Slip for besværet – book et sted at holde konfirmation for dit barn

Vi samler anmeldelser og tests, og baserer vores research på eksterne tests og fageksperter
Denne artikel indeholder annoncer.Læs mere her.

Det er endelig blevet tid til den længe ventede konfirmation. Barnet glæder sig til at blive fejret, og for dem er det en dag, de ser frem til. Men som forældre kan man mærke stressen, idet man står for planlægning og logistik. Hvor mange og hvem skal inviteres, og hvor får man plads til så mange mennesker henne? Hvis man leder efter steder at holde konfirmation, findes der heldigvis sider, der kan hjælpe dig med at finde et lokale i passende størrelse, til en fair pris.

Lokaler til enhver smag

Det vigtige er at lytte efter, hvad barnet ønsker der skal ske i løbet af dagen. Nogen vil måske foretrække, at der er adgang til spil og aktiviteter i løbet af festen, og nogen ønsker muligvis, at der er et græsareal, hvor der kan spilles fodbold. Man skal også tage stilling til om man laver maden selv, eller om man foretrækker at overdrage dette ansvar til andre. Der findes flere forskellige muligheder, men vigtigt er det, at man får det forventningsafstemt mellem barn og forældre.

Hvad skal man spise?

Hvis man kigger på steder at holde konfirmation, hvor man selv står for maden, så har man muligheden for at lave nogle sjove temaer. Populært er det, at lave en tre-retters pandekage menu. Her vælger man typisk en forret med nogle lakseroulader som appetizers, hvorefter hovedretten vil være mexicanske pandekager, som man kan fylde efter egen smag. Til dessert er det typisk dessertpandekager med is og alt andet, der hører til. På denne måde får man gjort det både sjovt og nemt for sig selv og for gæsterne, der selv kan sammensætte deres menu. Der er også mange andre muligheder, men prøv at tænke noget sjovt ind i temaet.

Posted in Underholdning | Kommentarer lukket til Slip for besværet – book et sted at holde konfirmation for dit barn

Comments are closed.