Konfirmationsgaver til hende – find inspiration til fantastiske gaver

Vi samler anmeldelser og tests, og baserer vores research på eksterne tests og fageksperter
Denne artikel indeholder annoncer.Læs mere her.

Konfirmationstiden er en skøn tid i livet og stadig et stadie, der for mange betragtes som overgangen fra barn til voksen. Det er både spændende for alle konfirmanderne, men også for familier og venner omkring dem, som i de fleste tilfælde skal være med til at fejre den skønne og uforglemmelige dag. Til de fleste konfirmationer hører der gaver til, og netop på denne dag vil de fleste gerne gøre noget ekstra ud af det. Men det kan være svært at finde netop den helt rette gave, som skiller sig ud ved siden af de mange andre flotte gaver. 

I denne artikel får du et godt overblik over og inspiration til at finde konfirmationsgaveideer til hende i alle prisklasser. Der er både gaver, der er perfekte hvis du står konfirmanden nær, og hvis du ikke gør og store og små gaver, der passer til alle budgetter.

Tre bud på en gave til konfirmanden fra forældrene 

Som forælder til en konfirmand kan det i nogle tilfælde være rigtigt svært at finde på en gave. Den skal nemlig gerne være noget helt særligt og noget udover det sædvanlige. Her har vi samlet nogle skarpe bud på konfirmationsgaver til hende, som er oplagte at give som forælder.

Helikopter transport til konfirmation – giv hende luft under vingerne 

https://duglemmerdetaldrig.dk/oplev/privat-helikoptertur-med-helicompany/

Med denne private helikoptertur sikrer du konfirmanden, at hun får en oplevelse, som hun sent vil glemme. Det er nemlig en ganske særlig ting at flyve i en helikopter frem for et almindelige passagerfly, og her kan I for alvor mærker vinden under propellen og nyde en storslået udsigt over Danmark. 

Denne tur er for en til tre personer, så måske du er så heldig at blive inviteret med, hvis konfirmanden giver lov. Der kan vælges mellem en tur på enten 15, 20, 30, 45 eller 60 minutter og prisen vil variere herefter. Der flyves fra byer over hele landet, så der er gode sandsynligheder for, at I kan finde en flyvning, der er belejlig for konfirmanden. Blandt andet flyves der fra Roskilde, Herning, Randers og Kolding. 

Det er anbefalet at tage et kamera med på turen, da konfirmanden formentlig får lyst til at forevige dele af denne unikke oplevelse. Bemærk at børn under 10 år skal medfølges af en voksen, så hvis konfirmandens yngre søskende skal med, så skal I have planlagt, at en voksen er med også. Alt i alt er dette en uforglemmelig, unik og fantastisk konfirmationsgave til hende, som i vid udstrækning fortjener luft under vingerne.  

Derfor bør du overveje denne konfirmationsgave til hende: 

 • Unik og uforglemmelig oplevelse 
 • Privat helikoptertur med dansk firma 
 • Afgang fra byer over hele landet 
 • Vælg selv hvor lang turen skal være 
 • 1-3 personer

Bridgewalking Lillebælt – en herlig familieudflugt

https://duglemmerdetaldrig.dk/oplev/bridgewalking-lillebaelt/

Hvis konfirmanden, du har i tankerne, ikke er bange for højder, så kunne denne gave være et potentielt kæmpehit. Her er der nemlig tale om en skøn guidet tur over Lillebæltsbroen, som forbinder Jylland og Fyn. Den guidede tur foregår i 60 meters højde og foretages af en guide, som vil fortælle både om broens arkitektur, om området og om historien bag broen. 

Det er en oplagt konfirmationsgave til hende, som interesserer sig for arkitektur, dansk natur eller bare nye oplevelser. Det er oplagt at købe flere gavebeviser, så I kan tage af sted som en familie. Husk at klæde jer på efter vejrforholdene, da det kan blive køligt på broen. 

Ved begyndelsen af turen udleveres en heldragt, som alle deltagere skal have på under turen. Den kan til gengæld beholdes efterfølgende og kan være et fint minde om turen for eftertiden. Turen begynder med en kort gåtur ned til det sted, hvor I kan komme op på broen. Så snart I kommer hen til broen, kobles I alle på et sikkerhedssystem med sikkerhedsliner, som I går med under hele turen. I går derfor i den samme formation og kan ikke bytte plads undervejs. Der vil være flere stop på turen, hvor I kan nyde udsigten og se både Jylland og Fyn fra en helt ny vinkel. 

Derfor bør du overveje denne konfirmationsgave til hende: 

 • Anderledes og spændende oplevelse
 • Se dele af Danmark i fugleperspektiv 
 • Vidende guide fortæller om området og broen 
 • Ideel som udflugt for flere familiemedlemmer

Ballonflyvning – giv følelsen af et eventyr

https://duglemmerdetaldrig.dk/oplev/ballonflyvning/

Mange unge piger har drømme om at udforske verden. Det kan være drømme inspireret af bøger, film eller eventyr. Nu har du chancen for at give netop en lille bid af et eventyr til en heldig konfirmand. Med ballonflyvning kan hun nemlig komme helt tæt på samme følelse, som Pippi Langstrømpe, Den Lille Prins, Peter Pedal og mange andre har oplevet i eventyrenes verden. 

Inkluderet i oplevelsen er ca. 1 times flyvning, og der er flyvestart fra enten Midtjylland eller Sjælland. Under turen kan I nyde det smukke danske landskab fra luften, og på klare dage vil det betyde god udsigt over marker, skove og byer. Efter endt tur serveres der lidt snacks og drikke, og der overrækkes også et ballonflyvningsdiplom, som kan være et evigt minde om den uforglemmelige oplevelse.  

Vær opmærksom på, at børn under 16 år skal ledsages af en voksen, så husk på at du eller en anden voksen skal kunne tage med, hvis der er tale om en konfirmationsgave til hende, der endnu ikke er så gammel. 

Derfor bør du overveje denne konfirmationsgave til hende: 

 • Unik oplevelse i varmluftsballon 
 • Svæv elegant over Danmark i ca. en time 
 • Afgang fra Sjælland eller Midtjylland 
 • Ballonflyvningsdiplom overrækkes til slut

Fire bud på en gave til konfirmanden, der har alt

Særligt i dag kan det være en udfordring at finde gaver til unge mennesker, som tilsyneladende i mange tilfælde er gode til at få købt eller ønsket sig de ting, de mangler. Det kan gøre det svært for kommende konfirmationsgæster, som måske kigger på en halvtom ønskeseddel. Hvis du skal finde gave til netop sådan en konfirmand, så er der her nogle utroligt spændende forslag til konfirmationsgaver til hende, der har alt.

Kørsel i superbil – til pigen der kan lide fart over feltet 

https://duglemmerdetaldrig.dk/oplev/co-driver-i-lamborghini/

Det er bestemt ikke kun drenge og unge mænd, der har benzin i blodet. Og hvis du kender en ung pige, der skal konfirmeres, som virkelig holder af fart og biler, så er denne konfirmationsgave til hende intet mindre end perfekt. Her kan hun nemlig blive co-driver i en Lamborghini – en af verdens absolut fedeste superbiler. 

Den heldige konfirmand kan se frem til en vild og uforglemmelig dag som passager ved siden af en professionel racerkører på en af Danmarks største professionelle baner: Jyllands- eller Sjællandsringen. Denne gaveidé er ideel til konfirmanden, da den netop ikke kræver et kørekort, og den heldige modtager vil kunne se frem til en vild følelse af, når de 570 hestekræfter brager afsted og hun bliver trykket helt tilbage i sædet.  

Selve køreturen varer ca. 15 minutter, hvilket svarer til nogle omgange rundt på banen. Sæsonen er typisk fra maj til september, og det er derfor en ideel gave til konfirmationssæsonen. 

Derfor bør du overveje denne konfirmationsgave til hende: 

 • Ræs og fart over feltet 
 • Passager i en Lamborghini kørt af professionel racerkører 
 • Enten Jyllands- eller Sjællandsringen 
 • Kan typisk indløses mellem maj og september

Bodyflight i Vindtunnel – et anderledes adrenalinkick

https://duglemmerdetaldrig.dk/oplev/bodyflight/

Kunne du tænke dig at forære en følelse af vægtløshed? Faktisk snarere vægtløshed i kombination med et helt anderledes adrenalinkick? Så kunne denne konfirmationsgave til hende næsten ikke være mere oplagt. Her er der tale om en oplevelse i en vindtunnel, hvor hun kan bevæge sig frit, op og ned og frem og tilbage uden at være hæmmet af fysikkens love. 

Det er en perfekt konfirmationsgave til hende, som kan lide fart og spænding, men måske ikke endnu tør springe i faldskærm. Her er hun nemlig stadig ganske tæt på jorden, men kan nyde den unikke følelse af vægtløshed og måske endda få blod på tanden til at springe i faldskærm eller bungee jumpe på et senere tidspunkt. 

Til denne oplevelse medfølger opvarmning og instruktion, ligesom der udleveres dragt, hjelm og handsker. Der kan tilkøbes flere flyvninger. Til personer under 18 år kræves forældres eller værges underskrift, så koordinér gerne denne gave med forældrene til konfirmanden på forhånd. 

Derfor bør du overveje denne konfirmationsgave til hende: 

 • Spændende følelse af vægtløshed 
 • Oplevelsen af frit fald fra 4000 meters højde 
 • Et anderledes adrenalinkick i trygge rammer 
 • Instruktion og opvarmning medfølger

Flødebollekursus hos Social Foodies – til hende med den søde tand

https://duglemmerdetaldrig.dk/oplev/floedebollekursus-social-foodies/

Kender du en kommende konfirmand med en sød tand? I så fald bør du overveje at give hende en lækker og anderledes oplevelse – for eksempel i form af et flødebollekursus. Her kan hun nemlig prøve kræfter med at lave sine egne flødeboller med lækkert hjemmelavet skum, skønne marcipanbunde og fløjlsblød chokolade. 

Kurset varer en time og foregår hos Social Foodies, som er kendt for kærlighed til både madlavning og bæredygtighed. Kurset inkluderer 5 små og 5 store flødeboller og masser af herlige smagsprøver undervejs. Social Foodies findes flere steder i landet, så der er god mulighed for at give denne gave til en konfirmand, uanset hvor hun er bosiddende. Kurser foregår for eksempel både flere steder i København, i Århus og i Lyngby. 

Det er en perfekt konfirmationsgave til hende, der har alt – og særligt hende, som har en ustoppelig trang til søde sager. Køb eventuelt flere gavebevis, så den gode oplevelse kan deles med en ven eller et familiemedlem. 

Derfor bør du overveje denne konfirmationsgave til hende: 

 • Perfekt gave til den søde tand 
 • En god måde at lære om konditorkunst på en sjov måde 
 • Masser af smagsprøver undervejs 
 • Kurset foregår flere steder i landet

Gourmetophold på Lyng Dal Hotel – idyl og luksus i Ry

https://duglemmerdetaldrig.dk/oplev/gourmetophold-paa-lyng-dal-hotel-og-restaurant/

Det fantastiske ved oplevelsesgaver er, at de aldrig er ens. Selv hvis en gavemodtager skulle være så (u)heldig at få den samme type gavebevis, så vil to oplevelser aldrig være identiske. Det er for eksempel særligt gældende, når det drejer sig om gourmetophold. Med et gourmetophold på Lyng Dal Hotel, kan du bringe en heldig konfirmand helt tæt på den smukke natur i Midtjylland og samtidig sikre, at der er masser af luksus og forkælelse undervejs. 

Lyng Dal Hotel er et smukt og gammeldags hotel, som ligger i det dejlige område omkring Ry. Hotellet har flotte anmeldelser og er vurderet af tidligere gæster til en score på 4,8/5 på Google. Der kan vælges mellem to forskellige ophold: Enten et Gudenå-ophold eller et sæson-ophold. Førstnævnte inkluderer en overnatning i hyggeligt dobbeltværelse, en tre-retters menu på stedet samt en skøn morgenmad med hjemmelavede specialiteter. Sidstnævnte involverer udover en overnatning og morgenmad også en seks-retters sæsonmenu, champagne og snacks samt kaffe og petit fours.  

Der er fri parkering og internet på stedet, og det er en ideel konfirmationsgave til hende, som fortjener at komme lidt væk og ud og nyde både natur og forkælelse. Gaven gælder til to personer. 

Derfor bør du overveje denne konfirmationsgave til hende: 

 • Lækkert ophold på velrenommeret hotel 
 • Beliggenhed i Ry, Jylland 
 • Vælg mellem to forskellige ophold 
 • Gælder til to personer

Fem bud på en gave til konfirmand-pige med sans for mode og skønhed 

Det hele behøver heldigvis ikke være vildt og voldsomt for at være uforglemmeligt. Hvis du gerne vil finde en gave til pige, der skal konfirmeres, og måske gerne vil have fokus på det smukke og feminine, så er der inspiration at hente her. Disse er særligt anvendelige at give som konfirmationsgave til hende, som går op i mode og skønhed.

Raven Tote 001 Black fra Michael Kors – lækker og praktisk på samme tid

https://www.bubbleroom.dk/da/accessories/kvinde/michael-michael-kors/totes-shoppers/raven-tote-001-black

I konfirmationsalderen begynder mange piger og unge kvinder at blive mere selvstændige og bevidste omkring mode og stil. Derfor er det også en perfekt anledning til at give en kvalitetstaske, som konfirmanden vil kunne få glæde af nu og i mange år fremover. 

En sådan taske kunne for eksempel være denne smukke model fra Michael Kors, der er fremstillet i 100% ægte sort læder. Læder er særligt kendt for sin lange holdbarhed og slidstyrke, som gør, at tasker som denne vil kunne holde i lang tid. 

Der er god opbevaringsplads i tasken, der er indrettet med tre praktiske rum. Tasken har en smart dobbeltrem, som gør den nem at holde i hånden, over armen eller på skulderen. Der medfølger dustbag ved køb af denne taske, så den heldige modtager kan passe endnu bedre på gaven. Tasken måler 31 cm i længden, 11 cm i bredden og 29 cm i højden. 

Derfor bør du overveje denne konfirmationsgave til hende: 

 • Smuk og elegant taske 
 • Kvalitetsbrand Michael Kors, som mange unge piger efterspørger 
 • Praktisk indrettet med både store og små rum 
 • Smart dobbeltrem for nem transport 
 • Dustbag medfølger
 • Måler 31 cm i længden, 11 cm i bredden og 29 cm i højden

BaByliss Krøllejern Airstyler – giv flot hår i konfirmationsgave

https://www.fashiongirl.dk/shop/babyliss-kroellejern-airstyler-805p.html

Konfirmationstiden er for mange piger den tid, hvor de begynder at finde deres egen stil, og det betyder ikke kun tøj og mode, men også styling af hår. I den forbindelse ønsker mange at prøve kræfter med at sætte deres hår på nye elegante måder og hertil kan et krøllejern være en fantastisk gave. 

BaByliss er et veletableret og anerkendt mærke inden for hårprodukter og -tilbehør, og med dette krøllejern har det aldrig været nemmere at få flotte, store og bløde krøller i håret. Krøllejernet har en kraftig motor med to-trins hastighed, som kan gøre det nemt at ordne håret på den rigtige måde. 

Der er to blæseteknologier og også kold luft, som kan variere stylingen og sikre velbehag under vejs, så hovedet ikke bliver for varmt. Der følger desuden en smart opbevaringstaske med, så den heldige modtager nemt kan opbevare krøllejernet eller have det med på farten. 

Derfor bør du overveje denne konfirmationsgave til hende: 

 • Lækkert krøllejern fra BaByliss, som er nemt at bruge 
 • Kraftig motor 
 • Flere funktioner for skræddersyet styling 
 • Praktisk taske medfølger

Spaophold på Falkenberg Strandbad – ren forkælelse i en gaveæske

https://duglemmerdetaldrig.dk/oplev/spaophold-falkenberg-strandbad/

Sand forkælelse kommer i mange former, men en af de reneste former er et spaophold. Hvis du for alvor vil forkæle en kommende konfirmand, så bør du overveje at forære hende et uforglemmeligt ophold på Falkenberg Strandbad. Dette hotel ligger i Falkenberg i Sverige, som er en by lidt nord for Helsingør og Halmstad. 

Den heldige modtager kan se frem til et lækkert ophold med en overnatning i dobbeltværelse med fransk altan. Der er udsigt udover havet, som kan nydes hele dagen. Der vil være tre-retters middag til aften, og en stor og indbydende morgenbuffet dagen efter. Derudover er der ubegrænset adgang til spaafdelingen, som blandt andet byder på en spa-oase med pejs. 

Husk badetøj, toiletsager og pas. Opholdet gælder for to personer og er en oplagt mulighed for at sende konfirmanden afsted med en forælder eller en god veninde. Bemærk dog at spaafdelingen har en aldersgrænse på 16 år, hvorfor denne gave vil være mest oplagt til den ældre konfirmand. 

Derfor bør du overveje denne konfirmationsgave til hende: 

 • Lækkert spaophold med fokus på forkælelse og afslapning 
 • Firestjernet hotel i Sverige 
 • Fransk altan og udsigt udover havet 
 • Tre-retters aftenmenu og stor morgenbuffet

Neutriherbs Black Mask – gør det nemmere at holde huden pæn 

https://www.fashiongirl.dk/shop/neutriherbs-black-mask-2247p.html

Teenageårene er en tid, hvor mange hormonelle og kropslige forandringer finder sted. En af de mindre populære forandringer, som mange oplever, er mere fedtet hud med tendens til bumser og urenheder. Derfor kan konfirmationen også være en oplagt tid at forære lækre hudplejeprodukter, som kan hjælpe den unge med at holde huden ren og pæn. 

En rigtig god konfirmationsgave til hende med netop dette formål er den eftertragtede ansigtsmaske fra Neutriherbs, som effektivt fjerner døde hudceller, talg og hudorme fra huden. Samtidig er den med til at forhindre, at hudens porer stopper til, og den efterlader huden strålende. 

Masken indeholder hverken parabener, farvestoffer eller silikone og er derfor god for både huden og naturen. Den er nem at anvende og skal blot smøres på det urene område. Herefter skal den sidde i 20 til 30 minutter og trækkes nænsomt af. Rester kan fjernes med lunkent vand. 

Derfor bør du overveje denne konfirmationsgave til hende: 

 • Holder huden ren og pæn 
 • Effektiv ansigtsmaske til at fjerne talg og hudorme 
 • Fri for parabener, farvestoffer og silikone
 • Nem at anvende

Tiger of Sweden Ciannia Coat – elegant og klassisk frakke til den unge kvinde

https://www.bubbleroom.dk/da/t%C3%B8j/kvinde/tiger-of-sweden/frakker-1/ciannia-coat-177-nut

I et land som Danmark kan man næsten ikke få for mange typer af overtøj. Det evigt omskiftelige vejr stiller store krav til praktisk, mens unge piger i konfirmationsalderen typisk stiller krav til æstetik. Heldigvis findes et skønt kompromis i denne lækre frakke fra Tiger of Sweden, som er både klassisk og elegant i sit snit.

Den er fremstillet i 70% uld og 30% polyamid. Uld er et lækkert materiale, som holder godt på varmen, og derfor er denne frakke den perfekte overgangsjakke til forår eller efterår eller sågar på milde vinterdage. Frakken lukkes med knapper foran, og der er praktiske lommer til opbevaring af pung, mobil og lignende. 

Denne frakke har en utroligt lækker nøddeagtig nuance, som vil klæde de fleste. Den kan let kombineres med et flot halstørklæde i jordfarver, handsker og med støvler med flade eller små hæle. Det anbefales at denne frakke renses professionelt. 

Derfor bør du overveje denne konfirmationsgave til hende: 

 • Elegant og klassisk frakke fra Tiger of Sweden 
 • Perfekt til overgangsperioder såsom forår og efterår 
 • Fremstillet i lækker uldblanding 
 • Nem at kombinere med et flot halstørklæde, handsker og lignende

Gaveideer til konfirmation til hende, som kan lide sport og motion

Hvis pigen, der skal konfirmeres, kan lide at dyrke sport og holder af at røre sig, så kunne det være en idé at finde en konfirmationsgave til hende, som rimer på fysisk udfoldelse og udfordringer. Her er nogle virkelig spændende og anderledes gaveideer til netop den konfirmand. 

Prøv wakeboard & vandski – hold fast for en sjov dag!

https://duglemmerdetaldrig.dk/oplev/wakeboarding-intro/

Er den kommende konfirmand en rigtig vandhund, så er der gode chancer for at finde en gave, som virkelig falder i god jord her. Hos Kabelpark i Hvide Sande kan konfirmanden få sig det ene sus efter det andet, mens hun stryger hen over vandet og forsøger at holde fast. Konceptet er nemlig ganske simpelt; stå godt fast på brættet og lad kabelbanen fører dig afsted i høj fart. 

Den heldige konfirmand kan se frem til to timers introduktion til wakeboarding og vandski. Det er således en oplagt konfirmationsgave til hende, som i forvejen har vist interesse for disse områder. Der er leje af både board, hjelm, vest og våddragt inkluderet, og derudover er der mulighed for at købe mad og drikke på stedet. 

Køb eventuelt flere gavebeviser og giv modtageren mulighed for at invitere venner, veninder eller familie med til en sjov og anderledes dag på vandet. 

Derfor bør du overveje denne konfirmationsgave til hende: 

 • Anderledes og spændende skæg på vandet 
 • Mulighed for at prøve kræfter med både wakeboard og vandski 
 • Grundig instruktion inkluderet 
 • Mulighed for at gøre det til en gruppeudflugt 

Nike Renew Run – behagelig sko til løb eller sport

https://www.sportamore.dk/produkt/208951-nike-renew-run-f-svart

Til den aktive pige, som skal konfirmeres, findes masser af spændende sportsudstyr i høj kvalitet. Et utroligt godt bud på et produkt, der lever op til netop denne beskrivelse, er de populære Renew Run løbesko fra Nike. De er oplagte at anvende til løbeturen, men kan også bruges til andre former for sport, og vil for eksempel være anvendelige til indendørs aktiviteter såsom fitness eller dans. 

Skoen har en dejlig blød sål, som er skånende for både fod og ben og sikrer, at særligt led og sener ikke bliver overbelastede. Skoen er designet med en ventilerende mesh-overdel, så det er nemt for foden at ånde, selvom modtageren giver den gas på løbeturen. 

Designet på skoen er både friskt og moderne og passer perfekt ind i den unge og trendy livsstil og sportstøjstil (også kaldet athleisure). De hvide og sorte farver er klassisk kendetegnet ved Nike og de flotte pink nuancer giver skoen masser af power og udstråling. Skoen fås i størrelse 36 til 42, og der vil således være god mulighed for at finde en sko, der lige præcis passer til den konfirmand, du har i tankerne. 

Derfor bør du overveje denne konfirmationsgave til hende: 

 • Utroligt flot sportssko fra Nike 
 • Kan bruges til løb eller som indendørs sportssko 
 • Er fremstillet med tyk og blød sål for støtte og komfort 
 • Lækkert design der passer perfekt ind i den ungdommelige mode

Prøv Virtual Reality hos Limitless – mulighed for at røre sig i en anden dimension

https://duglemmerdetaldrig.dk/oplev/proev-virtual-reality-limitless/

Hvis den kommende konfirmand allerede har prøvet kræfter med mange forskellige type sportsgrene, så er det måske på tide at invitere hende ind i en ny dimension. Her kan vi næsten garantere, at hun vil føle sig både overvældet og måske endda som Bambi på glatis en gang i mellem. 

En tur hos Limitless Virtual Reality sætter nemlig både kroppen og sindet på prøve, når der skal koordineres og løses opgaver i en virtuel verden. Limitless har nemlig såkaldte Virtual Reality Treadmills, som giver mulighed for at navigere naturligt rundt i spillene. I denne gave er inkluderet 25 minutters spilletid, og der er mange forskellige spil at vælge mellem, så der med garanti er noget for en hver smag. 

Det er muligt at spille op til fem personer ad gangen, og derfor vil det være oplagt at give flere beviser i konfirmationsgave til hende, som kunne have glæde af en tur med venner eller veninder til netop denne oplevelse. 

Derfor bør du overveje denne konfirmationsgave til hende: 

 • Mulighed for at prøve kræfter med nye dimensioner 
 • Spændende og udfordrende virtual reality spil 
 • 25 minutters spilletid 
 • Op til fem spillere ad gangen

Tandem Paragliding – sus i kroppen og en fantastisk udsigt

https://duglemmerdetaldrig.dk/oplev/tandem-paragliding-koebenhavn/

Paragliding er den ultimative oplevelse til hende, som kan lide at få sus i kroppen, og samtidig værdsætter en smuk naturoplevelse. Her kan hun føle sig fri og svæve som fuglen over landskabet, som langsomt glider forbi nedenunder. Imellem 200 og 1000 meter over jordoverfladen kan man på klare dage se langt udover vand eller marker og skove, og det vil derfor være en uforglemmelig og flot gave at give. 

Det er en herlig oplevelse, som kan nydes trygt og sikkert i tandem med en professionel instruktør. Gavemodtageren sidder forrest og kan således virkelig nyde udsigten. Al information og vejledning samt nødvendigt udstyr er inkluderet i denne gave. Gavemodtageren kan selv være med til at planlægge, hvorvidt turen skal være stille og rolig eller mere adrenalinpræget. 

Bemærk at personer under 18 år skal have skriftlig tilladelse fra forælder eller værge for at kunne nyde denne oplevelse. Derfor er det en rigtig god idé at koordinere med konfirmandens forældre, inden gaven købes. 

Derfor bør du overveje denne konfirmationsgave til hende: 

 • Flyv som fuglen i 200 til 1000 meters højde 
 • Der flyves i tandem med professionel instruktør 
 • Al information og udstyr er inkluderet 
 • Modtageren bestemmer selv, hvor rolig eller vild en tur det bliver

Undervandsjagt i Østjylland – til hende, som ikke er bange for at prøve noget nyt

https://duglemmerdetaldrig.dk/oplev/undervandsjagt-harpunfiskeri/

Hvis den kommende konfirmand er en pige, som ikke er bange for at prøve nye ting og forsøge sig med lidt af hvert, så kunne denne konfirmationsgave til hende være et stort hit. Med undervandsjagt vil den heldige modtager kunne prøve kræfter med en dag under vandet. Her skal der snorkles i vandoverfladen og svømmes langs havbunden for at finde (og fange!) fisk. 

Inkluderet i denne spændende og anderledes konfirmationsgave til hende er hele seks timers undervandsjagt, hvor den heldige konfirmand får rig mulighed for at fange egne fisk. Der gives grundig instruktion og vejledning i teknik og metode, inden selve undervandsjagten, og al leje af våddragt og jagtudstyr er også inkluderet. 

Alt i alt er der tale om en skøn konfirmationsgave til hende, som kan lide at røre sig, kan lide at være ude i naturen, og som udgangspunkt også kan lide vand. Det vil blive en uforglemmelig oplevelse, som måske vil give lyst til at snorkle og dykke mere i fremtiden. 

Derfor bør du overveje denne konfirmationsgave til hende: 

 • En helt anderledes oplevelsesgave 
 • Perfekt til vandhunden 
 • En god måde at afprøve snorkling i trygge rammer 
 • En bedre forståelse for dyreliv i vand

Gaveinspiration konfirmation til hende, der holder af lækkert tilbehør til hverdagen

Hvis du kender en kommende konfirmand, som er glad for alt det lækre tilbehør, som kan gøre hverdagen lettere, sjovere, mere farverig eller spændende, så er der masser af skønne gaveideer at plukke ud fra. Her har vi samlet nogle af de bedste typer af tilbehør, som vil udgøre skønne konfirmationsgaver til hende, der værdsætter de små ting i hverdagen.

JBL Flip 5 Bluetooth højttaler – vandtæt og kompakt

https://www.mytrendyphone.dk/shop/jbl-flip-5-vandtaet-bluetooth-hoejtaler-252832p.html

Musikken i de år, hvor man er ung, er noget af det mest magiske, der findes. Det er derfor ikke noget under, at mange unge lytter til timevis af musik hver dag. Hvis du kender sådan en konfirmand, så vil denne smarte Bluetooth højttaler potentielt være en skøn gave at kunne give. 

JBL har nemlig produceret denne smarte model, som har gjort det endnu nemmere at have musik med på farten uden at gå på kompromis med lydkvaliteten. Den leverer en kraftig og behagelig lyd, som nemt kan gøre turen til stranden eller i skoven med vennerne mere festlig. 

Højttaleren forbindes let til smartphone eller tablet, og har en imponerende batteritid på 12 timer. Den vejer blot 540 gram og er således nem at have med i tasken. Samtidig er den vandtæt, hvilket gør den oplagt at have med til pool party, eller hvis der skal bades i en sø eller ved havet til sommer. Højttaleren er desuden smart, idet den understøtter JBLs PartyBoost-teknologi. Dette giver mulighed for at tilslutte flere højttalere samtidig, så en lille fest hurtigt kan blive lidt større.

Derfor bør du overveje denne konfirmationsgave til hende: 

 • Utroligt lækker trådløs Bluetooth højttaler fra JBL
 • Vandtæt 
 • Flot turkis farve 
 • Understøtter JBLs PartyBoost-teknologi
 • Op til 12 timers batterilevetid

Fiwa Belix Smart Watch – aktivitets ur i moderne og stilfuldt design

https://fiwawatches.dk/product/fiwa-belix-smart-watch-hvid/

Det er ingen hemmelighed, at mange unge mennesker i dag går meget op i deres sundhed og velvære. Og hvis du kender en kommende konfirmand, som både kan lide at holde sig sund og samtidig holder af stilfulde gadgets, så er dette et godt bud på den perfekte konfirmationsgave til hende. 

Her er der tale om et flot og elegant aktivitets ur, som er spækket med intelligente funktioner såsom stopur, skridttæller, kalorietæller, aktivitetsreminder samt søvntracker. Disse kan være behjælpelige i en travl hverdag, hvis den unge pige gerne vil sikre sig, at hun får rørt sig i løbet af dagen eller gerne vil være sikker på, at der er styr på den sunde og vigtige søvn i dagligdagen. 

Et aktivitets ur er også en fantastisk følgesvend på løbeturen, da der også er indbygget pulsmåler. Gør det nemt for den unge at holde øje med distance og puls, så hun langsomt kan træne sit løb op, hvis dette er en ambition. Designet på uret er moderne og feminint, men samtidig tilpas neutralt i sine hvide og sorte nuancer, og vil derfor passe godt til de fleste unges tøjstil i dag. 

Derfor bør du overveje denne konfirmationsgave til hende: 

 • Elegant og smart aktivitets ur 
 • Mange intelligente funktioner såsom pulsmåler, søvntracker og skridttæller 
 • En oplagt gave til den aktive pige 
 • Nem at anvende 

Skøn Detour II 35L duffle bag fra Peak Performance – alsidig og praktisk taske

https://www.sportamore.dk/produkt/206439-peak-performance-detour-ii-35l-rosa

Ungdomsårene er en tid, hvor de fleste begynder at blive mere selvstændige. Og det betyder flere ture på egen hånd – for eksempel for at besøge venner, veninder eller familiemedlemmer, som bor længere væk eller måske i forbindelse med en studietur. Til disse formål kan det være skønt med en weekendtaske, hvor alle ejendele kan være samtidig. 

Denne smarte duffle bag fra Peak Performance er et pragteksempel på en smart og moderne weekendtaske, som samtidig er feminin og klassisk at se på. Den vil også være ideel som sportstaske til idrætsdage på skolen, og vil være nem at have både drikkedunk, sportssko og sportstøj i. 

Den har en kapacitet på hele 35 liter, hvilket gør den meget alsidig, men samtidig ikke så stor, at den er besværlig at have med. Det vil være en utroligt god konfirmationsgave til hende, som ofte er på farten, og kan lide at have samlet alle sine ting ét sted. 

Derfor bør du overveje denne konfirmationsgave til hende: 

 • Smart og praktisk duffle bag 
 • Kapacitet på 35 liter 
 • Lækkert, nutidigt og feminint design 
 • Alsidig anvendelse: rejsetaske, weekendtaske, gymnastiktaske mm.

Universal fast trådløs oplader – kompatibel med alle enheder, der tillader hurtig opladning

https://www.mytrendyphone.dk/shop/universal-fast-tradlos-oplader-246505p.html

Der findes i dag så utroligt mange lækre og anvendelige gadgets og teknologienheder, som gør hverdagen både sjovere og nemmere. En af de absolut bedste er uden tvivl en trådløs oplader. Den heldige modtager kan endelig slippe for besværet med at holde styr på forskellige opladerkabler hele tiden. 

Med denne smarte og praktiske universaloplader, kan hun nemlig nemt lade alle enheder op, som blot understøtter hurtig opladning. Det gælder blandt andet flere forskellige smartphones fra forskellige producenter. 

Denne oplader kan endda lade en telefon op, selvom der er cover på, og faktisk kan den lade en telefon op trods et cover på 3 mm tykkelse. Opladeren har et smukt og moderne udseende med flot hærdet glasoverflade og en elegant base i aluminium. LED-lyset på opladeren indikerer intuitivt hvornår enheden er fuldt opladet.  

Dette er på alle måder en både herlig og praktisk konfirmationsgave til hende, som ofte er på farten og har brug for hurtig opladning af elektroniske enheder. Samtidig er denne universaloplader ganske prisbillig og vil derfor passe perfekt til dig, som er på et lidt strammere budget. 

Derfor bør du overveje denne konfirmationsgave til hende: 

 • Praktisk universal trådløs oplader 
 • Passer til de fleste QI-enheder 
 • Kan oplade smartphones gennem cover 
 • Elegant og moderne design

Find den rette konfirmationsgave til hende

Gaver er altid svært – særligt når det er til mennesker, vi holder meget af eller i forbindelse med store begivenheder som en konfirmation. For at finde den rette konfirmationsgave til hende, skal du først og fremmest tænke på, hvem modtageren er, og hvad hun godt kan lide at bruge sin tid på. En oplevelsesgave kan i mange tilfælde være en rigtig god gaveidé, hvis du enten ønsker at give en helt unik gave eller ønsker at give modtageren et indblik i en særlig form for interesse (for eksempel gastronomi, kunst, historie eller sport). 

Vi håber, at du igennem denne artikel har fået brugbar inspiration til at finde den perfekte konfirmationsgave til hende, som skal konfirmeres i den nærmeste fremtid.

Posted in Gaver, Tøj & Sko | Kommentarer lukket til Konfirmationsgaver til hende – find inspiration til fantastiske gaver

Comments are closed.