Blå Mandag Tøj 2017 – 10 sæt til hende og ham

Vi samler anmeldelser og tests, og baserer vores research på eksterne tests og fageksperter
Denne artikel indeholder annoncer.Læs mere her.

Blå Mandag Tøj 2017 – 10 sæt til både hende og ham

Konfirmationen ligger lige om hjørnet. Der er ikke lang tid til, at du skal i kirken og sige ja og derefter fejre dagen med både venner og familie.

Du har sikkert allerede fået købt din konfirmationskjole og dine konfirmationssko, men har du tænkt på, hvad du skal have på dagen efter – på den populære Blå Mandag?

Der er rigtig mange, der ikke lige får tænkt over, at det nok også vil være en god ide at overveje sit outfit på blå mandag. Du har hovedet fuld af den store dag, men dagen efter betyder bestemt også noget, og ligesom det er vigtigt på din konfirmationsdag, er det også vigtigt, at du ser godt ud på blå mandag.

Har du endnu ikke fundet ud af, hvad du og dine venner skal få tiden til at gå med på blå mandag, kan du finde en liste over ideer til, hvad man kan lave på denne dag, lige her.

For at gøre det nemmere for dig at finde frem til det helt perfekt outfit på blå mandag – hvad enten du er dreng eller pige – har jeg her samlet 10 outfit til både ham og hende, så du kan blive klædt godt på dagen derpå.

Comments are closed.