Gør din datters konfirmation til noget helt specielt med disse enkle tips og tricks

Vi samler anmeldelser og tests, og baserer vores research på eksterne tests og fageksperter
Denne artikel indeholder annoncer.Læs mere her.

For mange unge piger er deres konfirmation en helt særlig dag. Det er her, de træder ind i de voksnes rækker, og det er en dag, hvor fokus udelukkende ligger på dem. Samtidig er mange af dem med til at tage en lang række beslutninger i forhold til, hvordan dagen skal være og det er første gang, de for alvor bliver inkluderet i en sådan proces.

Derfor er der stor grund til at gøre dagen helt speciel – mere speciel end den er i forvejen. Hvis du vil have nogle tips og tricks til, hvordan du opnår netop dette, så kan du blot læse med her, hvor vi giver dig netop det.

Forbind dåben med konfirmationen

Ens konfirmation er på mange måder en forlængelse af ens dåb, og derfor giver det god mening på en eller anden måde at binde de to ting sammen. En nem måde at gøre dette på, er ved at lade din datter bære sit satinbånd til dåbskjole den dag, hvor hun skal konfirmeres. Det kan være som et lille bælte rundt om kjolen, som et pandebånd i håret eller på en helt tredje måde.

For lige at sætte prikken over i’et, så kan I tilpasse festens tema til den farve, som dåbsbåndet har – det vil binde det hele sammen og give nogle super fine billeder.

Lad din datter bestemme

Mange forældre er vant til at tage beslutninger på deres børns vegne, og det kan derfor godt være svært at overlade beslutningerne til ens børn. Din datters konfirmation er dog et perfekt tidspunkt at lære det på.

Netop fordi dagen er så speciel – og du ikke får en sådan dag igen – så bør du så vidt muligt blot være en hjælp til at få dagen til at lykkedes præcis som din datter har tænkt sig. Det gælder alt lige fra, hvor det skal holdes, hvad hun gerne vil hentes i, hvordan hendes kjole skal se ud, hvordan håret skal sidde og så videre. Selvfølgelig alt sammen indenfor rimelighedens og budgettets grænser.

Det gælder også når det kommer til for eksempel at binde dåben og konfirmationen sammen – hvis ikke det er den farve, som hun er interesseret i at have til sin konfirmation, eller hun ikke synes, det passer til kjolen at bære båndet, så skal hun selvfølgelig ikke gøre det.

Posted in Underholdning | Kommentarer lukket til Gør din datters konfirmation til noget helt specielt med disse enkle tips og tricks

Comments are closed.