Konfirmationsgave ide: Har du tænkt på at give en oplevelse?

Vi samler anmeldelser og tests, og baserer vores research på eksterne tests og fageksperter
Denne artikel indeholder annoncer.Læs mere her.

Der går ikke lang tid før tusindevis af unge mennesker kan kalde sig for konfirmeret. I den forbindelse skal det fejres med en stor fest. Til festen hører det sig selvfølgelig til at komme med en konfirmationsgave, men hvad skal du give?

Der findes så mange konfirmationsgave ideer

Det kan være umådelig svært at finde en god konfirmationsgave. Det skyldes især, at der findes et væld af ideer. Nærmest for mange ideer. Alt fra pengegaver, til ny computer, tøj, smykker, udstyr af en hver slags osv.

Hvis du gerne vil give en gave til konfirmanden, der med stor sandsynlighed bliver dagens bedste, så viser alle undersøgelser, at du skal give en oplevelse.

Oplevelser huskes for altid – derfor er de gode at give

Den absolut største fordel ved at give en oplevelse er, at den med al sandsynlighed vil huskes for altid. Oplevelser giver minder. Gode minder. Det kan du ikke just sige, at en ny bluse gør. Måske for en stund, men om tre år kan konfirmanden ikke huske, at han/hun fik blusen i konfirmationsgave.

Find landets bedste oplevelser hos DuGlemmerDetAldrig

Hvis du synes, at det lyder som en god ide at give oplevelser i konfirmationsgave, så tag et kig på oplevelsessiden DuGlemmerDetAldrig. De har samlet nogle af de bedste oplevelser du med fordel kan give i konfirmationsgave. Se oplevelserne til konfirmanden her.

Eksempler på oplevelser til konfirmanden

Er du i tvivl om, hvilke oplevelser, der er gode at give til konfirmanden? Her har vi samlet tre bud på spændende oplevelser til ham eller hende.

Ballonflyvning

En oplevelse, der virkelig sparker r*v til konfirmanden, det er ballonflyvning. Her er der tale om en oplevelse, der med garanti ALDRIG glemmes. At svæve lydløst i flere hundrede meters højde, det er noget, der huskes. Giver du en oplevelse af denne kaliber, så er du sikker på, at din konfirmationsgave vil blive husket i mange år frem. Sikkert for evigt.

Læs mere om ballonflyvning.

Bodyflight

Er du på jagt efter en oplevelse, der vil fylde konfirmanden med adrenalin i kroppen, så er bodyflight et glimrende valg. Her får konfirmanden oplevelsen af at være vægtløs. Bodyflight kan også sammenlignes med at hoppe frit fald. Så kender du en, der elsker at prøve noget nervepirrende, så har du her fundet den perfekte ide til konfirmationsgaven.

Hanggliding

Vi bliver lidt i den vilde kategori med adrenalin. Hanggliding er en fantastisk oplevelse til ham/hende, der elsker gode udsigter og sommerfugle i maven. Hanggliding går ganske enkelt ud på at være fastspændt til en stor drage i flere hundrede meters højde. Denne drage trækkes så i luften ved hjælp af et snoresystem. Hvis der er meget termik i luften, så kan dragen flyve i flere timer. Dog får du som ”oplever” typisk en tur på ca. 10-15 minutter. Og det er en passende varighed som førstegangsprøver.

Gør gaven komplet med en flot indpakning

Har du valgt at give en oplevelse, så kan du ligeså godt komme 100% i mål og gøre noget ud af indpakningen. Hvis du for eksempel har valgt at give en tur i ballon, så giver det god mening at lave dit eget kort, der er formet efter en luftballon. På den måde skaber du en sammenhæng mellem oplevelsesgaven og kortet, hvilket alt andet lige vil gøre gaven mere komplet og iøjefaldende.

Det kan også være, at du har valgt at give en helikoptertur i gave. I den forbindelse er det oplagt at finde en lille legetøjshelikopter som ”teaser” for den rigtige gave. Mon ikke konfirmanden vil kigge lidt, hvis han/hun pakker en gave op og finder en lille legetøjshelikopter?

Comments are closed.