Hvor skal konfirmanden rejse hen?

Vi samler anmeldelser og tests, og baserer vores research på eksterne tests og fageksperter
Denne artikel indeholder annoncer.Læs mere her.

Der er ikke lang tid til, at man kommer til at se en masse piger i fine hvide kjole og drenge i flotte sorte jakkesæt. Det er nemlig ved at være konfirmationstid. Det er altid en festtid. Der er store fester og forhåbentligt godt vejr. Konfirmanden bliver fejret på bedste manér og skal selvfølgelig også have en masse fine gaver. Leder du efter den ultimative gave? Så læs med her. 

Tag på storbysrejse og oplev Disneyland Paris

En rejse til Frankrig hvor konfirmanden kan få lov at opleve både Paris og Disneyland Paris er på mange måder den perfekte gave. 

I Paris kan man opleve Louvre museet, se Eiffeltårnet, spise på café ved Seinen og meget mere. Man kommer bestemt ikke til at kede sig i Paris. Hvis man ikke har været i Paris før, er det desuden en fantastisk kulturel oplevelse, som ingen bør være foruden. Ligesom andre storbyer kommer man til at gå meget rundt, men det er altså også muligt at tage konfirmantens mindre søskende med, da byen har gode metrosystemer. 

På https://rejsekup.dk/disneyland-paris/ kan du booke dit ophold i Disneyland Paris. Det kan kun anbefales at skifte dagsturen ud med en overnatning. Der er rigtig meget at opleve i Disneyland Paris’ forlystelsesparker, og man kan snildt bruge 2 dage der. Disneyland Paris har så meget at tilbyde. Det er et magisk sted med en magisk atmosfære, og enhver konfirmand vil garanteret være ellevild ved tanken om at tage derned.  

Tag på badeferie til sommer

Er konfirmanden ikke så meget til storbyer og kulturelle oplevelser? Så er Paris måske ikke den bedste destination. I stedet kan du overveje først at flyve til Disneyland Paris og derefter tage på en uges badeferie til sommer. Det kan for eksempel være det sydlige Frankrig, men hvis pengene ikke helt er til det, er Grækenland for eksempel en relativ billig destination. 

Lav eventuelt en hel familieferie ud af det, så I alle kan nyde hvad Disneyland Paris har at tilbyde. Nyd derefter en hel uge, hvor afslapning er i højsædet. I kan ligge og slappe af ved poolen hver dag eller tage ud og udforske lokalområdet. Der er garanteret nogle lækre strande og aktiviteter, der hvor I vælger at holde badeferie. 

Det vigtigste, I skal overveje, er selvfølgelig om konfirmanden vil blive glad for rejsen. Rejsen er jo for ham/hendes skyld og altså ikke for hele familien. Spørg eventuelt ind til hvor de gerne vil hen før, at I booker noget. 

Posted in Underholdning | Kommentarer lukket til Hvor skal konfirmanden rejse hen?

Comments are closed.