Har du styr på konfirmationsgaven?

Vi samler anmeldelser og tests, og baserer vores research på eksterne tests og fageksperter
Denne artikel indeholder annoncer.Læs mere her.

Dette indhold er sponsoreret

Årets konfirmationer står for døren, og det er derfor tid til at købe gaver til de nyudklækkede konfirmander. Konfirmationsgaver er ofte en stor del af konfirmationen, og der er mange forskellige ting, man kan give. Det er dog ikke altid lige nemt at finde ud af, hvad der vil falde i god jord. Det kan være en god idé at forhøre sig om konfirmandens ønsker. Konfirmationsgaver behøver ikke nødvendigvis at være dyre – ofte er det de personlige eller sjove gaver, der betyder mest for konfirmanden.

Sjove gaver til konfirmanden

De fleste forældre giver deres børn en traditionel gave som et ur eller smykker, men hvis man vil give konfirmanden nogle lidt anderledes konfirmationsgaver, kan man overveje at give ham eller hende en sjov gadget, der med garanti vil bringe glæde og sjov. Der findes mange forskellige gadgets på markedet. Det kan eksempelvis være minikøleskab til sodavand, et trådløst og transportabelt højtalersystem, som konfirmanden kan tage med overalt – på værelset, fodboldbanen eller på tur med vennerne. En kæmpe chokoladebar vil helt sikkert også glæde konfirmanden på dagen.

Personlige gaver til konfirmanden

Mange ønsker også at give en personlig og måske lidt større gave til konfirmanden. Det viser, at man har tænkt på ham eller hende som en betydningsfuld person, man sætter pris på, og som man gerne vil glæde med noget særligt. Nogle gode idéer til personlige gaver til konfirmanden kan være et fotoalbum med billeder fra barndommen, et lærred med et motiv, der betyder noget for konfirmanden, eller et armbånd med navnet på konfirmandens bedste venner. Man kan også købe et verdenskort, hvor man har markeret et land, som konfirmanden skal rejse til. Det kan være en sjov måde at overrække en rejse på. Man kan også give et polaroidkamera, som konfirmanden kan bruge på dagen, så han eller hun har nogle fysiske minder at kigge tilbage på senere hen.

Hvilke konfirmationsgaver er populære i år?

Det kan være svært at sige, hvilke konfirmationsgaver der er populære i år. Det afhænger nemlig meget af, hvem man spørger. Nogle foretrækker at give en praktisk gave, som et par nye løbesko eller et gavekort til en tøjbutik, mens andre foretrækker at give en mere personlig gave, som eksempelvis et smykke eller et album med billeder fra barndommen.

Måske er det værd at overveje om konfirmanden har brug for en gave, der kan bruges i hverdagen, eller om det skal være en sjov eller personlig gave. God fornøjelse med gavejagten!

Posted in Underholdning | Kommentarer lukket til Har du styr på konfirmationsgaven?

Comments are closed.