7 fede sæt konfirmationstøj til drenge

Vi samler anmeldelser og tests, og baserer vores research på eksterne tests og fageksperter
Denne artikel indeholder annoncer.Læs mere her.

Der findes et noget, der er rigtig eller forkert, når vi snakker “dress-code” til konfirmationen. Nogle dresser 100 % up på klassisk vist med pænt jakkesæt, mens andre følger en mere rå, afslappet hipster-stil.

Vi har samlet en række forslag til forskellige set med alt fra “den klassiske” til “rebellen”.

Køb konfirmationstøjet hos Stylepit.dk

Stylepit har en specialiseret sektion kun til konfirmationstøj, hvor de samler de styles, der er populære blandt de unge drenge, der står overfor den store dag, hvor man gerne vil se skarp ud.

1

Sæt 1 – Klassisk

links til tøjet:
buksersneakersbælteskjorteblazerbutterfly

Her er det helt klassiske bud på en konfirmand med stil.  De lækre sko i sort imiteret læder er fra Jack & Jones. Bukser, bælte og butterfly fra HOUND og fra Outfitters Nation kommer skjorte og blazer.

Sættet ser rigtig godt ud, og det fremstår på en yderst klassisk måde, men ser stadigvæk up-to-date og elegant ud.

Skulle man nu ikke lige være typen, der kan eller vil bære den stribede butterfly, så kan den jo hurtigt skiftes ud med et stilet og smalt slips, eller måske vil man hellere køre stilen med åben flip. Valget er dit.

Med butterflyen følger faktisk også et lommertørklæde til brystlommen i matchende stribet stil.

Jakken er i den helt klassiske blazer form med to knapper foran og smalt revers. Skjorten er i slim fit med en lille fræk stribet detalje på indersiden af manchetten og kravestanden samt bag knapperne.

Bukserne passer til den stilrene habit, og bæltet er lækkert og glat med et super stilet stålspænde.

Så er du til den helt klassiske stil til din konfirmation, der vil få alle til at nikke anerkendende imod dig, så er det dette sæt, du skal vælge.

2

Sæt 2 – Rebel

LINKS TIL TØJET:
SKOBUKSERBÆLTESKJORTEBLAZER

Gør plads! For nu er det simpelthen blevet tid til at kigge lidt på rebel-looket!

Her er sættet til dig, der gerne vil se hamrende godt ud på den store dag, men som ikke går alt for meget op i traditioner og hurlumhej. Det her sæt er faktisk til dig, der mener, at regler og traditioner er til for at blive brudt.

Vi starter med et par lærredsbukser fra HOUND, og de er i sig selv hverken reglbrydende eller rebelske. Men når de så bliver parret med en flot og lækker blå skjorte fra Outfitters Nation med knapper i flippen, så er vi allerede godt på vej.

Jakken er også fra Outfitters Nation, og den er i snittet fræk med kun en knap, og så er den i rebelsk grå jersey med lækre og uortodokse detaljer.

Når du så har denne allerede flabede cocktail, så tilføjer du da lige et lækkert bælte i utraditionelt brun og med hult bæltespænde fra HOUND.  Og prikken over i’et bliver de super skønne støvler fra Jack & Jones i brunt imiteret læder med hvid sål til virkelig at give sættet sjæl og liv.

Er du til dette statement og allerede en rebel på mode fronten, så tag et nærmere kig på dette sæt.

Sæt 3 – En omgang med det hele

LINKS TIL TØJET:
SKOBUKSERBÆLTESKJORTEVESTBLAZERSLIPS

Er du til lir og en stil med kant så tag lige et ekstra kig på dette fede sæt. Her får du det hele og lidt til.

Kan man virkelig have navy blå jakke på til sorte bukser? Ja, selvfølgelig kan man da det! Det er nemlig bare én af de ting, der fungerer super godt ved netop dette sæt.

Hele ideen er, at basen ligger i bukserne og vesten, der begge er fra HOUND. Med de to ting bliver der dannet en visuel sort søjle, som danner bund i hele looket. Derefter bliver der pyntet på sættet med andre lækre detaljer, så det ikke kun bliver sort på sort.

Skjorten er fra Outfitters Nation, og den ligger bagrunden for sættet, imens det sorte bælte fra HOUND giver lidt ekstra blæret lir.

Jakke og slips fra Outfitters Nation matcher hinanden, og dette er essentielt for, at sættet ikke falder fra hinanden rent visuelt. Slipset har også hvide prikker og skiller sig sammen med skjorten ud på en måde, der fungerer rigtig godt.

Til sidst er der støvlen fra Jack & Jones, der igen ligger inden for den sorte visuelle søjle, der automatisk bliver dannet. Støvlerne trækker også det hvide strejf med sig ned, så der opstår en gennemgående perfektion i det store billede.

Sæt 4 – Afslappet

LINKS TIL TØJET:
SKOBUKSERBÆLTEBLUSEBLAZER

Hører du til typen, der egentligt helst ser, at det hele bliver taget lidt mere stille og roligt, og gider du ikke rigtigt det helt overgejlede look, der tager alt for lang tid og ser alt for tight ud?

Så er det her det sner, min ven!

Sættet her er baseret på hverdagstøj med en lille smule ekstra, så det også passer godt til en fed fest.

Disse jeans er fra HOUND, og de er i mørkeblå denim i formen pipe, der betyder, at de har normal pasform for oven men sidder tæt fra knæet og ned.

Blusen er grå og også fra HOUND. Det er den type, man normalt vil kalde for en bedstefar t-shirt (intet negativt i det). Den har en fantastisk pasform og et dejligt afslappet look, der især passer godt til netop dette sæt.

Skoene fra Hummel er lidt mere frække i deres støvleform med hvid sål. I og med at støvlerne er grå med hvide detaljer, så smutter de super godt ind i dette sæt og giver lidt skub i tingene til en ellers meget afslappet og casual stil.

Den sorte jakke fra HOUND hiver sættet op fra hverdag til fest-look og sætter lige prikken over i’et, imens bæltet fra Cost:bart giver lidt mere farve og liv med sin lysebrune farve.

Sæt 5 – 100% Bond… James Bond

links til tøjet:
skobukserbælteskjorteblazerbutterfly

Helt ærligt, hvem har så ikke lyst til at ligne James Bond til sin konfirmation? Han er indbegrebet af god stil, og det synes damerne i øvrigt også! Dette er nok det mest stilrene sæt konfirmationstøj drenge kan vælge.

Sættet er egentligt bare en basis habit med et par ekstra pift til at højne niveauet betydeligt fra kedelig konfirmand til stilfuld Bond fyr.

Fra HOUND har vi skjorte, lærredsbukser og jakke, der sammen udgør basis habitten. Men det, der tager den helt ud over kanten, er den klassiske, stilrene, sorte butterfly, igen fra HOUND. Det skal bindes, hvilket er super vigtigt!

Pointen er, at du i kirken kan være helt klassisk med bundet butterfly og knappet jakke, og når det obligatoriske så er overstået, er det op med butterflyen, imens den selvfølgelig fortsat stadig hænger omkring halsen. Den øverste knap i skjorten og knapperne i jakken ryger også op, og så er charmøren sluppet løs til festen.

Til at toppe looket kommer det klassiske sorte bælte fra HOUND med stålspænde og et par lækre sko fra Jack & Jones, der gør outfittet lidt mere ungdommeligt og konfirmationsparat – dog stadig med kant.

Er du til den ægte Bond stil, så må du endelig ikke tøve, for sættet kræver en stor portion selvtillid!

6

Sæt 6 – Simpelt

LINKS TIL TØJET:
SKOBUKSERBÆLTESKJORTE

Så er det tid til dig, der ikke gider alt for mange øvrige effekter som jakke og vest, men som bare vil have et stille og roligt look under hele begivenheden.

Det er til dig, der bare vil have noget simpelt og stilrent med nogle små detaljer, uden det bliver for meget. Dog betyder de færre dele dog ikke, at du kommer til at se mindre cool ud!

Bukser og bælte er i mørkeblå og sort, og de er begge fra HOUND. Sættets jeans er i normal pasform for oven og med stram pasform for neden – den såkaldte pipe form, og bæltet er sort og råt med hult bæltespænde i stål.

Jack & Jones står for et par fede og casual kanvassko med hvid sål og snørebånd, der passer rigtig godt til resten af sættet, og som samtidig også bringer en smule kant til det.

Sidst er skjorten fra Outfitters Nation. Den er virkelig fed med lækre sorte detaljer som knapper, kravestand og manchetter.  Lad skjorten hænge løst med en fuld knapning for et meget fresh og cool look, eller stik skjorten i bukserne for en mere afrundet og pæn stil.

Match eventuelt sættet op med en butterfly eller et flashy slips for at bygge videre på det, eller lad det være og lad det hele tale for sig selv uden for mange dikkedarer.

7

Sæt 7 – Mega rebel

LINKS TIL TØJET:
SKO – BUKSERBÆLTESKJORTEBLAZERBUTTERFLY

Den største rebel af dem alle er klar til at tage landets konfirmationer med storm og et smil på læben. For denne stil bryder godt nok med traditionerne, men holder på samme tid også fast på dem. Måske bare med et større smil og et nyt fresh look.

Butterflyen her er et super godt eksempel på en klassisk traditionel ting, der lige er blevet opdateret lidt i til det nye årtusinde, og som har fået et nyt udseende, en ny stil og en ny og frisk stemning. I grå og blåmeleret bomuldsstof fra Outfitters Nation er det en helt ny opfindelse i en gammel form.

Støvlen fra Jack & Jones erstatter den gamle og pæne lædersko og det gør den utrolig godt – specielt i sammenhæng med bukserne fra HOUND, som er et par lækre sandfarvede chinos.

Bæltet, også fra HOUND, er sort med et hult spænde i børstet stål og giver en flot kontrast til den blåstribede skjorte fra Outfitters Nation, der i et regular fit bare stråler af elegance og kækhed på samme tid.

Jakken binder hele sættet godt sammen og er nok den mest traditionelle del af alle delene. Dog er den stadig i navy blå, hvilket stadig er et lille brud på de uskrevne konfirmationsregler, hvor alting gerne må forblive sort og hvidt.

Comments are closed.