Billige blækpatroner – Køb på nettet

Vi samler anmeldelser og tests, og baserer vores research på eksterne tests og fageksperter
Denne artikel indeholder annoncer.Læs mere her.

Hvorfor betale en herregård for blækpatroner når du kan købe billige blækpatroner på nettet? Det er der absolut ingen grund til. Blækpatroner har det med at være temmelig meget dyrere i en fysisk butik og i supermarkedet, end det de kan købes til på nettet.

Originale og uoriginale blækpatroner

Du får hvad du betaler for. Uanset om du køber billige uoriginale blækpatroner eller en kopi af en fin dyr taske, så får du lige nøjagtig det du betaler for. En uoriginal kopi.

Ja, du kan godt købe uoriginale blækpatroner der passer til din printer og ja, de er langt billigere end de originale. Er de så også pengene værd? Nej, det er de ikke. Dels indeholder de sjældent lige så meget pigment som de originale og dels holder de sjældent ret længe. køber du de originale blækpatroner har du garanti for at de passer og at de indeholder en rigelig mængde pigment.

Gør dine køb billigere ved at købe mere

Det du så kan spare lidt på, også selv om du køber de originale blækpatroner er ved at købe lidt større portioner. Blækpatroner kan holde sig længe i deres originale indpakning, så du kan sagtens fylde dit lager op. Fragten er den samme, uanset om du køber en eller ti, så i realiteten bliver fragten jo fordelt på ti frem for en, hvis du køber en større portion af gangen.

Du kan jo også forhører dig blandt kollegaer og venner, måske kan i gå sammen om at købe billige blækpatroner og derved dele fragten, så det bliver billiger for alle.

Du kan også begynde at tænke lidt over hvad du egentlig bruger dine blækpatroner til. Måske er der et par print som slet ikke er nødvendige. Har du for vane lige at teste udseendet på et dokument, ved at printe det ud, kan du overveje om det nu også er nødvendigt.

Alternativ til billige blækpatroner

Når du leder efter billige blækpatroner er det tit fordi du lige om lidt skal printe en hel masse af det samme. Det kan være invitationer til konfirmationen eller brylluppet eller bare et opslag om en fastelavnsfest i den lokale rideklub. Alternativt kan du jo overveje om det ville være smukkere og mere personligt hvis du skrev invitationer til konfirmationen eller brylluppet eller et opslag om en fastelavnsfest i den lokale rideklub, i hånden i stedet for at printe dem ud.

Jo, det tager meget længere tid at skrive i hånden end lige at lave et dokument på computeren og så bare printe det ud. men det er svært at gøre en printet invitation til konfirmationen eller brylluppet eller bare et opslag om en fastelavnsfest i den lokale rideklub, særligt personligt. Det kan du hvis du ofrer den tid det tager at skrive det i hånden.

Den glemte kunstart

Skrivning i hånden er snart den glemte kunstart. På samme måde som de små håndværk er ved at dø helt, vil skriftkunsten inden længe lide samme skæbne.

En printer er en maskine, den har ingen personlighed. Alt hvad du finder af skabeloner og skrifttyper på computeren er brugt før. Der er intet originalt eller unikt ved et print. Det du skriver i hånden er helt enestående hver eneste gang.

Det er aldrig nogen sinde før skrevet på helt den samme måde som du skriver det. selv hvis du skriver tyve indbydelser med nøjagtig samme ordlyd, bliver hver eneste en lille mulig forskellig, fra alle de andre. At skrive i hånden er en smuk og helt enestående kunstart. Det ville være frygteligt synd hvis den uddøde helt. Overvej om du ind i mellem kan hjælpe med at holde den i live.

Posted in Underholdning | Kommentarer lukket til Billige blækpatroner – Køb på nettet

Comments are closed.