Inspiration til at holde konfirmation i haven

Vi samler anmeldelser og tests, og baserer vores research på eksterne tests og fageksperter
Denne artikel indeholder annoncer.Læs mere her.

Der er mange ting at overveje og at have styr på, når det kommer til at arrangere og afholde en fest. Det gælder ikke mindst når der er tale om en fast, som har en særlig stor betydning, eller som er en særlig mærkedag, såsom en konfirmation.

Når der skal holdes en konfirmation i haven er det vigtigt, at der er styr på alle detaljer. Der skal blandt andet styr på bordopdækning, mad til gæsterne, og meget andet. Her på siden ser vi nærmere på inspiration til at holde konfirmation i haven, så du kan blive helt klar til konfirmationsfest.

Festtelt er en god ide til konfirmation i haven

Skal du holde konfirmation i haven kan det være en god idé med et festtelt, i tilfælde af at vejret bliver dårligt. Der er ikke noget der kan ødelægge en fest, som hvis det regner, og gæsterner bliver våde og kolde.

Du kan gøre det endnu nemmere for dig selv, ved at leje et festtelt med opsætning og nedtagning. På den måde slipper du for at bruge tid og kræfter, på selv at skulle stille festteltet op, og tage festteltet ned igen, efter at have afholdt konfirmation i haven.

Et godt råd når du skal leje festtelt er, at leje et festtelt med inderdug. Et festtelt med inderdug vil holde bedre på varmen, og samtidig sikre at der ikke dannes kondens. Dertil kan en varmekanon eller andet tilbehør til varme, være en god ide til når festen trækker ud på de sene timer, og det bliver koldere i temperaturen.

Service og opdækning

En anden vigtigt ting at få styr på til konfirmationsfesten i haven, er at sørge for service og opdækning. Afhængig af antallet af gæster kan det være en tidskrævende opgave, at skulle dække op til festen. Et andet problem er ofte, at man ikke har nok service og bestik liggende i hjemmet, til at kunne dække op til alle de gæster der kommer.

Du kan finde flere virksomheder der tilbyder at stille op med service og bestik, og som også påtager sig ansvaret for opdækningen. Samtidig er det også muligt at slippe for oprydning og opvask, der ofte kan inkluderes i prisen.

Her kan du leje festtelt med service og opdækning

https://festgaarden.dk/konfirmation-i-haven/ kan du leje festtelt inklusiv opsætning, service, bestik, oprydning og nedtagning. Du skal således ikke bekymre dig om andet end festen gæster, og kan meget bedre nyde konfirmationsfesten i selskab med familie og venner, og ikke mindst konfirmanden.

Posted in Festen | Kommentarer lukket til Inspiration til at holde konfirmation i haven

Comments are closed.