagen og kigge på nogle sko til min kæreste.

Da vi ankommer kan vi så høre, at der er noget musik i gang, og jeg kan hurtigt høre, hvem det er. Vi står lige og lytter et nummer, og så bevæger vi os ellers videre for at finde de sko, vi nu engang var kommet efter.

På vej ud af centeret igen er han så færdig, og han er i gang med at give autografer. Ud af det blå fik jeg så en ide med, at det kunne være sjovt, hvis han gad at sige tillykke til min søster, da ingen udover min kæreste og jeg ville vide, at det ville være med i videoen.

Så jeg greb min smartphone, og stillede mig i kø. Jeg stod og blev mere og mere usikker på, om man nu kunne tillade sig at bede ham om det. Men inden det blev min tur, havde han både holdt spædbørn og fået tage et ton af selfies. Så jeg tænkte, at en kort hilsen kunne han godt sende i min søsters retning, uden nogen til skade.

Så jeg spurgte ham, og han var frisk på det. Jeg fik det optaget i første hug (ret utroligt på en iPhone 3GS), og så fik jeg klippet det ind i slutningen af den samlede video.

Og lad mig bare sige det sådan – det var der ikke nogen, der havde regnet med til fødselsdagen.

Jeg er 100% sikker på, det også kan lade sig gøre til en konfirmation. Så er konfirmanden vild med en eller anden kendt person, så kan du prøve at give det et skud at få en hilsen på en eller anden måde. Er du vild, så kan du jo også spørge, om personen kan dukke op.

Det er vildskud, ja. Men jeg tror da, det er lykkedes før.

Hvis det er en udenlandsk kendis, så er det ikke sikkert, han eller hun lige kigger forbi. Men så kan du måske være heldig at få en tekst hilsen fra vedkommende.

Det lykkedes for mig, da jeg engang skulle lave en fødselsdagsgave til Louise, og ikke måtte bruge nogle penge. Så lykkedes det mig at få fat i to hilsner fra to af dem, der deltog i Les Miserables 25th anniversary – et show som vi begge er tossede med.

Det var blot to tekst hilsener, som jeg havde fået over Facebook. Men hun blev rigtig glad for dem, og de er nu oppe på væggen derhjemme i en fin ramme.

Så prøv på alle mulige tænkelige måder at inddraget et af konfirmandens idoler. Han eller hun vil blive ellevild, hvis det lykkes for dig. Det er heller ikke en gave, man bare lige kan gå ud og købe.

Kan du få personen til at dukke op, så vil det jo være det vildeste indslag, som konfirmanden vil kunne huske i mange år fremover.

Se eksempelvis indslaget nedenfor, hvor der virkelig er gjort noget ud af videohilsen fra kendte:

11: Gør din gave til et fedt indslag: 

Har du været ude og bruge mange penge på en helt speciel gave til konfirmanden, så kunne det også være et indslag for sig selv.

Lad vær med at give gaven sammen med alle de andre. Gør det på et specielt tidspunkt, hvis det er en speciel gave. Ligger det bare i bunken med de andre, så åbner konfirmanden gaven, jubler, og går så videre til den næste.

Er det virkelig en stor og speciel gave, som du ved kommer til at betyde noget for konfirmanden, så kan du sagtens give den under festlighederne. Slå på glasset, tag ordet og giv så din gave.

Den skal være ret god, hvis den skal kunne holde alles fokus. Er det en “kedelig” ting, som hverken betyder så meget for dig eller konfirmanden, så er det nok ikke der, du skal tage ordet og kører showet af. For så går luften af ballonen.

Så vær sikker på, det er en gave, der kommer til at glæde konfirmanden helt vildt. Så bliver gæsterne glade på hans eller hendes vegne, og dermed kan du tillade dig at stjæle rampelyset i et par minutter.

Hvad du skal give i gave, ved du bedst selv, så det kan jeg ikke komme med nogle råd om. Det kan være alt fra en rejse til en intimkoncert med favoritkunstneren. You choose

12: Festligt indslag: Spil med dit band

Har du dit eget band, så er det her også en oplagt måde at lave dit helt eget unikke indslag til konfirmationen.

For hvis i føler jer gode nok til at spille foran et publikum (kommer an på hvor gode i er/hvor længe i har været i gang), så er det da bare det, i skal gøre.

Vælg eventuelt en akustisk løsning, da det er meget nemmere at få sat det op kontra guitar forstærkere, højtalere og PA systemer.

Og nøjes så med at spille et eller to numre, hvis det bare lige skal være et kort indslag. Så tager du ikke for meget fokus, og husk at understrege at det jo er en gave til konfirmanden, og ikke bare er et egoistisk stunt.

Har i styr på jeres ting, så kan det gå hen at blive en rigtig fed oplevelse for både gæster og konfirmanden.

Hvis du selv kan spille og synge, så kan du også vælge at lave et musikalsk indslag selv. Det vil helt sikkert være noget, som konfirmanden vil blive glad for.

Du kan jo eventuelt vælge at spille en af konfirmandens yndlingssange. Så er der ikke et øje tørt

13: Få en hilsen fra en rigtig god ven eller veninde

Har konfirmanden en rigtig god ven eller veninde, som vedkommende ikke har set i rigtig lang tid, så kan du måske ham eller hende til at sende en videohilsen. Her er det helt op til dig selv, om du vil kombinere det med punkt 1, eller om du bare vil lade det tale for sig selv.

Det kan også være, at konfirmandens bedste ven eller veninde måske er alvorligt syg og ligger på hospitalet, så vedkommende ikke kan deltage i festen. Så vil det være en rigtig stor gave at give og et meget fint indslag.

Så ved du, at konfirmanden savner en god ven eller veninde, som af diverse årsager ikke kan være til stede på dagen, er det da oplagt at tage kontakt til vedkommende og høre, om han eller hun er frisk på at lave en lille video. Den behøver tage meget mere end et par minutter, og det kan jo bare optages via en telefon.

Undskyld jeg hele tiden bringer et eksempel på banen, som ikke har noget med en konfirmation at gøre, men det er bare lige det eneste, jeg har at sammenligne med, og så er det for at give dig et konkret eksempel på, hvordan jeg har gjort før.

Men tilbage ved min søsters 18 års var hendes bedste veninde forhindret i at komme, da hun var i London på det tidspunkt. Jeg skrev til hende og hørte, om hun ikke kunne være med på denne ide.

Og selvfølgelig var hun da det. Så hun smed kort tid efter en video tilbage til mig, som jeg så fik klippet ind lige efter klippet med Bryan Rice. Og det var lige før, det klip betød mere, end det klip med Bryan Rice (er faktisk sikker på, det betød mere).

Så sådan en hilsen kan altså være guld værd. Og det kræver ikke nogen teknisk snilde for at kunne klare sådan en opgave. I hvert fald ikke mere, end hver eneste teenager kan klare

14. Book en tryllekunster

En af de bedste oplevelser man kan give konfirmanden, og de øvrige gæster er at få en professionel tryllekunstner til at hæve stemningen med et magisk show. En tryllekunstner kan nydes af alle aldre, og gæsterne vil sidde med et stort smil gennem hele showet,  når det umulige gøres muligt! Vi anbefaler Anders Møller, som er en af landets førende tryllekunstnere. Anders skræddersyr sit show til jeres konfirmation, og sørger for at konfirmanden kommer i centrum på en afslappende måde, så han/hun kan nyde showet i fulde drag. Anders laver et show i større format eller et “close-up“-show, hvor gæsterne kommer helt tæt på magien og derfor får en både stærkere, sjovere og mere personlig oplevelse. Anders’ konfirmationsshow er perfekt, hvis man vil give konfirmanden en ekstra speciel og magisk dag, som huskes lang tid frem.

Book den populære tryllekunstner Anders Møller.

 

Nu er det din tur

Nu har du fået et par ideer til nogle forskellige indslag, som du kan lave til den konfirmation, du snart skal til. Du kan evt. også inddrage noget konfirmanden er vild med, har været ude for noget sjovt/pinligt med eller lign. Måske er han/hun vildt interesseret i noget der engang var meget trendy som f.eks. kryptovaluta, så kunne du lave en for sjov kryptovaluta der hed hans/hendes navn, med hans/hendes billede på, eller lign.

Jeg håber, du har fundet noget, du kan bruge, og at jeg har inspireret dig lidt til at komme i gang med et eller andet. Det behøver ikke nødvendigvis være et af de punkter på listen, men bare jeg har sat din hjerne i gang med at være kreativ, så er det også helt fint.

Og skulle du endelig have spørgsmål, så er jeg ikke længere væk end en mail eller en kommentar. Du er altid velkommen til at kontakte mig.

Jeg håber inderligt, du laver det bedste indslag til den konfirmation, du skal til.

God vind herfra!

Sander

?Savner du inspiration til gave konfirmanden? Få 113 GENIALE idéer her.  

Comments are closed.