5 måder hvorpå du kan fejre den store konfirmationsdag

Vi samler anmeldelser og tests, og baserer vores research på eksterne tests og fageksperter
Denne artikel indeholder annoncer.Læs mere her.

Den store dag kan være lige om hjørnet, eller måske er der et årstids til den. Det kan være svært at vide, hvad man skal planlægge for at gøre dagen helt speciel, både som forældre og konfirmander. Her er en liste med forslag, til hvordan du kan gøre dagen helt speciel.

Lej et sommerhus og hold konfirmationsfesten ved havet

Ikke alle fester bliver holdt lige efter den kirkelige ceremoni, så man kan sagtens leje et sommerhus i starten af sommerferien, og invitere hele familien med til fest. Så kan man endda holde festen ved stranden, hvor man kan bade, grille og have det sjovt. Hvis man går ind på hjemmesiden: Sommerhusudlejning.dk så kan man nemt udpege hvilket sommerhus, der vil være godt til at holde sin drømmefest i.

Tag dig god tid til at udvælge festtøjet

Man skal slet ikke føle sig presset til at vælge festtøjet hurtigst muligt. Den bedste både at gøre det på, er at finde festtøjet online og bestille 5 kjoler eller jakkesæt hjem, så man kan prøve dem og udvælge sin ynglings, og derefter sende de resterende tilbage. Derved har man rigtig god tid til at prøve tøjet, og ikke føle sig presset af hverken forældre eller sælger.

Overvej hvilken kirke du gerne vil konfirmeres i

Det kan for nogen være lige meget hvilken kirke man bliver konfirmeret i, men det kan også have sentimental betydning for andre. Måske man gerne vil konfirmeres med sine bedste venner, måske der hvor man blev døbt, eller måske bare den kirke der er tættest på. Overvej hvad dine behov og lyster er.

Tænk over om kristendom er noget du tror på

Det kan for nogen godt føles som om, at man bliver presset til at være kristen når man bliver konfirmeret. Så det er vigtigt at huske, at man skal overveje om man tror på Gud (også hvis det kun er til en hvis grad) eller om man faktisk identificere sig med en anden religion eller er ateist. Det kan være svært at vide i starten af teenagealderen, så derfor skal man tænke grundigt over det, og måske diskutere det med sine forældre.

Forkæl dig selv

Det er din konfirmationsdag, og det betyder at dette er din dag. Derfor er det vigtigt at overveje hvad du gerne vil have. Måske sommerhusturen er et gaveønske, mere end det er et ønske om at holde en fest, eller måske du mest bare har lyst til at holde en lille fest med ikke alt for mange mennesker. Dine ønsker om hvilken fest du gerne vil have, er det som dine forældre skal stræbe efter – selvfølgelig med undtagelser.

Posted in Underholdning | Kommentarer lukket til 5 måder hvorpå du kan fejre den store konfirmationsdag

Comments are closed.