Gaver til konfirmanden, der har alt

Vi samler anmeldelser og tests, og baserer vores research på eksterne tests og fageksperter
Denne artikel indeholder annoncer.Læs mere her.

Det kan være svært at finde på en god gave til en konfirmand, der virkelig har alt. Men fortvivl ej – vi har samlet en række forslag til, hvad du kan give til konfirmanden, der har alt. Fra praktiske ting til personlige gaveidéer, der vil gøre konfirmanden glad og stolt. Konfirmationsgaver til teenageren, der har alt, skal være unikke og særlige – lige som konfirmanden selv. Tjek vores forslag til konfirmationsgaver til teenageren, der har alt, og find den helt rigtige gave til konfirmanden.

 

Noget alle teenagere vil have glæde af

En mulighed kunne være at give en god seng, som du kan finde på dette senge-website. Når du hopper ind på dette website, kan du finde den model af senge, som vil passe til teenageren. Hvis man forud for sit besøg på senge-websitet sørger for at lave et personligt link mellem dig selv (som gavegiveren) og teenageren (som modtageren), så kan det være en speciel gave at få et personligt sengetøj fremstillet, så gaven automatisk blive relateret til dig som person. Det betyder, at du kan give en gave til teenageren, som ikke bare er brugbar, men som også er personlig, samt er noget teenageren kan bruge i mange år.

 

En tur til udlandet

En tur til udlandet kan også være en god gave til teenageren. Det er en gave, der giver en masse oplevelser, og som teenageren kan tage med sig i mange år frem. Visse udlandsrejser er dog dyrere end andre, men hvis man kan finde på noget, der kan passe til budgettet, så er det en gave, der kan give teenageren et stort smil på læben. Dertil kan man jo se om man kan finde en type rejse, som passer til konfirmations interesser. Det kan f.eks. være en rejse til Barcelona for den fodboldinteresseret og se FC Barcelona spille og lære om klubbens historie. Dette er bare et eksempel, men man kan faktisk finde mange forskellige typer af rejser, som kan passe til de forskellige interesser.

 

En aktiesparekonto

Hvis du ikke har mulighed for at give en speciel gave til konfirmanden, så kan du også give en gave, som kan være med til at få konfirmanden til at spare op. En aktiesparekonto er et godt sted at starte, fordi man her kan opnå meget højere afkast end i en traditionel bankkonto. I denne sammenhæng er ikke kun renten højere, men man kan dertil få en stor viden om verden på aktiemarkedet.

 

En god bog

Bøger er altid en god gave, fordi de kan være med til at forbedre ens viden og forståelse af en bestemt ting. Det betyder, at man kan finde en bog, der passer til konfirmandens interesser. F.eks. kan man finde en bog, som omhandler konfirmandens hobby, så man kan læse om f.eks. motorcykler eller fiskeri. Dertil kan du også tage personen med til en bogmesse, hvor man kan finde ud af, hvilke bøger der er på markedet, og som dermed også kan være relevant til konfirmanden. Det er en anden mulighed, og det kan også være en oplevelse i sig selv.

 

En video

Et tredje forslag til en god gave til teenageren kunne være en video, som viser konfirmandens liv op til nu. Det er en personlig gave, som teenageren kan se tilbage på, når han eller hun bliver ældre. Det er en gave, som er opbygget af de bedste minder fra konfirmandens liv. Det kan f.eks. være en samling af billeder eller videoer, som konfirmanden har haft i løbet af sin opvækst. Du kan f.eks. tage billeder, når du besøger personen, og du kan samle disse billeder i en video, som du for eksempel kan lave i Windows Movie Maker. Det er en video, som konfirmanden kan gemme til senere, fordi den er personlig. Det kan f.eks. være en video, som kan bringe teenageren tilbage til en tid, hvor der blev oplevet mange ting.

Posted in Underholdning | Kommentarer lukket til Gaver til konfirmanden, der har alt

Comments are closed.