Om Konfirmandkant

Konfirmandkant er en blog om konfirmationen. Vi skriver om alt fra bordpynt, melodier til konfirmationsangen, underholdning, gaver og meget mere.

Sitet har en del forskellige tekstforfattere tilknyttet, som hver især har deres egen holdning og oplevelse af dét at blive konfirmeret. Jeg (ejer Emil Børsting Sørensen), overtog sitet fra Sander Grønlund, der har stået for forfatningen af en stor del af det indhold, som er der i dag, som dog sideløbende er blevet opdateret og suppleret med nye idéer, anbefalinger og gode tiltag.

Virksomheden bag

eRiders er fra juni 2019 blevet en del af et lille mediehus, der hedder Obsidian Media.

Obsidian Media
Søndergade 44, 2. sal
8000 Aarhus C

Obsidian Media driver en række websites inden for elektronik, bolig og gør-det-selv. Vores vision er altid at skabe værdi for vores læsere gennem guides og anmeldelser og masser af nyttig viden i et let forståeligt sprog, der giver indsigt og overblik i komplicerede produkter.

Redaktionelle retningslinjer

Som det fremgår på alle vores artikler, er det værd at nævne, at vores guides indeholde såkaldte annonce-links, hvilket betyder, at vi får betaling af vores annoncepartnere. Dog har dette ikke betydning for vores redaktionelle indhold, da vi først og fremmest forsøger at skabe godt indhold, og sekundært indsætter annoncelinks på de produkter, som linker ind til vores annoncepartnere. Vores annoncepartnere er typisk danske webshops.

Det er vigtigt at understrege, at vores annoncepartnere ikke har indflydelse på vores uafhængighed i de produkter, som vi anbefaler i vores artikler.