Gør festbordet personligt med navneskilte 

Vi samler anmeldelser og tests, og baserer vores research på eksterne tests og fageksperter
Denne artikel indeholder annoncer.Læs mere her.

Du kan dække op til din fest med flotte navneskilte, der også kan tages på tøjet. Det er både praktisk og personligt. Og dine gæster vil med glæde bære skiltet til festen og gemme det som minde om dagen.  

Hvis du står over for at skulle fejre din konfirmation eller en anden betydningsfuld begivenhed, så kan navneskilte være nødvendige – og ikke mindste praktiske – som en del af bordpynten. En smart måde at lave navneskilte på er ved at lave dem som badges. De kan sættes fast på et flot stykke pap på vin- eller vandglasset ved at bruge nålen på bagsiden.  Derefter kan de nemt sættes fast på tøjet og bæres i løbet af festen. Udover navn kan I tilføje relation, fx. “Inga – den søde mormor”. “Cecilie – bestie fra skolen”, “Klaus – den sjove onkel” eller lignende. Det er helt op til dig og din fest, hvordan du vil navngive dine gæster og deres relation til dig. Det er en skæg måde at opfordre gæsterne til at komme i snak med hinanden.  

Der er flere størrelser og former at vælge mellem, når du skal finde dine navneskilte. Den klassiske runde fås helt ned i den nuttede 25mm variant, der nærmest ligner en jakkenål. Den er meget diskret, og mest velegnet til korte titler. Den næste størrelse hedder 32mm. Der findes også 37mm og 44mm, og de har plads til lidt længere tekster. Men du skal helt op i størrelsen 56mm – det svarer til bunden af en coladåse – for at ramme en standard badgestørrelse. Vil du gå all-in, så kan du vælge den store størrelse på 76mm. Så har du et synligt badge, der virkelig vil synes på tøjet med plads til meget tekst. De vil også kunne ses på afstand, og være blikfang til festen. Måske jeres gæster vil bruge dem til at hænge dem op derhjemme bagefter som et lille skilt på opslagstavlen.   

Ønsker I ikke huller i tøjet? – Intet problem! 

Der er også mulighed for at vælge andre bagsideløsninger end den klassiske sikkerhedsnål. Et såkaldt krokodillenæb kan nemt åbnes og sættes fast på fx. en lomme. Det er praktisk for alle de, som har deres fine jakkesæt på, og ønsker at montere skiltet uden at lave hul eller risikere, at det begynder at hænge. Næbbet kan også kombineres med en nål, så det er muligt at vælge den ene eller den anden løsning. En klips alene eller både klips og nål. En dobbeltmagnet til tøjet er også en elegant løsning, der ikke giver huller i det fine festtøj.  

Se de mange muligheder her og find din favorit i dag. 

Posted in Festen | Kommentarer lukket til Gør festbordet personligt med navneskilte 

Comments are closed.