Gode ideer til konfirmationsønsker til ham

Vi samler anmeldelser og tests, og baserer vores research på eksterne tests og fageksperter
Denne artikel indeholder annoncer.Læs mere her.

Hvad skal jeg ønske mig i konfirmationsgave? Dette er en helt klassisk tanke, som går gennem hovedet på alle kommende konfirmander. Du vil helt sikkert gerne ønske dig noget, som du kan få glæde af i mange år og som er noget særligt, der både er fedt og kan minde dig om, at du er trådt ind i de voksnes rækker.

Konfirmationsgaver er ofte større og dyrere gaverne end dem du normalt får til jul og fødselsdage, og derfor kan du også godt tillade dig, at dine ønsker passer hertil. Hvad med allerede inden konfirmationen at ønske dig helikopter transport til konfirmationen eller kørsel i en superbil fra kirken? 

Herunder får du 5 gode ideer til ønsker til konfirmationsgaver.

Oplevelser – helikoptertur

https://duglemmerdetaldrig.dk/oplev/helikoptertur-med-helicompany/

Er du en ung fyr med benzin i blodet eller lyst til at få én på opleveren? Hvad med så at ønske dig en tur i en helikopter? Det vil blive et minde, som du aldrig glemmer.

Når du tager en tur i en helikopter, får du mulighed for at sidde på forreste række til den bedste udsigt. Måske har du prøvet at flyve med et almindeligt fly på ferie. Her kan du kun se ud af sidevinduerne og misser en masse. Med en helikopter kan du opleve alt under start og landing og mærke suset, når den store maskine flyver til vejrs. 

Dette får du:

 • 10 minutters rundflyvning 
 • Rundflyvning fra udvalgte byer

BOOMit højtaler – til den musikinteresserede

https://sackit.dk/produkt/1053/boomit

Hvis du leder efter konfirmations ønsker til ham, har du en god kandidat her.
Med BOOMit højtaler får du den ultimative batteridrevet højtaler med bluetooth. Du kan tage den med overalt og fyre op for den gode feststemning. Den er god til f.eks. en havefest, fodboldtræning, festival eller hvor end musikken er vigtig for at sætte rammerne for en god oplevelse.

Højtalerne kan nemt tages med og kan holde batteri i op til 6 timer og hvis din telefon går tør for strøm, kan BOOMit også fungere som en power bank.

Hvis du får to af disse BOOMit i konfirmationsgave, bør du over veje at beholde begge, da de kan kobles sammen som et stereopar. Her vil du få et meget federe og bredere lydbillede. Højtaleren kan dog også sagtens spille super god musik alene. 

Højtaleren kan spille ekstremt højt, men også med en krystalklar lyd. Du kan selv bestemme, hvor meget bas og diskant, du vil have på lyden.

Dette får du: 

 • Batteridrevet bluetooth højtaler
 • 6 timers batteritid
 • Indbygget power bank
 • AUX
 • Opladetid: 3-4 timer
 • Vægt 4,6 kg

Marin Bobcat Mountainbike – til sportsentusiasten

https://www.cykelpartner.dk/mtb-cykler-29/marin-bobcat-trail-4—29-mtb—sort

Er du sportsinteresseret og vild med at komme ud og være aktiv i naturen? Så kan en mountainbike være en god ide, som ønske til konfirmationen. En mountainbike kan bruges både til at køre i skole på og fræse rundt i skoven – op og ned ad de stejle bakker med masser af fart!

Marins Bobcat er en god mountainbike, som egner sig til lidt af det hele. Der er god komfort og godt udstyr på cyklen. Hjulene er 29”, hvilket er store hjul. Du derfor kan køre hurtigt også på landevejen og nemt køre over ujævnheder på skovstierne uden besvær.

På denne cykel er der hydrauliske skivebremser, som bremser godt i alt slags vejr og gør den nem at styre. Herudover er der godt greb i cyklen grundet de robuste dæk fra Schwalbe.

Med Marin Bobcat får du en rigtig god cykel på trods af et budgetvenlig pris.

Dette får du:

 • Stel: aluminium
 • Forgaffel: SR Suntour XCT
 • Platform pedaler
 • Shimano Altus geargruppe
 • Hydrauliske skivebremser

Tommy Hilfiger sweatshirt – til den modebevidste 

https://www.fashionhero.dk/vare/1307-tommy-hilfiger-tjm-textured-tee-tommy-hilfiger

Er du en fyr, som går op i dit udseende og er stilbevidst? Så kan mærkevaretøj være et godt ønske til din konfirmation. Godt mærkevaretøj kan være dyrt at anskaffe sig, særligt hvis du endnu ikke har fået et fritidsjob. Til din konfirmation får du mulighed for at ønske dig tøj, som du ellers ikke vil have råd til.

Denne Tommy Hilfiger sweatshirt er en ide til et konfirmationsønske, hvis du er den modebevidste konfirmand.

Sweatshirten er virkelig lækker og i en kraftig kvalitet, der kan holde til en fodboldkamp i frikvarterne. På brystet er der trykt Tommy Hilfigers logo og på ærmet har du også deres klassiske lille logo. Hvis du godt kan lide, at andre kan se, at du går i dyrt mærkevaretøj, så er trøjen en helt perfekt gaveide til din konfirmation.

Dette får du: 

 • Sort Tommy Hilfiger sweatshirt med logo
 • Fås i størrelserne S , M. L og XL 

Fiwa Lenex ur – til ham der har alt

https://fiwawatches.dk/product/fiwa-lenex-sport-ur/

Et ur er en klassisk konfirmationsgave og er et minde, som du kan have i mange år. Måske hele dit liv, hvis du passer godt på det og det er af god kvalitet.

Med Fiwa Lenex får du et multifunktionelt ur, der både kan bruges, som alarm, stopur, besvare opkald, skridttæller og holde styr på om du dyrker nok motion i løbet af en dag. Du kan holde styr på det hele i den medfølgende app, som du kan hente til din telefon. Med dette ur kan du holde øje med mange forskellige fysiske parametre og analysere dem i app’en. Du kan blandt andet holde øje med puls, søvn, kalorier, blodtryk og meget mere. Så er du nørdet omkring tal og værdier, vil du helt sikkert synes, at dette ur er spændende. 

Går du op i, at uret gerne må være fedt og passe til dit tøj, vil dette ur være helt perfekt. Fiwa er stilrent i designet og ligner ikke de store og klodsede sportsure, men mere et hverdagsur.

Dette får du: 

 • Sort metal sportsur
 • Touchskærm
 • Højtaler og mikrofon indbygget
 • Aktivitetsmåler
 • Vandtæt IP54
 • Touchskærm
 • Standby tid over 7 dage
 • Magnetisk oplader

Nyd dagen – den er din!

Her har du nu fået en masse ideer til konfirmations ønsker til ham. Dette er konfirmations ønsker til ham, men nogle af ideerne kan selvfølgelig også sagtens bruges, hvis du er en pige.

Husk at nyde dagen og sige tak til alle, som er kommet til din store og særlige dag.

Posted in Gaver, Tøj & Sko | Kommentarer lukket til Gode ideer til konfirmationsønsker til ham

Comments are closed.