Kasterbergs gourmet is leveres kun af Hørkram, AB Catering, BC Catering og DGFS

Vi samler anmeldelser og tests, og baserer vores research på eksterne tests og fageksperter
Denne artikel indeholder annoncer.Læs mere her.

Her i artiklen ser vi nærmere på den lækre gourmet is fra Kastberg, hvad den tilbyder, og hvordan du selv kan få fingrene i den, hvis du ønsker at tilbyde den i din restauration. Isen er nemlig ikke bare lige til at få fat i, ved at gå ned i sit eget supermarked.

 

Kastberg tilbyder således en meget eksklusiv gourmet is, som det er nødvendigt at købe gennem udvalgte fødevaregrossister. Disse fødevaregrossister inkluderer Hørkram, AB Catering, BC Catering og DGFS.

Hørkram, AB Catering, BC Catering og DGFS er nøje udvalgt på baggrund af deres professionalisme, og de er alle blandt de mest anerkendte fødevaregrossister i Danmark. Når du handler gennem disse fødevaregrossister, kan du være helt sikker på, at du får kvalitet for alle pengene.

Hvorfor skal Kastberg is købes gennem fødevaregrossister?

Der er to helt overordnede grunde til, at man ikke kan købe Kastbergs gourmet is i et almindelige supermarked, men i stedet skal købe isen gennem en af de udvalgte fødevaregrossister, Hørkram, AB Catering, BC Catering og DGFS.

 

For det første henvender Kastberg sig til gastronomien, hvor de ønsker at tilbyde gourmet is til de restaurationer, der ønsker at tilbyde deres gæster lidt ekstra. For det andet ville der ikke længere være tale om en eksklusiv is, hvis alle gæsterne efterfølgende kunne tage ned i supermarkedet og købe den. Af disse grunde holder Kastberg fast på, at deres gourmet is skal købes gennem en af de udvalgte fødevaregrossister.

 

Vil du gerne høre nærmere om mulighederne for at købe Kastberg gourmet is, så skal du kontakte enten Hørkram, AB Catering, BC Catering eller DGFS. Du kan også tage kontakt til Kastberg, hvis du har mere generelle spørgsmål til deres gourmet is. Du finder kontaktoplysningerne på både fødevaregrossisterne og Kastberg på deres respektive hjemmesider.

Posted in Underholdning | Kommentarer lukket til Kasterbergs gourmet is leveres kun af Hørkram, AB Catering, BC Catering og DGFS

Comments are closed.