Sådan gør du din konfirmation 1000 gange sjovere

Vi samler anmeldelser og tests, og baserer vores research på eksterne tests og fageksperter
Denne artikel indeholder annoncer.Læs mere her.

Det er vigtigt at man gør konfirmationen så sjov som muligt. Det giver god mening når man hører det, men alligevel så er der mange forældre der glemmer at gøre brug af de helt grundlæggende værktøjer til at gøre dagen så god og sjov som mulig – både for konfirmanden selv men også for resten af gæsterne.

Her tager vi et kig på nogle af de ting, man kan med fordel gøre brug af.

Få festmusik til dagen

En af de første muligheder man har til rådighed – og måske også den mest åbenlyse er at få god festmusik med. Dette kan der være mange fordele ved, og en af de helt store er at det bare er med til at få gang i festen. Det behøver ikke at være musik der overdøver resten af gæsterne, men det kan blot være med til at komplementere dem, og hvis man vælger at lave nogle sjove ting, så kan det være med til at spille i baggrunden.

Få gang i den fra starten

Det er også vigtigt at man ikke glemmer at festen skal sættes i gang fra starten. Det kan tage tid at få ordentligt gang i konfirmationen, og det skyldes bl.a. at man skal i kirke først og så kan der sagtens gå nogle timer før der kommer ordentligt i gang med resten.

Det må ikke ske! Derfor kan du gøre brug af nogle af disse ting for at kickstarte konfirmationen.

En tryllekunstner til konfirmationen

Du kan booke en dygtig tryllekunstner til konfirmationen og på den måde give alle gæsterne en oplevelse, som de med stor sikkerhed ikke lige havde regnet med. Det er ting som disse der gør dagen ekstra god. Det tager ikke så lang tid – og kan tilpasses til ens eget arrangement og derfor er det en super god ide. 

Hvis du vil lave dagen så sjov som mulig så overvej lige det her og book tryllekunstner.

Konfirmanden skal i centrum

Derudover så husk på at konfirmanden skal i centrum så hurtigt som muligt. Det er ikke hver dag at man bliver konfirmeret og det kan derfor kun betyde én ting: man skal i centrum lige fra første sekund. Det kan gøres på mange måder, men en simpel lille ting er at stille konfirmanden så alle har mulighed for at komme og sige tillykke og give hånden.

Åben en pakke med konfirmanden

I forlængelse af dette så er det også vigtigt at du også skal åbne pakkerne med konfirmanden så hurtigt som muligt. Det er vigtigt at du gør dette så snart som det er muligt og gerne give nogle af de lidt kedelige gaver først og så slut af med nogle af de store gaver. Hvis fx konfirmanden har ønsket sig en stor pakke eller lignende som måske har været dyr, som måske en cykel eller en computer, så skal du vente med disse til aller sidst.

Læg stemningen – det betaler sig!

Til sidst så er det vigtigt at du bare er vis om, hvor vigtigt det er at få den helt rette stemning. Dette kan kun lade sig gøre hvis du er opmærksom på det og gør brug af nogle af alle disse tips herover. Det er nemlig en god ide at bruge flere af dem, da de ikke udelukker hinanden. Det vil altså sige at selvom du fx får noget fantastisk festmusik med så betyder det altså ikke at du ikke kan lave de andre ting heller.

Comments are closed.