DE BEDSTE TING AT LAVE I ANTWERP, BELGIEN

Vi samler anmeldelser og tests, og baserer vores research på eksterne tests og fageksperter
Denne artikel indeholder annoncer.Læs mere her.

Hvem vidste, at byen Antwerpen, Belgien, ville være sådan en skjult perle? Der er så meget at lave i denne lille by, lige fra at besøge museer og kirker til at udforske de udendørs markeder. Før vi går, kan du få viden om din fremtid ved at se efter dit stjernetegn, Få fakta her.

Top anbefalinger af ting at lave i Antwerpen.

  1. Beundre arkitekturen. antwerp.com er hjemsted for nogle utrolige arkitekturer, fra det gamle palads til Vor Frue-katedralen. En gåtur gennem byen vil afsløre et væld af smukke bygninger, som du kan beundre.

 

  1. Besøg museerne. Der er masser af museer at udforske i Antwerpen, herunder Museum of Fine Arts, Plantin-Moretus-museet og Rubens House. Alle tre er bestemt et besøg værd.

 

  1. Shop på de udendørs markeder. Antwerpens udendørsmarkeder er et fantastisk sted at finde friske råvarer, lokale specialiteter og håndlavede varer. Sørg for at besøge Vlaamse Markt og Diamantmarkt.

 

  1. Smag på det lokale køkken. Antwerpen er kendt for sin lækre mad, så sørg for at prøve nogle af de lokale specialiteter, mens du er i byen. Frites (belgiske pommes frites) er et must, og du kan ikke gå galt i byen med en belgisk vaffel eller chokolade.

 

  1. Tag på et krydstogt på en flod. Antwerpen ligger ved Scheldt-floden, så hvilken bedre måde at se byen på end fra et flodkrydstogt? Du får mulighed for at se byen i et helt nyt lys og beundre seværdighederne fra et andet perspektiv.

 

  1. Deltag i en lokal begivenhed. Antwerpen er vært for en række festivaler og begivenheder i løbet af året. Fra karnevalet i Antwerpen til julemarkederne er der altid noget i gang.

 

  1. Gå en tur i parken. Antwerpen er hjemsted for en række smukke parker, der er perfekte til en afslappet gåtur. Vi anbefaler Antwerpse Haven, Vrijdagmarkt og Meir.

 

Uanset om du ønsker at udforske byens historie og kultur eller blot vil nyde god mad og drikke, er Antwerpen den perfekte destination. Så hvad venter du på? Begynd at planlægge din rejse i dag!

Posted in Underholdning | Kommentarer lukket til DE BEDSTE TING AT LAVE I ANTWERP, BELGIEN

Comments are closed.