Der er mange fordele ved permanent hårfjerning 

Vi samler anmeldelser og tests, og baserer vores research på eksterne tests og fageksperter
Denne artikel indeholder annoncer.Læs mere her.

Dette indlæg er sponsoreret

Hvis du kan nikke genkende til følgende scenarie, så er der god grund til at overveje at få foretaget permanent hårfjerning. Du står under den varme bruser, og du har lige fundet skraberen frem. Igen skal du barbere dig under armene, i bikinilinjen og på benene, og du føler, at du nærmest lige har gjort det. Alligevel titter små strittende og stikkende hår frem på kroppen, og du lader dig irritere, for igen skal du igang med det store barberingsarbejde. Og derudover ved du, at efter barberingen bliver den sarte hud irriteret, og der begynder at dukke små røde knopper frem på de barberede områder.

Permanent hårfjerning hos Cosmo Laser

Hvis du vil undgå det scenarie, der er beskrevet ovenfor, kan permanent hårfjerning være den rette løsning for. Hos Cosmo Laser tilbyder de permanent hårfjerning til både mænd og kvinder, og de bruger den seneste nye teknologi indenfor permanent hårfjerning. De benytter en såkaldt alexandritlaser og ND:Yag til at fjerne uønsket hårvækst permanent, og fordelen ved denne teknologi er, at den er yderst skånsom og effektiv. De har bevidst valgt at bruge laser fremfor IPL, idet laser udsender et mere målrettet lys, som gør behandlingen desto mere effektiv på den enkelte hårrod.

Hvordan virker permanent hårfjerning?

Det vigtige at vide, inden man får foretaget permanent hårfjerning er, at behandlingen kun virker på mørkere hår. Når laserlyset rammer hårene sker der det, at varmen fra laserstrålen ødelægger hårsækkene på hårene, som er i vækstfase. Derfor kræves det, at du får foretaget flere behandlinger, eftersom man også skal ødelægge de hårsække, som har været i hvilefase. Det gode ved behandlingen er, at laseren ikke beskadiger den omkringliggende hud, hvorfor det er en yderst skånsom behandling. Når hårsækkene er ødelagte, vil de ikke danne nye hår, og derfor vil du typisk opleve en reduktion i hårvæksten på helt op mod 70-90%

Fordelen ved at få foretaget permanent hårfjerning

Der er mange fordele ved at få foretaget permanent hårfjerning. Rent praktisk slipper du for at skulle bruge oceaner af tid på at barbere dig, fordi hårene ganske enkelt er væk permanent. Derudover er der typisk mange gener forbundet med både barbering, voksning og ved brug af en epilator. Typisk oplever man rødme og røde knopper efter brug af disse, og mange oplever desuden også at skulle kæmpe mod indgroede hår, der kan være yderst plagsomme. Udover dette er der også en økonomisk fordel, for selvom behandlingen koster en del penge, vil du kunne spare penge på skrabere gennem et helt liv.

Posted in Blog | Kommentarer lukket til Der er mange fordele ved permanent hårfjerning 

Comments are closed.