Tips til planlægningen af konfirmationsfesten

Vi samler anmeldelser og tests, og baserer vores research på eksterne tests og fageksperter
Denne artikel indeholder annoncer.Læs mere her.

Ens konfirmation er en stor dag. Det er der, hvor man skal sige ja, i kirken. Det er en særlig dag, hvor man træder ind, i de voksnes rækker. Når man skal konfirmeres, er der en masse ting, der skal planlægges og en masse ting, der skal være styr på, så konfirmanden får en uforglemmelig dag. Når man har været i kirke, holder man som regel en fest, sammen med familie og venner. Men hvad skal man spise til festen og hvor skal den holdes? Dette kan du læse mere om her. Du kan eventuelt også se festlokaler her.

Find et lokale

Første step er at finde en lokation med festlokaler, hvor festen kan holdes, hvis dette ønskes. Man kan også sagtens holde festen derhjemme, for eksempel i haven. Man kan sætte et telt op, til festlighederne. Man kan også sagtens holde den, inde i huset. Man kan eventuelt fjerne nogle af møblerne, så der er plads til at dække op, til alle gæsterne. Et festlokale kan være en fordel, da man slipper for at stå med en masse oprydning, derhjemme. Når man skal finde et festlokale, er det vigtigt at finde et lokale, der er hyggeligt og har plads til alle gæsterne.

Lav en menu

Næste step er at finde ud af, hvad der skal være på menuen. Man kan for eksempel vælge en menu, der består af en forret, en hovedret og dessert. Man kan eventuelt også vælge at have kaffe og kage eller natmad, som også kaldes skrub-af-mad. Det er en god ide, at konfirmanden er med til at bestemme menuen, så de kan få nogle af deres livretter. En mulighed kunne derfor også være buffet, med en masse af konfirmandens livretter. Man kan eventuelt vælge at få mad ud af huset, så man som forældre, ikke selv skal stå og kokkerer.

Posted in Underholdning | Kommentarer lukket til Tips til planlægningen af konfirmationsfesten

Comments are closed.