Den store dag skal også være speciel for jeres gæster

Vi samler anmeldelser og tests, og baserer vores research på eksterne tests og fageksperter
Denne artikel indeholder annoncer.Læs mere her.

Konfirmation er en stor ting for unge mennesker. Det er her de træder ind i de voksnes rækker, og bliver respekteret som et ungt menneske, og ikke et barn. Der er mange ting, der skal være perfekt på den store dag, og det er her, du som forælder træder ind i billedet. Det er mange ting, du som forælder skal holde styr på til den store dag. Og hvad med gæsterne?

Sådan får jeres gæster mest ud af konfirmationen

Selvfølgelig er det konfirmandens store dag, og dagen hvor alt handler om dem. Men hvad kan du gøre for jeres gæster, så de føler sig inddraget i konfirmationen? Her får du nogle bud: når jeres gæster ankommer til konfirmationsfesten, er den bedste måde at byde dem velkommen på med en velkomstdrink. En velkomstdrink er en god måde at starte festen på, og det er her jeres gæster kan lære hinanden bedre at kende. En god idé er også sørge for en velkomstdrink uden alkohol, så jeres gæster kan komme sikkert hjem, efter et brag af en konfirmationsfest. På bordene kan I også gøre en lille ekstra ting ud af bordkortene. Det kan være en sjov idé at printe billeder ud og bruge dem som bordkort. Det kan være et billede af konfirmanden og gæsten, men kan også et billede af noget, der minder jer om jeres gæster.

Til de små

Det kan være svært at få de små til at holde fokus og sidde stille under middagen. Det kan derfor være en god idé at købe en male- eller aktivitetsbog til dem, så de også får en sjov og god oplevelse til konfirmationen. Klik her for at finde et stort udvalg af sjove bøger og andet legetøj til de små. I kan også finde et hav af børnespil, som skaber sammenhold og nærvær mellem alle børnene. På den måde kan alle få en god fest.

Legen der får et smil på alles læber

Som et ekstra indslag under middagen, kan I på forhånd forberede en leg. Her får hver gæst udleveret et lille kort, hvorpå der står et par sjove stikord og ´missioner´ som gæsten skal udføre under middagen. Missionerne kan være alt fra at rose og komplimentere borddamen/manden, til at få jeres gæst til at spise omvendt med kniv og gaffel. Når middagen er omme, skal jeres gæster gætte hinandens missioner. Legen er en god icebreaker, og kan også skabe sammenhold mellem jeres gæster.

Posted in Underholdning | Kommentarer lukket til Den store dag skal også være speciel for jeres gæster

Comments are closed.