7 populære konfirmationsønsker i 2023

Vi samler anmeldelser og tests, og baserer vores research på eksterne tests og fageksperter
Denne artikel indeholder annoncer.Læs mere her.

Hvis du leder efter inspiration til, hvad du kan give en konfirmand i gave i 2023, så kan du forhåbentlig blive hjulpet på vej. I denne artikel har vi nemlig samlet 7 populære konfirmationsønsker. Uanset hvad du vælger, vil gaven sikkert falde i god jord hos konfirmanden.

Spaophold i Jylland

Hvis konfirmanden godt kan lide at komme på miniferie i form af et spaophold, så kan du glæde ham eller hende med et spaophold i Jylland, eksempelvis. Der er masser af hoteller etc., hvor gæsten kan benytte sig af de varme bade, god massage og lignende. Se jyske spaophold.

Ny computer

En ny computer er et sikkert hit blandt teenagere, og derfor vil du også glæde den konfirmand, som du forærer en ny computer. Måske gamer konfirmanden meget og vil gerne have en kraftig stationær pc, eller måske skal konfirmanden bruge en god bærbar til skoleundervisningen.

Ny cykel

Til den aktive konfirmand, eller den konfirmand, der bare gerne vil kunne cykle til og fra skole og eventuelt sport og andre fritidsaktiviteter, er det oplagt at forære ham/hende en ny cykel. Cykler fås i mange forskellige prisklasser og med varierende antal gear og udstyr.

Nyt løbehjul

Et løbehjul til den aktive konfirmand er også et godt valg. Inden for de seneste par år er løbehjul blevet trendy, og du kan glæde konfirmanden med et løbehjul enten med eller uden motor. Der fås de traditionelle med styr og de nye uden.

Oplevelsesgaver

Et alternativ til penge eller butiksgavekort er oplevelsesgaver. Disse fås i mange forskellige prisklasser, og der er også en bred vifte af oplevelser at vælge imellem. Du kan eksempelvis glæde konfirmanden med en tur i luftballon, en tur i en helikopter eller måske en dag, hvor der prøves kræfter med skydiving.

Tablet

En tablet er et praktisk og prisvenligt stykke elektronik, som kan mange af de samme ting, som en computer kan. En tablet er derfor en oplagt gave til konfirmanden, som har brug for en lille og praktisk alt-i-en-løsning, som man både kan spille spil på, surfe på nettet og skrive opgaver på.

Pengegave

Sidst men ikke mindst er en pengegave også altid et sikkert hit. Det er en gave, som er åben for modtageren. Den bliver ikke forældet, og du bestemmer helt selv beløbet. Du kan gøre gaven personlig ved f.eks. at vedlægge et kort med en QR-kode på, hvor modtageren kan gå ind og se din lykønskningsvideo til ham/hende.

Posted in Gaver | Kommentarer lukket til 7 populære konfirmationsønsker i 2023

Comments are closed.