Disse streamingtjenester er de mest populære hos konfirmander

Vi samler anmeldelser og tests, og baserer vores research på eksterne tests og fageksperter
Denne artikel indeholder annoncer.Læs mere her.

Streaming, streaming, streaming… Det er, hvad de unge vil have.

Når man spørger unge, om de læser avis, får man svaret: ”Øh nej?” – Antenne TV er også det næste, som muligvis bliver fortid snart. Statistikker viser nemlig, at langt de fleste personer, særligt unge personer, bruger streamingstjenester dagligt. Dette kan være alt fra Netflix, Disney+, Viaplay, HBO og TV 2 Play blot for at nævne et par stykker.

Det har i årevis været kultur at sidde og se serie eller film, men coronapandemien satte virkelig et skub i industrien. Hvad skulle man da ellers lave, når alt andet var lukket? I denne artikel kan du læse om de forskellige streamingstjenester, så du ved, hvilken du skal vælge.

Netflix – Det klassiske valg

Netflix satte skub i streamingverdenen grundet deres store udvalg af film og serier, som var let tilgængeligt online. De har stadig mange serier og film i forskellige genrer, men en af ulemperne ved Netflix er den tid, det tager, før nye sæsoner udgives. Man vil nødigt se spoilers på nettet eller gennem vennerne, hvilket gør, at nogle fravælger Netflix.

Priserne er dog overkommelige, da disse starter ved blot 79 kr. pr. måned. Netflix er dog i de seneste år bevæget sig hen imod at skabe eget content, hvor de har lavet serier, som kun er tilgængelige på Netflix.

Disney Plus – Den nye trend

Disney+ kom til Danmark i slutningen af 2020 og har derfor ikke været blandt danskerne særligt længe. Disney+ er nu allerede en af de største streamingstjenester blandt de unge, hvilket måske siger sig selv, da det er Disney, der står bag. Der er dog ikke kun tegnefilm at finde på streamingtjenesten. De har et bredt sortiment at vælge imellem, hvor de fokuserer på at have de nyeste serier med. Dvs. at det kan bruges til hele familien i alle aldre, hvor der er børnefilm, voksenfilm og endda en masse hyggelige naturfilm, som de ældste i familien vil kunne gavne af.

Tjenesten har også en masse eksklusivt indhold, som de selv har produceret og giver adgang til klassikere fra Marvel, Pixar, National Geographic og flere til. Priserne er helt suveræne ift. det, som man får ud af det. Find Disney Plus pris her, og se hvor billigt det kan gøres at sikre underholdning for hele familien.

Viaplay – Erstatningen til TV

Viaplay er en af de danske klassiske streamingstjenester og rummer ikke blot normal on-demand streaming – men også live TV-kanaler. Dette gør Viaplay til en fordelagtig streamingstjeneste, da brugerne hos Viaplay ikke behøver at betale for antenne TV.

At tilføje TV-kanaler til sin Viaplay koster 100 kr. oveni om måneden udover sin valgte tv-pakke. Pakkerne man kan vælge imellem er Viaplay Film og Serier og Viaplay Total til hhv. en pris på 119 kr. og 449 kr. om måneden. Forskellen på disse to er, at ved Viaplay Total får man adgang til alt Sport og Fighting, så man kan følge med i Tour de France eller følge sin yndlingsbokser.

Udvalget af deres film og serier inkluderer også danske serier, hvilket kan gøre dem fordelagtige til konfirmander, der foretrækker sproget på dansk.

TV2 Play – Det danske valg

TV2 Play har ligesom Viaplay en masse must-watch dansk indhold, hvor mængden af det udenlandske indhold ellers er tyndt. Det kan være en af danskernes foretrukne streamingstjenester – og ligesom Viaplay, så har TV 2 Play også live TV, dog begrænset til TV 2’s egne kanaler. Dette betyder ikke, at man bliver snydt for de populære sportsbegivenheder, da dette er inkluderet i deres dyreste pakke Favorit + Sport. En af de største årsager til at vælge TV 2 Play er prisen, særligt hvis man ikke har meget imod reklamer. En pakke med reklamer fås helt ned til 49 kr. i måneden, hvilket gør dem til Danmarks billigste streamingstjeneste.

Posted in Gaver | Kommentarer lukket til Disse streamingtjenester er de mest populære hos konfirmander

Comments are closed.