“For sjov” gaver til konfirmanden – 3 bud på en sjovere gave

Vi samler anmeldelser og tests, og baserer vores research på eksterne tests og fageksperter
Denne artikel indeholder annoncer.Læs mere her.

Hvis du ikke vil give konfirmanden de traditionelle gaver såsom penge eller smykker, kan du altid give en gave, der formentligt vil skille sig markant ud. Man kan sagtens forære konfirmanden en sjov gave, som formentligt vil resultere i grin og pinlig tavshed det første øjeblik. En fræk gave til konfirmanden kunne være en mulighed, hvis man altså tænker, at konfirmanden også er med på den.

Et bud på en “sjov gave” til den unge fyr, der netop er blevet konfirmeret:

De fleste unge fyre har allerede i konfirmationsalderen fået øjnene op for det modsatte køn. Derfor kan man også i sjov give en anderledes gave, der sætter konfirmanden en anelse i forlegenhed. Det skal dog altid komme fra et godt og kærligt sted, hvor man ikke gør konfirmanden utilpas eller ked af det (sjove) fokus, der pludselig hviler på ham. Til konfirmanden der går ind i herrernes rækker, er et fleshlight et godt bud på en gave der vil tiltrække opmærksomhed – og ikke mindst tiltrække grin. Gaven kan ses som et humoristisk indspark – og gaven kan alternativt overrækkes i forbindelse med et festlig indslag såsom en sang eller tale. Gaven kan være et godt bud på en for sjov gave til konfirmanden fra vennerne!

Et bud på en “sjov gave” til den unge pige, der netop er blevet konfirmeret:

Man kan også give en “fræk” gave til konfirmanden, hvis der er tale om en pige. Det kan eksempelvis være en gave fra veninderne, som gives i skjul. Dette kan eksempelvis være en dildo. Forhåbenligt bliver der taget godt imod en frækkere og “for sjov” gave som denne. Det vigtigste er altid at sørge for at konfirmanden også finder situationen morsom. Derfor kan denne gave altid overrækkes på “Blå mandag,” hvor hele familien eksempelvis ikke er samlet og sidder som vidner til. Det samme gør sig naturligvis gældende med ovenstående gave til den unge fyr.

Dette er begge to gode bud på en anderledes, frækkere og ikke mindst sjovere gave til konfirmanden.

Findes der andre sjove gaver?

Det er i teorien kun, fantasien der sætter grænser. Hvis du skal give en sjov gave, er det vigtigt at finde den gave, der vil få konfirmanden til at grine. Det er trods konfirmanden, der er dagens og festens midtpunkt. Du kan alternativt også selv finde på andre muligheder end ovenstående – eller give et gavekort til enten en dildo eller et fleshlight. Mulighederne er mange, men det vigtigste er at give konfirmanden den perfekte dag!

Posted in Underholdning | Kommentarer lukket til “For sjov” gaver til konfirmanden – 3 bud på en sjovere gave

Comments are closed.