Sådan sender du en pakke med GLS

Vi samler anmeldelser og tests, og baserer vores research på eksterne tests og fageksperter
Denne artikel indeholder annoncer.Læs mere her.

Nu er konfirmationstiden over os, og derfor er der mange gode grunde til at sende pakker. Det kan være, at du gerne vil sende en pakke til anden konfirmand. Det kan også være, at du selv har solgt nogle sko, smykker eller andet, som en anden konfirmand skal bruge på sin store dag. Uanset hvilket tilfælde vi snakker om, får du brug for at sende en eller flere gaver.

Når du gerne vil sende en pakke, bør du vælge et transportfirma, der overholder sine aftaler og leverer din pakke forsvarligt. Send pakke med GLS, hvis du gerne vil have en sikker forsendelse af dine pakker.

Send pakke med GLS – så nemt er det

Hvis du skal konfirmeres i år, har du formentlig aldrig oplevet et gammeldags posthus. Dengang var der typisk kun ét sted i byen, hvor du kunne sende dine pakker fra. Hvis du boede i en tilpas lille by, var der muligvis slet ikke noget posthus, og så skulle du videre til den næste større by for at afsende din pakke.

I dag er det heldigvis langt nemmere. GLS har nemlig en aftale med butikker, der er fordelt ud over hele landet. Derfor kan du oftest afsende din pakke fra et supermarked, eller anden butik, der ligger tæt på dig. Det gør det helt klart nemmere. Du kan se, hvor du kan afsende din pakke fra her: pakke.dk/sendpakkemedgls.

Vælg selv, hvor pakken skal leveres

Når du afsender en pakke med transportfirmaet, kan du naturligvis få pakken leveret hos modtageren. Men du kan også vælge at få laveret hos en pakkeshop. Hvis modtageren ikke er sikker på, at han eller hun kan være hjemme, når pakken kommer, kan det være en god idé med en pakkeshop.

Ligesom du kan afsende din pakke fra et bredt udvalg af forskellige butikker, kan pakken nemlig også blive afleveret mange forskellige steder. Disse steder kaldes for pakkeshops.

Send pakke med GLS – disse forsendelser tilbyder de

Der findes stort set ikke det, som GLS ikke kan transportere for dig. For dem er ingen opgave hverken for lille eller stor. Derfor kan du blandt andet sende følgende med transportfirmaet:

  • Dokumenter
  • Pakker
  • Paller
  • Containere

Derfor skal du absolut heller ikke bekymre dig om, hvorvidt din pakke er for stor til at komme med firmaet. De kan helt sikkert finde en løsning til dig.

Posted in Underholdning | Kommentarer lukket til Sådan sender du en pakke med GLS

Comments are closed.